-
To jsou kecy ze je engine moc komplikovanej , proste nechteji aby se hraci cpali do jejich hry a delali vselaky skini atd
Napr. takovej Crysis je podle me vice komplikovanej a s mod tools uz se delaj mody , mapy atd
Radsi budou delat DLC za prachy a na mody serou -
To nam je snad vsem jasny ze 64 lidi konzole nepoberou :D, jak to slysim tak se uz nemuzu dockat, se sousedni nevyspi cely vanoce :D
-
tak jestli se to vyvýjí primárně na pc tak to je super. to budu muset asi koupit novej hw. sem zvědavej na doporučené hw požadavky
-
jj.. ta proluka mezi BF2 a BF3 už je safra dlouhá.. už mám usvrběnou myš :-) Vše co bylo po BF2 byly srajdy *12*.. Snad to BF3 přetrhne :-) *4*
-
-
jj, noob company mě taky moc nebrala *4*
-
-
omg frosbite engine neni nic náročnýho omg... sou jenom líný tam dát víc pleja...ps3 to utáhne jak nic. jinak mag furt u mě vede a to mam i kompa. 256 hráčů je prostě 256 hráčů:)
-
-
tam podle me pujde spis o uroven detailu kde by se asi muselo vic optimalizovat kod a hlavne detailnost assetu dal taky co se pocita v mag a co v BF3? to nevime, ja sem sice mag nehral ale treba takova destrukce po siti a dalsi pokrocila fyzika by mela byt zpravne synchronizovana a taky to zere dalsi datovy tok atd.. tam muze byt nekolik problemu proc to treba v tom BF v 256 hracich nejde, proste ty hry musi byt na takovy veci navrzeny od zacatku.
takze pokud nekdo v pre-produkcni fazi rekne ze jeho hra jmenem XYZ by mela zvladat 384 hracu online tak se proste tomu musi uzpusobit vse ostatni tak aby na urcitem hardwaru bylo mozne toho docilit (asety, fyzikalni kalkulace, pocet interakci refresh po sity, rychlost hry, misto fyzikalnich projektilu jen ray tracer atd) -
to vis ... ty jsi ten nejvetsi odbornik na jejich engine a hlavne na jejich NOVEJ engine. Skoda ze nejsi primo na miste aby jsi jim to mohl oznamit, treba by te vzali jako reditele. Jak ja miluju takhle blby lidi.
-
-
Pokud se všechno povede jak má, tak to bude pecka!
-
Už mě je steho zase k zblítí, měl to bejt původně jen multˇák a už tam serou singláč a dělá na tom 2x vic lidi jak na BC2!! Proč kuwa nedělaj všichni jen na multaku jako u BF2!! Hold sem o5 přestal věřit že bf2 neco předčí! Nějak si neumím představit tu balanci když do frossbitu narvou letadla (ne že bych je nemel rad) ale balance to asi nedá! Jen si přestavte když tam mig spustí bomby a spadne 7patrova budiva s 8 vojaky :) Jackpot jak krava!! Muj verdikt do budoucna: chtělo by to novej engine a nee frosbite kterej me vubec neprirostl k srdci!! *12*
-
-
Souhlas! Na SP zbytečně ztratí spoustu času a peněz a to bude někde chybět a kde asi? Přeci v MP!!!
-
Uklidni se nikdo neřekl že kvůli singlu něco odfláknou na mulťáku. Je fajn že myslí i na singl hráče kterých je hodně. BF má napodobit boje vojáků a ve válce je normální že letadlo zničí budovu s vojáky taková je už válka a ty by jsi měl být rád že se takhle snaží.
-
-
necho ho bejt, je to zalud *1*
-
-
-
hmm pán je asi velkej znalec:). nevim mno ale ten endžin mi nepříde zrovna extra třída... viděl sem lepší:). já sem pařil hry když ty si ještě prděl do vany kámo, tak si myslim, že už poznam dobrej endžin
-
-
prdet do vany se da v jakymkoli veku
-
videl si lepsie ? no menuj kamarat. som zvedavy kolko z nich ti pocita real time indirect illumination. skus povedat ze killzone 3 :D ktory ma tento efekt len predrenderovany ako mnoho inych hier.
a hej je velmi podstatne odkedy si hral hry...to ze si hral pinball este na atari ti ozaj prispelo k rozoznavaniu dobreho endžinu. sprav si laskavost a netrep. robis zo seba kokota :)
nechcem teraz urazat konzolakov ani nikoho, ale ty mi prides ako urazena panicka ktora zbadala nieco lepsie na inaj platforme a teraz tu lamentujes aj ked o tom vies picu -
A ten *endžin* je suprovej *2*
-
A co je podle tebe dobry engin?? A opovaz se napsat CryEngin 2 *1*
-
-
guru_joe a info :
JOE -
+ má Renault Clio a Ford Shelby
+ má PS2, CRT TV, VHS video
+ má manželku, která ho sere a hraje Plants and zombies
+ má mobila od Sony-Ericsson
- nemá HD TV, PS3 a kreditku
- nikdy nic nenakoupil na zahraničním eshopu
- nikdy neletěl letadlem a ani nehodlá -
-
A kdo to jako je? Aspoň tu nespamuj.
-
-
ty neznáš guru joe? kolik ti je 6?
-
-
Ne neznám a k tématu to nepatří místo keců o věku radši napiš proč tu spamujete.
-
-
-
-
třeba ten použitej v killzone 3?