Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.youtube.com/watch?v=G-EtNqkDqkc praskejte *5*
    • Jakože jsem PS3-kař, hrál jsem open betu KZ3 a nevim nevim, no :/ Vůbec mě to nechytlo, přišlo mi to jakési zmatené a otravné v porovnání s BFBC2, které je prostě pecka a neuvěřitelně zábavné se skvělou atmosférou. No, uvidíme, jak bude vypadat finální verze. Každopádně BF3 bude fakt pecka. Jen mě štve, že multi na konzole nebude pro tolik hráčů jako na PC. To, že by to PS3 nezvládla mi přijde jako hovadina. Zmíním tady už omýlaný MAG,který je popravdě celkem opruz, ale může ho hrát 256 hráčů, tak proč by BF3 (stejně tak BFBC2) nemohlo hrát také 64 hráčů namísto 24 *9*
      • nemnel ten MAG u hracu prezivku LAG ? :)
        • Ty jo, já to moc dlouho nevydržel hrát (asi tak 7 matchů jsem dal), na hovno bylo, že jsi nehorázně dlouho čekal, než se zaplní hráči všechny 3 frakce, takže na mapě pro 128 hráčů to trvalo klidně i 15 minut, 256 jsem radši ani nezkoušel. A strašně mě štvaly jakési granáty s nervovým plynem, pak se nedalo nikde lézt, pokud jsi neměl vysoký level a dobrý PERK na ty smrady. LAGování jsem si tam nevšiml, přišlo mi to celkem plynulé, ale fakt otrava, nic extra, čekal jsem od toho mnohem víc :( Velice rychle to šlo z domu.
    • LOL presne jak som si myslel. urazeny PS3-kar

vizualne : pekna grafika to ano. technologicky : svetelne roky pozadu za tym co predstavil frosbite 2.0. get over yourself chum ;)
  • ja uraženej nejsem:) jen ti ukazuju, co je lepší:) jinak mam i kompa. a co prosimtě ukázal? nasvícení???? *8* *8* *8* no teda. to už má lepší killzone 2 stará pomálu 2 roky
    • ty mne ukazujes co je lepsie LOL:) vidim ze sa vyznas, ved nedokazes ani poriadne ovladat tuto tiscali diskusiu (narazam na tlacikto 'reagovat' trtko)
      vies o tom tak malo ze je to az smutne, stracal som z tebou uz 2 prispevky (hrach na stenu)
      tak tento je posledny. zi si vo svojej zadubenosti a nevedomosti - verim ze ta to robi stastnym. maj sa
      • v klidu kámo:). neřikam, že je to sto let za opicema, to ne ale u mě prostě vede killzone a dál bych to neřešil... tam se mi to nasvícení prostě líbí víc no.
        • co sa ti paci? to ze killzone ma neprirodzeny kontrast a cele je to strasne prepalene?
          grafika pekna ale technologicky to je zastarale a novy frosbite to schova do kapsy raz dva.

budem hadat... mas rad srackove filmy od michaela baya vsak?
          • ste koukam všichni nějaký divný...nemáte náhodou písek ve vagíně??? a toho kreténa Baye fakt nemusim..nejsem malej fracek:)
            • akurat ze killzone vypada presne jak jeho filmy. a s tym piskom v pici si strasne originalny.
              ked bude v forsbite 2.0 krasne natexturovane a vymodelovane nejake mesto ci arabske vybombardovane buranovo s hentim osvetlenim a znicitelnym prostredim ... vsetky hry na to budu kukat zospodu. pozri si ten usek s nocnym osvetlenim a autom. proste nadhera. navyse pc ma nieco co konzole nemaju... high res textury.
  • Po nepovedenem Bad Company 2 (mluvim z pohledu PC hrace) doufam prijde plnohodnotny pokracovatel Battlefieldu 2, ktery tolik lidi uchvatil a poskytl zabavu na dlouhe mesice (pro nekoho i roky).
    Osobne jsem rad,ze pridaji i kooperativni kampan, protoze coop je neco co se mi moc libi.
    Samozrejme by kvuli tomu nemeli nijak zanedbat multiplayer, protoze ten je to,o co v BF serii predevsim jde.
    Drzim autorum palce at to nepodelaji a uz si odkladam 1200Kc bokem (nebo to koupim v elektronicke forme,pokud to vyjde vyrazne levneji).
  • To je škodice, že podpora modifikací nepříchází v úvahu. A přitom představa takovýho Forgotten hope 3 na Frostbitu? Hmm, hmm....
    • alebo project reality na BF3
      • musíme pouze doufat, že je vydají aspoň pozdě než vůbec
        • podle mne bude zalezet na prodejich PC verze, takze jestli vite o nekom, kdo se chysta hrat kradenou verzi BF3, tak vite i kvuli komu treba nebude k dispozici mod tools *1*
  • Drzim palce kuci z Dice at udelate ten nejlepsi akcni FPS MP na svete. S BF BC2 to zatim docela vychazi i kdyz je tam az moc hedkaru se sniperkama :o)
  • Viem že to sem nepatrí ale od dnešného dňa je volne pristupna beta DoW 2 retribution na steame pre majitelov akejkolvek hry Dow 2. Divim sa ze tu nie je novinka. Skoro nikto tu hru nehral tak dufam ze tam pribudnu ludia.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit