Přejít na výpis diskuzí
Česká televize ruší herní pořad Game Page - UPDATE
9.6.2012 | Petr Poláček
503 příspěvků
-
Osobne si myslim ze je to skoda GP na tradici a nabizi serioznejsi podani nez konkurecni porad na COOLu ktery je nebo aspon pusobi podlezave a misty lacine (divam se na oba) herni obci by prospelo aby si mohla vybrat ten jeji porad (ostatne jako s weby nebo casopisy) pokud zde bude jen jeden tak kvalita samozrejme klesne - mimochodem neverim ze GP mel nizkou sledovanost ... asi se chteli zbavit nejakeho poradu (asi je to nevytrhne kdyz GP ma 20 min. v minulosti jeste mene)
-
-
Měl velkou sledovanost v 50+, tak nevím zda je to dobře.
-
-
Osobně mě to ani nepřekvapuje, ale spíš bych čekal razantní změny v provedení celého pořadu než zrušení. Nesledoval jsem to pravidelně, zajímala mě hlavně videa z her, jinak provedení pořadu mi připadalo opněkud tragické.
-
Je to velká škoda. Game Page jsem sledoval rád spoustu let.
-
Popravdě jsem je sledoval jen jak jsem by malý a pak jsem to přestal sledovat. Pak jsem začal sledovat Re-play ale i tak dobrá práce a je určitě škoda že končí. Takže smekám za jejich práci.
-
Máááášááááá niéééééé, ja ťa miiiiluuuujeeeem!
-
Beztak se tam poslední rok dva nehorázně ztrapňovali, že se na to nedalo už vůbec koukat, takže mě to vůbec netrápí :D.
A s tou vysokou podporou na FB se opravdu vyznamenávají :P. Vážně borci :D. -
re-play ftw, sorry Mášo, ale mé srdce nyní patří jiné! *1*
-
to co gamepage vysiela mal replay pred tyzdnom... (a to bezal este stale na public)
-
Upřímně řečeno tak mě to ani nepřekvapuje.Sledovanost byla stejně tragická jako ty jejich rádoby vtipné scénky.Hlavně, že mají xyz fanoušků na FB, kterými se rádi chlubili.
-
-
bohužel musím naprosto souhlasit. Gamepage nikdy nebyl dobrý pořad a je to prostě osud.
-
když si ho někdo leští nad replejem, tak se nedivím takovýmto komentářům...
-
-
Tak já nesleduju už ani jeden takže pokud si tady někdo něco leští pak jste to vy pane :)
-
-
Ubožáku
-
-
Podle sebe soudím tebe ? :)
-
-
-
Takové neštěstí *1*