Přejít na výpis diskuzí
Česká televize ruší herní pořad Game Page - UPDATE
9.6.2012 | Petr Poláček
503 příspěvků
-
nj skoda ket nam bude ubudat komunita recenzentov a ich trefne nazory a postrehy *13*
-
Problém Gamepage je ten, že se nevydal jednou ze dvou cest:
1. Aby vyrůstal se svými diváky. Což jsem tam patřil i já.
2. Aby přilákal nové diváky.
Bohužel nedělal ani jedno. Gamepage mi přijde hodně lacině a "recenzenti" o hrách ví asi tolik, kolik já vím o rybaření na mušky. -
Kriste pane oni řeknou: "Přesný důvod jsme se doposud bohužel nedozvěděli a můžeme tedy jen spekulovat". Bože kolik je jim let? Snad sami nevidí že vytvářeli naprosto trapnou slátaninu? Nemají žádnou soudnost, alespoň že jí má vedení ČT !!!.
-
Jenže naopak!!! Tohle muže být pro Game Page jen dobře. Přece jen jejich aktualnita by se dala srovnavat s papirovíma časopisama.
Ten pořad je sice průkopníkem ale zustal o proti dnešku tak 5 let pozadu. Je to skoro jako level Tv některé scénky.
Hry se dostavají do popředí čím dal více a pokud se udělají novinky tak proč by se toho nemohla chytit třeba Nova?:) -
-
Nova? Proboha jen to ne....Dopadne to jako Babicovy dobroty a podobné sračky......Nova je odpad největšího kalibru.
Obzvlášť luxusní je jejich zvyk reklama co deset minut (Námořní vyšetřovací služba atd.) -
-
Nova ale muže jen koupit model pořadu:) Tedy je to na vyjednavaní :) Libí se mi jak na tu Novu každy nadava a přitom nejsledovanější kanal:) Není tu někdo pokrytec?
-
-
Tak on je pojem "nejsledovanější" kanál. Blesk jsou taky nejprodávanšjí noviny:)
-
-
Pravda.
-
-
jn :) vcera v nocnich tn byla reportaz o E3 ;)
-
-
Že je to hovadina jak Replay tak Gamepage ti řeknu i já a to věkem můžu být tvůj fotr...
-
-
Ale smysl pro sloh máš jak děcko z první třídy.
-
Ty a fotr? V 10ti letech? Ale nedělej chlapáka:)
-
-
Ty blbečku když jsem zečínal hrát hry tak ty si byl ještě u svýho fotra v ptáku... *10*
-
-
Chlapec si omylem pustil p*rno a dozveděl se věci co by v 5letech vědět neměl
Ehm proč je por*o v zakázaných slovech stejně na něj cenzor čučí a né že ne
PS game page je škoda, já mám sice radši replay ale koukal jsem na oba a jak už tu mnohokrát padlo nebýt těch trapnejch scének byli by skvělí fakt že jo.
PS 2 Mě osobně pozdní recenze tolik nevadily hru jsem třeba dohrál a pak si v game page dodatečně poslechl názor jejich recenzenta -
Ano, hraji od roku 1994:)Kolik ti tedy je 45-50? To by jsi mohl být můj otec. Ale podle stylu psaní jsi jen pidižvík, co dostává od tatínka přes pusinku, když řekne sprosté slovo:)
-
-
-
Evidentně nejseš herní fanda tak co tady děláš tak jdi na svoje stránky
http://www.ceskyduchodce.cz/ -
-
Zalez sr*či...
-
-
-
GamePage bola škoda, tiež som na tom vyrastal a pri mojom 32kbps internete pred 10 rokmi som bol o hrách informovaný len z GamePage a časopisu GameStar. Scénky sú trápne, ale aspoň vždy nadväzujú na konkrétnu hru a nie je to také suché. Každopádne po redesigne by relácia mohla vyjsť na svetlo tak, ako pred pár rokmi. Že je to hovadina môžu povedať len nezletilé decká, ktoré do sveta hier uviedol ubermegacool Re-Play.
-
-
Toze je to hovadina moze povedat kazdy clovek s vlastnym nazorom. Tak ako ja pri vsetkom ostatnom. To ze sa tebe nieco paci neznamena ze je to ten jediny a spravny nazor
-
súhlas, GP bol úplne štandardný program aj v rámci európskej úrovne, ktorý možno dnes stráca zmysel ale stále mal akú takú sledovanosť a pre určitú kategóriu hráčov je to stále atraktívny pořad. A Máša je podľa mňa výborná, nie je to žiadna krasotinka ale je to príjemná ženská ktorá sa dobre počúva ... Nič proti hihňajúcej sa atraktívnej Alžběte ale s Mášou sa čo do profesionality nedá zrovnávať
-
-
Ale ohledně herních zkušeností a psaní o hrách je Máša oproti Alžbětě úplný začátečník.
-
Tak to bych ale řekl že Máša ke daleko atraktivnější než Alžběta. Ale to je jen na úhlu pohledu:)
Game Page je pro starší. Replay je mířen tak na 13- -
-
Bohužel pro tebe nebo spíše pro GP, kteří si to asi taky mysleli, je to přesně naopak.
