Přejít na výpis diskuzí
Česká televize ruší herní pořad Game Page - UPDATE
9.6.2012 | Petr Poláček
503 příspěvků
-
Abych pravdu řekl - nevhodně zvolený vysílací čas s rádoby humorem . O aktuálnosti nemůže být řeč , a koho zajímají jen recenze , když podcasty řeší i tunu dalších informací a pohled zaintersovaných .
Obávám se že na dětském kanálu najdeme kromě pohádkových vykopávek jen pořady tupu Jůhele a Kostičky .... Jakmile gamepage zruší , nebudou jej nahrtazovat podobným typem pořadu . Ale což o další důvod víc proč skoncovat s veřejnoprávní Českou televizí. -
Největší problém pořadu GamePage a Re-Play je ten, že vůbec, ale vůbec nic nepřináší. To bylo jako svého času Kinobox.
-
-
Kinobox jsem mohl .....
-
-
já též
-
-
to ale neznamená, že měl vysokou sledovanost
-
-
-
RE-PLAY nic nepriniesol ani Alzbetke ...
Stale je panna a sledovanost Re-Play je na bode mrazu.
A sorry , pozeraju to deti 2-6 rokov *1*
Nabflovane keci, recenzia je kladna, len ked ku krabicovej verzii dostanu plagatek a hrnecek
a 200 KČ na obed.... lol -
-
Sledovanost na bodě mrazu, ale i tak 3x větší než GP.. :)
-
-
takže 3x nula *3*
-
-
-
A co by měli přinášet? Replay je narozdíl od Gampage aspoň aktuální a věnuje se občas i zajímavým titulům, co by mi unikli. Všechno nemůžu najít na internetu a když se přiznám, tak je mi milejší se 25 minut dívat na pořád o hrách než hledat informace na netu. Už jsem na to starý, abcyh hltal každou novinku:)
-
-
Boze ses ale patolizac . *12*
-
-
-
Největší problém je ten, že za těch 8 let se pořád naprosto nezměnil. A když změnil, tak k horšímu. Bohužel. Pakliže vzniká nový kanál pro děti a mládež, herní magazín by tam měl mít místo. Ale ať se ČT poučí a nenaváže tam, kde zkončil GamePage, to by byla chyba. A pokud by i přesto chtěli navázat, tak ať navážou na dobu kolem roku 2006 maximálně, protože to byl luxusní pořad. Ale teď to opravdu nemělo smysl. Recenze katastrofa, o grafice studia ani nemluvím raději a scénky? Dříve měly scénky v GP luxusní, teď to byl jeden veliký trapas.
-
-
Já mám silný pocit, že v ČR stále přetrvává ten zastaralý pohled na hry a hráče. Myslím si, že jsme pořád pro většinovou společnost exoti, co promrhávají svůj čas. Skoro bych řekl, že je pro většinovou společnost přijatelnější prosedět x hodin v hospodě, než x hodin u nějaké hry. Proto bych se skoro obával, že náhrada za GP jen tak nepříjde a pokud ano, bude to pořad koncipovaný pro děti - tedy vlastně pro špatnou věkovou skupinu.
-
-
No, to je věčný problém ČT, rozeznat pro koho je pořad vlastně určen. Vždyť ani za těch, skoro, dvacet co vysílali Simpsonovi nepochopili, že to není kreslená pohádka pro děti :)
Ale jinak bych nějakého nástupce GP na novém kanálu nezatracoval, záleží kolik jim RRTV povolí investovat a kolik tak budou mít na vlastní tvorbu.
-
-
-
Další špatný krok nového ředitele ČT. Hlavně že udělá celý nový kanál pro děti, kde se budou omýlat ty samé nudné pořady (většinou pohádky starší než rodiče těch dětí). Výborně!!! *7* *7* *7*
-
-
Staré pohádky jsou 1000krát lepší než ty nové:)
-
-
Pro nás "starý kořeny" možná, pro děti (jak jsem si všiml) spíše ne. *3*
-
-
-
Každému asi je jasné, že je to konkurencí na primě...
-
Uz bylo na case, ale nebojte nezapomeneme. Nezapomene ma vsechny ubozaky, kteri si tam prisli provarit svuj xicht nebo vydelat, dle rozhovoru s autory se to platilo velmi dobre. Vymluvy, ze za spatnou kvalitu mohla telezive, jeji zadani atd neberu, kdyz vim, ze to nedopadne dobre, tak tam nelezu.
Andrej byl sice starej podrazak a lhar, ale kam se na nej ty dnesni recenzenti hrabou. Sice vsichni uz konecne narozdil od Lachtana nebo Rybky pisou o tom, co recenziji, ale je to takovej, nemasne neslane hloupe, treba level s tema buzikama z dobrejch rodin, mezi kterymi Mowald kralem je takovy bes, ze toh asi odhlasim.., protoze ti Bednarove a Krajcove a spol to se neda cist. Tady je to lepsi, ale i takovy L. Grygar pise desne naivne a teleshopingove a nemuzu rict, ze by me cteni moc obhacovalo, je takove zjeve navsenecke shrnuti s ruzovym filtrem. -
-
nemuzu si pomoct, ale souhlas
-
To je vůlL
-
tenhle příspěvek je nevýslovný hnus... *7*
-
-
Hnus a uprimny a pravdivy *2*
-
-
já vidím jen pomluvy...
-
-
-
-
Ano, Game page už není to, co bývala, ale je to jeden z máma koukatelných pořadů na ČT. Ta si takhle sama podkopává nohy.
-
zrušeni R nebo GP bych mne nevadilo.recenze jsou vždy opožděné a stejně zahrnuji jen pohled jednoho hráče.v gp trapné scénky a v R přehnaně vtipní.
-
Hlupákům co tu porovnávaji konkurnční pořady bych rád zdělil, že je spíš smutné že mizí jeden ze dvouch pořadů.Už takhle to bylo chudé a ubohé.A teď to bude stát uplně za pendrek.
-
-
dvouch.. panebože
-
-
bože další šťoura co řeší ČJ v diskusi o něčem jiném.
-
-
-
Po příchodu Re-playe to bylo otázkou času - Asi neměli věnovat tolik času naprosto ubohejm a trapnejm scénkám, který akorát zabírali místo pro samotné recenze...xPP
-
-
Zato v R zase máme dlouhé a rádoby cool listování menu pořadu, recenze namluvené jedním člověkem (recenze tak zcela ztrácí osobitost) a scénky nahrazují jakési nic neříkající rozhovory dvou moderátorů, proti kterým nic nemám, ale jejich hovory by měly být více k věci. GP byl podle mě lepší.
-
-
ALe prosimtě.To cool listovaní trvá kolik sekund ? 10 ? A kolikrát se tam to listování objeví ? Parkrát což je zanedbatelný čas.Vykřiky do tmy.
-
-
Mně to přijde jako zbytečné natahování. Stejně tak znělka je podle mě příliš dlouhá. Herní pořady mají bohužel málo prostoru v TV a když už ten prostor mají, ať tam nacpou co nejvíce informací o hrách a herním průmyslu.
-
-
-
A kolik si toho udělal ty ,že pindáš?
-
-
xDD.....co to meleš?? A nejsi ty autor scének v gamepage..xDD
-
-