Přejít na výpis diskuzí
Cenega chystá balíček všech rozšíření pro Mafii II
2.11.2010 | Petr Poláček
66 příspěvků
-
Co jsi na tom nepochopil místo keců jsem dej něco co by potvrzovalo to co jsi napsal. Jinak jsi jen další fakan který když mu dojdou argumenty se začne odvolávat na něco co ani nemůže dokázat.
-
stačí ti statistika jako důkaz? těžko co ;) ale důkaz to je.
-
nauč se rozumět psanému textu. nepsal jsem, že "všichni" diskutující si tu hru stáhli z netu, řekl jsem "většina" a za tím si stojím, protože většina zdejších uživatelů jsou prostě takoví a tím si buď jistý. jinak nemusíš mé věty překrucovat :) působíš pak dojmem "potrefená husa nejvíc kejhá" :) když se chytneš jen téhle věci (a je to smutný fakt, 90% studentů si hry prostě nekupuje...)
-
upozorňuji vás na to, že zahlcujete diskuzi nesmysly. nadáváte zde vlastně na vlastní hloupost. je to až komické. vždy když jsem šel do kina nebo když jsem si koupil nějakou hru, s výsledkem jsem byl spokojen. proč? protože mám mozek a vím, za co dávám peníze. tedy vím, do čeho jdu a jaká rizika mě s tím čekají. ty peníze za to dám tedy záměrně. pak už záleží na tom, jak moc si to za ty peníze užiju, vše nemusí dopadnout dle mých představ. každý film taky nenaplní má očekávání a některé aspekty bych mohl vytknout, nikdy ale nezačnu na někoho nadávat, že ze mě tahá peníze nebo že jsem byl podveden. každý člověk je zodpovědný za své činy.
spousta lidí s koupí čekala, tedy tahle edice je pro ně jak dělaná. někdo zase DLC kupoval průběžně, protože to chce hrát. někdo bude ještě čekat na další rozšíření.
nikdo vás nenutí kupovat další DLC. to jen máte pocit, že něco nemáte kompletní a že vám něco chybí, ale platit za to už nechcete :) tak za to neplaťte, předchozí obsah by vás měl za ty peníze uspokojit dost... -
ale to se vědělo už při tom prodeji, jak to je s obsahem, stejně jako se vědělo, že budou přidávat další DLC, logicky že časem budou prodávat kompletní edice... tak nechápu, s čím máš problém? :)
jako kdyby sis koupil rohlík a nadával, že to není salám... -
"Ta obsahuje původní hru a hlavně onu trojici doposud vydaných oficiálních DLC: The Betrayal of Jimmy, Jimmy's Vendetta a Joe's Adventures."
To uz jako ta trojice DLC vysla?? -
Špatně jsem to napsal. Souhlasím s "uchem"
-
Souhlasím s tebou.
-
Jo hrál jsem jen demo. V čem je hlavní problém? Kámoš si jí koupil a je naprosto spokojenej.
-
OK, tak z Mafie 2 neni dokonaly klenot herniho sveta, jak si to vsichni fanousci vysnily, ale stale to je moc dobra atmosfericka hra. Trosku zklamala absence volne jizdy, ale o mnoho vic to nahle utnuti dejove linky. Zniceho nic naskocily zaverecne titulky a ja jsem nevedel, jestli to neni vtip. Empire bay je skvele misto, ktere vubec nebylo vyuzito tak, jak mohlo. Do spousta zajimavych lokaci se behem pribehovych misi ani nepodivate (nadrazi, skladka, kostel...). DLC Jimmy's Vendetta podle me volnou jizdu vic nez dustojne vynahrazuje. Priznavam, ze jsem Mafii 2 nekoupil (dohral jsem ji za vikend u bratra), ale chystam se na to nasledujici leto. Snad trochu klesne cena te "kompletni" edice. Urcite bych ale uvital regulerni datadisk, ktery by navazoval tam, kde Mafie 2 skoncila...
-
Je vidět, že jsi hrál jenom demo.
