Přejít na výpis diskuzí
Česká televize ruší herní pořad Game Page - UPDATE
9.6.2012 | Petr Poláček
503 příspěvků
-
Nedávno jsem měla tu možnost být na exkurzi v ČT a šla jsem kolem dveří, které měly cedulku "GamePage", tak jsem se pousmála nad tím, jak jsem to jako malá sledovala a strašně mě to bavilo. Nemám vůbec tušení, jak to teď vypadá a několik let jsem to neviděla, ale je to škoda. Už jenom kvuli tomu, že tu bude o herní pořad míň.
-
Tak toto mě vůbec nemrzi, poslední roky jsem se na to nebyl schopen vůbec dívat, z pubertálního projevu třicátníků mi bylo opravdu špatně
-
Dalo se to čekat, ale stejně mě to mrzí :/... Pamatuju ještě jak mi bylo tak 9 let a sledoval jsem v GP recenzi na Outlaws ;), to byly panečku časy.. :)
-
Sakryš, vždyť Game Page bylo naše mládí. Sice jsem si taky myslel o scénkách nehezké věci a studio nebylo zrovna nejlepší ale přece jen mi GP přišlo alespoň v ohledu recenzí daleko lepší než COOL konkurence. Zatímco v Re-Play hry recenzují kromě Vojtěcha Nováka snad samí neznámí studenti, GP měl Pavla Prouzu, Jaromíra Möwalda z Levelu, Jirku Štalmacha a hlavně Mášu, co je opravdová moderátorka... To je jiná kvalita. Tím neříkám že Re-Play je špatný ale trochu mě u něj vadí to přesné cílení na pubertální skupinu hráčů.
-
-
Nemůžeš čekat serióznost a dospělost od pořadu, který běží na televizi se jménem CooL. Ona ta puberta a mládež je jejich cílovka.
-
-
No, nedávno tam třeba večer běželo Psycho. Dexter taky zrovna není pub-friendly. Bohužel vyjma Game Page tu není kromě Re-Play nic jiného, takže jsem jistá očekávání měl.
-
-
Já se na americké seriály typu Dexter, How I met your Mother nebo Big Bang dívám zásadně v angličtině, protože český dabing je pro tyhle seriály příšerný. Nejlepší dabing mají Simpsonovi, ten je super pořád.
-
-
Ale na COOLu chodí i v angličtině, což je pěkný přístup *3*
-
-
Ano, chodí, ale za pár měsíců či za rok po tom, co je to v Americe. Z internetu to máš druhý den.
-
-
-
-
No a kdo jiný:)Ale myslím, že Cool nabízí pro všechny kategorie (tedy na dívky a ženy moc ne, ty mají Prima Love).
-
-
Gamepage, Medůza. Bohužel Čt to zabila sama. Ať už stylem či výběrem moderátorů např. u Médůzy. Bohužel.
-
-
No, Medůzu jsem zrovna nikdy moc nemusel. Je škoda, že se dostatečně nesnažili o nějaké zlepšení. Kdyby z GP vyškrtli ty meziscénky, přešli na nějaké rozumné a klidně i skromnější studio a taky točili každý týden (točit na měsíc je docela hodně), tak by podle mne teď byli v daleko lepší pozici.
-
-
No ono to jejich studio je skromné až až. Místnost 6x6x6 celá zelená. A je to jediné místo v kavčích horách, kde se dá něco takového dělat, tam problém nebyl.
-
-
Já spíš myslel nějaké ne-digitální studio. Klidně i nějaký uklizenější kancl by se mi líbil víc, než ta digitální ohyzdnost.