-
Fakt jo? Mě poslední Gamepage připadal jak pro 10ti leté dítě po lobotomii.....
-
-
-
Scénky byly trapné a punchline někdy vyzněla opravdu divně.
Nakonec si ale myslím, že si stejně uvědomovali, že nic moc inteligentního se udělat nedá, tak prostě udělali nějakou blbost, co jim přišla vtipná. -
-
Náhodou scénka: "Dnes tu máme 3D" je upe šupa, ale to by si musel mať aspoń 26 ab sto pochopil. *1*
-
-
ja si myslím, že GP mali radšej inteligentnejší hráči, aj tie scénky sa tak dajú posudzovať, niektoré ma úpe odrovnali, ale tomu sa hovorí kreativita a to už mladý nepoznajú ... NECH ŽIJE COD!
-
-
CoD nechť umře.....A GP a inteligentnější hráči? Jsi upadl takto škatulkovat? A jak jsi na to přišel? Si dělal výzkum tam u Vás ve 2. třídě?
-
-
sxg bez emócii:
"Veskoslav, buď máš nejaký osobný problém, alebo "čítanie s pochopením" ti nič nehovorí. Vieš čo znamenájú tri bodky, zvýraznenie, hyperbola, metafora ... /bacha tri botky/? -
-
On je problém ten, že škatulkování, jak jsi ho předvedl ty je tragické. GP rozhodně nesledovali inteligentnější lidé než Replay nebo opačně. Na toto téma neexistuje žádná studie a i pojem "inteligence" je relevantní.
-
-
Nehraji furt. Hraji jednou, dvakrát do týdne. Zbytek chodím do práce a školy. A nic nemění na faktu, že jsi škatulkoval i když jsi napsal "já myslím". Čeština, potažmo Slovenština jsou v tomto přímo kouzelné.
-
"Ja si myslím" je škatulkovanie? Tak to so mnou budeš mať furt problém. Ale ty si predsa uber diablo3 šampión, takže šo tu kur**a robíš? Padol server? *1*
-
-
-
-
-
-
kdyz sem byl mladsi tak sem obcas kouknul na GP a ted necumim ani na gp ani na replay, sem tam se kouknu na GTTV to je asi tak vsechno :D
-
Je to sice škoda, ale teď už to nějak neřeším. Co mi víc vadí je to, že teď není žádnej pořádnej pořad na internetu... RE-PLAY je horší jak předtím (ti moderátoři jsou nafacku, a už taky začínaj být stejně trapní jak GamePage), a indian nebyl nikdy kvalitní pořad.
Kdyby RE-PLAY dával svoje reportáže alespoň včas (hodina až den po vysílání), tak neřeknu, ale týden? To si už rovnou můžu pouštět recenze od zero punctuation...
EDIT:
Chtělo by to konečně pořad, kde by moderátoři nebyli rádobyvtipní, ale profesionálně recenzovali hry. Bohužel toho se asi nedočkáme, protože to není kchůl, a dětičky by se na to nedívali... -
-
jedna vec je získať hru na recenzovanie aspoň týždeň dopredu, druhá vec je ukážka obrazového materiálu keď máš embargo a ďalšia vec je natočenie celého dielu, strih, dabing a podobne. Skús sa zahrať na redaktora a spraviť videorecenziu.
-
-
Já neříkám, že RE-PLAY dělá recenze pozdě, ale že je pozdě hází na net... Možná sem se špatně vyjádřil. Na televizi se totiž nedívám, a přecejen byl RE-PLAY předtím na internetu, tak nechápu proč je tam hází tak pozdě.
-
-
Předtím byl na internetu a byl úplně aktualní, protože nebyl na TV resp. na soukromé TV.A tam je sledovanost až na prvním mistě.Kdyby dali na net to co v TV ve stejný den tak by jim klesla sledovanost.Proto to davají na net s tydenním spoždením.
-
-
Kdyby nebyl na soukromé TV, tak by už také nemusel vysílat. Opožděné zveřejnění na webu je pochopitelné, ale myslím, že to není tak hrozné.
-
Já to chápu, ale týden je moc...
to Veskoslav, já se na televizi nedívám, protože ji nemám... -
-
No není nic snažčího si pořídit kartu do pc:)
-
-
-
aby neprišli o televíznu sledovanosť
-
A? Máš se na to dívat v obotu nebo mít tv, co umožňuje zpetně pouštět programy (umí to i lepší setoboxy)
P.S: To by se pak všichni dívali na net a to televize nemůže "zkousnout":)Proto to je tak, jak to je.
-
-
-
-
Gamepage bohužel šíleně upadl, podobně jako upadla Médůza. Když jsem byl mladší, sledoval jsem oboje pravielně, teď jsem se po letech podíval na Gamepage, srovnal s Re-play a Gamepage poslal do pekel. A o Medůze raději ani nemluvím.
-
-
Game Page neupadl, byl takový od začátku, to jenom my jsme dospěli.
-
-
No možná. Ale mě přišlo i celkově, že tam ve staých dílech byli zajímaví lidé, hry a i grafická stránka jednotlvých scének měla hlavu i patu.
-
-
-
Žádná škoda, byla to trapárna... *13* *13* *13*