-
Na Mafii si počkám až bude trochu levnější a s DLC. Nemám potřebu se hned do všeho hrnout. Hrál jsem demo a líbí se mi. Nad pláčem některých, že ve hře není co dělat se trochu divím. Asi je to tím, že nejsem z těch, co by potřebovali možnost se převlíkat, měnit si patnáctkrát barvu auta, chodit na jídlo, do baru a nevím co ještě. Mám raději, když má hra nějaký děj ze kterého se nikam neutíká. A proto, že mám M2 děj kratší a neodpovídá ceně si počkám na slevu. Jasně, že ve vydané verzi chybí klasická volná jízda. Ale pokud vím, tak je možnost si než jedete na misi jezdit kde a jak chcete ne? Tak se tu nehádejte. Komu přijde hra drahá a DLC zbytečné tak si holt počká. Takhle přesně bude většina her v budoucnu vycházet, tak si zvykněte.
-
Když nemáš potřebu prskat tak co tu teda děláš? Zatim jsi tu nic jinýho nepředvedl.
-
Místo trapných keců nam tu teda ukaž důkazy o tom co tvrdíš že většina hráčů co si stěžuje si to stáhla.
-
Jak jsem napsal všichni musí držet hubu a ty to jen potvrzuješ. Ty prostě nechápeš že ten kdo si to chtěl zahrát hned a koupil si to aby i podpořil vývojáře tak je teď v hajzlu protože za plnou cenu dostal jen poloviční hru. A nutí nás koupit další DLC tím že když to neuděláme tak nebudeme mít kompletní hru. Demo nic neukázalo a recenzím se nedá věřit tak mi teda řekni jak se máme vyhnout sklamání ty ucho????. Když nechápeš tyhle základní věci tak tu nemáš co dělat.
-
A kde si ziskal ten informacni klenot ze ti co si stezuji si tu hru stahli z netu ? To je nejaky novy zpusob jak na sebe upozornit ? Udelat se zajimavym aspon takhle protoze zadne jine argumenty nemas ?
Jsi fakt ucho :) -
nejsem zamestnanec 2K. osobne odmitam za danou hru v tomto stadiu platit a proto me nechava klidnym. na hrani mam spoustu jinych her. tohle si koupim tak za rok, dva, kdy bude stat kompletni edice nejake 200,-
uz jsem davno vyrostl z toho, ze bych musim hrat hru hned, kdyz vyjde...
ale fakt nemam potrebu prskat v diskuzich, jak ze me nekdo dela blbce :) nedela. vim presne, co prodavaji a za jakych podminek, tedy si v klidu pockam. -
a proc tak agresivne? nelibi, tak nekupuj. nechapu, proc maji potrebu tohle resit vetsinou lide, ktere si hru stahli z internetu zdarma, dohrali ji a jen prskaji na to, jak je to hrozne a jak se je snazi nekdo oskubat. proberte se, to vy tady oskubavate vydavatele :)
-
a kdo z tebe prosimte dela blbce? toho delas maximalne ty sam ze sebe. zde mas presne dane, co kupujes i presne dane, co se do budoucna ocekava. je to tedy pouze tve rozhodnuti, zda ti to za ty penize stoji nebo nestoji. nikdo te nenuti za to ty penize davat, kdyz se ti na tom neco nelibi. chapes? asi ne :)
nechapu, proc si automaticky vse narokujes. nekdo neco udelal a nabizi to k prodeji. nelibi? nekoupis. libi? koupis. bohuzel nic mezi neni, pouze plne diskuze zamindrakovanych pubertaku :) -
K Mafii jsem se dostal minulý týden přes kamaráda a můžu říc že takhle pokazit dobrou hru je na přes držku. Paradně udělané město ,efekty , slušně udělané zbraně a celkový pocit že to ve městě žije. Hudba opravdu dělala pocit že jsem v 50 letech .
Jenže děj je totalně o ničem , hlavní postava je looser co akorat vše podělá a mám pocit že scénář na hlavní postavu vytvářel žák 5 třídy a zbytek retardovaný blbeček . A co je nejhorší že ve městě není co dělat *11* Žádné vedlejší mise a úkoly prostě nic *8* nuda v bay city *12* Jak někdo může tohle vypustit na trh nechápu *10*
Takový potencial a na konec jen nekonečná ( 12 hodinová) nuda a blbý děj.