-
-
-
-
-
No poslední dobou se mi zdálo, že kvalita tohoto pořadu upadá, hlavně myslím, co se týče načasování (opožděné recenze apod.). Ale na druhou stranu vím, že když jsem se v poslední době na to párkrát podíval, tak tam býval často nějaký zajímavý rozhovor (například ten s tím zvukařem, co nahrává zvuky do vojenských simulátorů apod.) a to mi příšlo hodně zajímavé, takové věci leckdy nenajdete ani na internetových herních serverech. Takže si myslím, že je to určitě škoda, ať už kvůli tomuhle, nebo kvůli nostalgii
-
Byla to jen otázka času, měl jsem ten pořad rád i přes jeho chyby, ale úpadek byl nevyhnutelný. Prostě nešli s dobou a jeli si jen to svoje :) to by nebyla chyba, ale doba si žádá stále zlepšování, ale né vždy to nové musí být lepší.
-
a zapomněl si na televizní noviny kde bejvaj zprávy typu, že marešovi někdo přejel psa... *1*
-
-
kur*a to mela bejt reakce na "Veskoslav@tiscali.cz"
-
-
Tak ono celkově vzato jsou herní pořady úplně mimo. Dobrá, zůstaneme u toho, že jsou na české scéně 3 největší herní pořady. Re-Play, GamePage a Indian.
GamePage byl prostě pořad české televize, jak provedením tak realizací.
Re-Play byl velmi amatérský ve svých dobách na PublicTV a po přechodu na C()()L se snaží dostát jménu stanice.
Indian je prostě indie až za hrob. Ovšem je nejbližší komunitě a to se počítá, tedy byly dokud se nezačli cpát do televize. Fiola toho chce až příliš mnoho najednou. Dřív byly unikátní právě délkou celého pořadu a tím jak byl ten pořad v podstatě interaktivní. Teď jsou na Metropolu, mají 26 minut a skoro se nedají sledovat. Pominu-li to, že běží na Pražské televizi a třetina recenzí je dabována slovensky (tomu říkám profesionalita a zacílení na diváky).
Nejblíže tomu jak by měl herní pořad v roce 2012 fungovat je Re-Play -> Minimum keců a pokud jsou vstupy tak informativní (reportáže) a pak tuna materiálů. Tam to teda zase kazí nesnesitelný komentátor s výslovností žáka páté třídy základní školy nicméně na to si diváci stěžují více než rok a nikdo s tím nic neděla. Tripsi prostě ví jak zacházet s komunitou.
Herní pořady v TELEVIZI jsou stejně jako papírové časopisy mimo hru. Nemají co nabídnout. -
-
Indian je fajn, ale nesouhlasím, že herní časopisy a tv jsou mimo. Časopisy si sice už dávno nekupuji, ale věřím, že pořád mají svou základnu, stejně tak i pořady v Tv.
-
-
Tak pro mě osobně byly časopisy místem kde číst recenze, a pořady v TV jsem měl kvuli gameplay záběrům. Oboje dostávám již 10 let skrze internet, mě osobně nemají co nabídnout. U časopisů nevím jak to je (naposledy sem si koupil Level kvuli úžasné obálce s Bioshocku) ale ten televizní pořad běží na pořád stejném principu a neinovuje. Nemají co nabídnout, nepopírám, že mají své základny, ale pro běžného hráče nemají smysl, když dnes každý druhý herni server nabízí vlastní exklusivní obsah ať už v podobě videorecenzí, rozhovorů atd. atd.
-
-
Tak mě osobně třeba gameplay videa nějak nebaví, spíše mám třba Replay na to, abych se podíval, co je nového, jestl jsem něco na netu náhodou přehlédl. Level atd. nekupuji už dávno, kdysi jsem si kupoval, pak jsem kupoval to malé vydání, ale teď ani nevím, jestli to vychází a jestli tam někdo se známých, co jsem znal ještě píše.
-
-
-
-
Tak doufám, že Ondra Broukal začne dělat pro Games *4*
ČT mu akorát házela klády pod nohy. -
-
Jenže Games.cz už podporuje Re-play....a Broukala bych viděl spíše na EG :) A byl by to konečne první jejich schopny redaktor :)
-
-
Veskodomination!
Listen to his words!