Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mně je jedno kdo co přebírá, hlavně ať víc her vychází s titulkama. Jsme v české republice a já hraju jak imbecil pořád něco v cizím jazyce. Přitom čeština je mnohem sofistikovanější a zajímavější jazyk. Hlavněže to v x hrách nabídne polštinu, tak sakra kde to jsme?

Z tohoto poheldu pro mě byla Mafie 2 v dabingu nádherný zážitek, kdy místo stupidit jako "lets go" slyšíte "jdeme kámo" ....
    • Uzij si pohadku o Drakorozených, co používají řev, kde vudcem valky je Ulfrik Bouřný Háv z Jítřenky, a prvni mestecko do kteryho se dostanes se jmenuje Bílý Průsmyk. :D

Nekde prosim vem mozek, nauc se par zakladnich slov z anglictiny, a ta hra bude uplne o necem jinym. (Jsem velice rad, ze jakmile jsem se naucil trochu normalni anglictiny, si zahral Warcraft III v EN, ale do dneska bohuzel nezapomenu na ty retardovany hlasky u jednotek, jako "VYRÁÁÁÁÁÁÁÁŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍMÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!", nebo "Mrazivý Smutek hladoví.")
      • "Spuáč se probudil", je to sice trochu ejh, ale na to prostě nikdy nezapomenu <3 *2*
  • Tak to se máme naco těšit *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit