Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je škoda, že se z Cenegy stává tak "velká ryba" :D ... ještě 2 roky zpátky vydávali novinky na konzole cca za 1190, dnes už za 1399 :(
  • Tak zaprvé to musím hrát offline, jinak to nejede. Když hraješ online, tak ti ty dva pawny vygeneruje hra z ostatních hráčů, to je pravda. Já jsem to měl trošku těžší, jelikož musim hrát offline a sbírat je po cestách, tzv. beru co je a nemůžu si vybírat. :-D Kolikrát si ale vystačím jenom se svým pawnem, ti "námezní" stojí krastaly a někdy až dost. Tak asi tak. *4*
  • To mělo být pro Pirát.Anonymní, ale blbě jsem to vložil. Omlouvám se.
  • K těm pawnům. Jeden je přeci tvůj a leveluje s tebou a další dva si půjčuješ od hráčů a to musím být v té piratské verzi nějak vykuchané, ne?
  • Samozrejme , ze Cenega netlaci na Valve, na to nema nijake moznosti. Je nulova sanca (pri Skyrime) aby hru blokovalo Valve, pomerna mala sanca ze ju blokuje priamo Bethesda z nejakeho interneho dovodu a najlogickejsia moznost je, ze si to vydupala Cenega Group v distribucnej zmluve u Bethesdy za to ze znasaju naklady na lokalizacie.
  • Ano, jestli mi vadi steam a fakt, ze bez nej si nektere hry nezahraji, tak je logicke, ze zacnu pouzivat platformu, na kterou nema vliv a kterou neovlada. PC ma krome vyhod i silne nevyhody, mimo jine rovnez omezene ovladani. Ty osobne preferujes pc, ale globalne jsou konzole uspesnejsi platformy. Rada (vetsina) lidi jim dava prednost a nikoli bezduvodne. Takze je to validni a logicka nabidka. Chapu ale, ze nelibe neses, ze by se mela mala pc komunita jeste zmensovat coz te vede k cernobilemu videni, na strane pc jen sama pozitiva a na strane konzoli sama negativa, chybi ti nadhled.
  • Zdani ze to pro cenegu muze byt vyhodne neni dukaz, ze za tim cenega stoji. To je prave to povr hni kratkozrake uvazovani. Jakym zpusobem cenega tlaci na valve a proc by valve melo poslouchat maleho regionalniho retailoveho distributora a navic proti svym zajmum, co z toho ma?

    Digitalni distribuce je u nas malo vyuzivana, to uz vyplynulo z nekolika pruzkumu, pohybuje se to v radu procent. A to je i v souladu s mym pozorovanim. Znam osobne velmi malo lidi, kteri kupuji na steamu alespon v obrich slevach a nikoho, kdo by tam kupoval novinky za plnou cenu, vsichni je kupuji v krabicich.
  • Cenega si nechava prekladat hry u comgadu a mimochodem jsou v ni lide z cd projektu.
  • Jasne namiesto platformy kde som obmedzeny tym, ze si musim zopar titulov kupit ako krabicu alebo poprosit znameho v inom regione o gift, zacnem hrat na platforme kde mam obmedzeny vyber obladania, vykonu, vzhladu, som donuteny vyuzivat retail distribuciu u vacsiny titulov ako aj pomale opticke media, neexistuju mody a dalsiu miliardu obmedzeni a este to aj budem podporovat svojimi peniazmi. Ako vravis...logicke.
  • Jsem zjistil , že co se týče těch DLC k Batman Arkham City, tak jsou na steamu už dostupný..
  • "Jak známo, Cenega Czech vlastní distribuční práva v ČR pouze na krabicovky, takže to, co zahraniční výrobce hry jinde digitální cestou nabízí nebo nenabízí, jde úplně mimo Cenegu a nemá šanci to ovlivnit, ani kdyby se rozkrájela. "
    Co se asi stane, když se povolí digitalní distribuce na steamu ? No samozřejmě se sníží prodeje krabicovek u nás.A co se tím také sniží ? No přece zisk cenegy.Co je tedy v zájmu Cenegy ? No zamezit tomu aspoň na tom steamu.A proč to zamezit aspoň na steamu ? Kdo kraluje ve světě co se týče digitalní distribuce.No přece steam.Jeho akce jsou to nej. co se dá najít.Nikdo jiný takové akce a ceny nemá.Mnohokrát jsem viděl akce těch našich slavných distributorů, které i po slevách měly v nabídkách hry, co byly o stovky korun dražší než hry nabízene ve stejné době na steamu.
    Steam je pro cenegu škůdce to je nepopíratelný fakt.
    A perla na závěr by EG.cz
    "Digitální distribuce se ani nijak obávat nemusí, když u nás stále tvoří jen jednotky procent z celkových prodejů, přestože to navenek tak nevypadá. "
    Řekl redaktor so-called seriozního herního webu EG.cz, který je vlastněný obchodem Xzone, prodejcem krabicových her.
  • ach ano, Cenega, záruka toho že hra vyjde se zpožděním a s příšerným rádobypřekladem za který by se i google translator styděl. a nedej bože aby pak časem vyšly DLC, u těch je lokalizace a vydání už definitivně v háji
  • ucho
    ano, vesměs je to sranda. Cenega za nic nemůže, Bethesda tvrdí, že by to jít mělo a Steam, že to neovlivní. všichni jsou v tom prostě nevinně, ale jaksi to jen nejde... :)
  • Neboj se, že tady by to někde vůbec byl schopnej přečíst nebo pochopit..budou si pořád mlet to svoje, jako komunisti na Novinkách.
  • Mimochodem, presne jak jsem psal, cenega je prilis maly pan na to, aby diktovala podminky na steamu: http://www.eurogamer.cz/articles/2012-08-09-cenega-hry-na-steamu-nijak-neblokujeme

    Projevil jsem daleko vetsi nadhled a pochopeni pro situaci, nez vsichni mi oponenti a kratkozraci hateri cenegy :-).
  • Logika spis nerika nic tobe. Nebavim se o konkretni hre, ale o principu. Lidem kterym vadi region locky, drm, nutnost hrat singleplayerove hry online a podobne prasarny, kterymi je v poslednich letech PC cim dal tim vic zamoreno doporucuji konzoli. To ze si nektere hry na konzoli nezahrajes je pravda, ale na druhou stranu si tam zase zahrajes hry, ktere si nezahrajes na pc. A spoustu her si tam zahrajes driv nez na pc. Nic nelogickeho na tom neni. Je na kazdem aby si zvazil co mu vyhovuje a co podporuje. Jestli chce nekdo podporovat steam s region locky, je to jeho vec, ale pak at na to nenadava, sam to financuje.
  • Ja jsem tady psal, ze Cenega je moc maly pan na to, aby beco diktovala steamu: http://www.eurogamer.cz/articles/2012-08-09-cenega-hry-na-steamu-nijak-neblokujeme
  • Jenom čekám kdy někdo vypálí sídlo Cenegy v Praze.... *16*
  • Já netvrdím, že když hrajou tak nemaj žádnej společenskej život, ale podle toho jak se tady určití jedinci projevujou to vypadá tak, že ty hry jsou středem a jediným bodem jejich vesmíru...
  • Tak mě by to taky sralo, kdyby jsem musel na hru nebo DLC čekat bůhví jakou dobu a ještě si jí potom navíc zaplatit. Neblázni... to, že lidi hrají hry neznamená, že nemají společenský život a nechodí ven. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit