Přejít na výpis diskuzí
Česká televize ruší herní pořad Game Page - UPDATE
9.6.2012 | Petr Poláček
503 příspěvků
-
Dalo se to čekat...
-
no Gamepage sem sledoval od jeho začátků se Šárkou, dycky to byla zábava a hlavně jedinej herní pořad, no je to škoda, co víc k tomu dodat? Ze začátku mi Máša lezla docela na nervy, no ale už dávno tam zapadla, k tomu expert Jirka Nobody Štalmach a ostatní, vesměs docela slušný recenze, možná zbytečně přemnožený rozhovory s často dost zbytečnýma jedincema o různých trapnohrách no, asi byli nejlíp dosažitelný.
V Re-play to ale není jiný a Gamepage aspoň vždy sázela na kvalitního moderátora, ať už kdysi Roman Zach, Šárka nebo teď Máša, vždy to byl "profík", ne hráč, ale moderátor, herec, aby to mělo úroveň a z jejich vystupování to bylo znát. To prostě Re-play pořad pro hráče nedožene, Tukan a Bětka sou sice hráči, ale nejsou to profi herci a je to z jejich vystupování před obrazovkou prostě cítit. To nebrat jako nějakou výtku vyloženě, je to prostě jen konstatování faktu.
Problém byl krátká stopáž, prostě v těch 17ti minutách se toho moc udělat nedá, postupně zmizely hrající hosté(pamatujete ještě někdo ty časy, kdy tam byl host hrající s volantem nějaký závody nebo tak) atd. Nevím, jak to bylo s cenou produkce, ale mám za to, že už asi dávno měli opustit tu ideu virtuálního studia, přijde mi, že to muselo docela natahovat rozpočet a vcelku zbytečně, že se virtuální reality hned tak nedočkáme už je pár let dost zřejmé, tak proč tlačit tohle? Dost možná by s nižším rozpočtem nebyl problém v pokračování pořadu...
No a nakonec mi není moc po chuti, jak se ke hrám tímto postupem staví veřejnoprávní televize... Zvlášť, když si vemu spoustu pořadů, co tam běží, některý už desítky let a už desítky let jsou ty pořady naprosto zbytečný. Viz. třeba dnes, podívám se na program ČT2 a půlka dne natřískaná nějakýma duchovníma, náboženskýma, křesťanskýma a jinýma sračkama-jako WTF. Nikdy z toho nic dobrýho nevzešlo, jakýkoliv uctívači, ať už pánbíčkáři, nebo islamisti, všechno jsou to tisíciletí vrazi, před kterýma bledne i Hitler se Stalinem a tímhle se plní program ČT2 dnes a denně. A pořady jako Kinobox, teď Gamepage apod. končí. Aby bylo víc místa pro pánbíčkáře, když už jim dáváme ten majetek co nakradli. Doprdele a to sem do toho nechtěl tahat politiku, nemám to rád. -
-
Pamatuju jak tam hrál Fifu Jan Kraus, dali mu tam joystick místo joypadu a on celou dobu nadával :D. Nebo za dob R. Zacha, tam byla jako host Gabriela Demeterová, houslistka, hrála tuším hru Turok 2 a ten rozhovor se Zachem byl celkem dost zábavný. Dobrej host byl taky Roman Šebrle a jeho Hitman: Contracts . . .
-
-
To není moc dobrá zpráva. Game page sleduju pravidelně tak 8 let a byl to nejlepší pořad o hrách po celou tu dobu, hodně zamrzí.
-
radši bych viděl zršenej repla než game page
-
-
já též
-
-
Zrovna jsem nedávno vzpomínal na velkou recenzi Alien vs. Predator v podání T. Zvelebila, která běžela v jednom z prvních dílů GP. Tehdy jsme to hodně hltali, internet byl u nás relativně v plenkách, většinu informací měl člověk z herních magazínů. A když pak viděl své oblíbené redaktory i na televizní obrazovce, byla to tehdy bomba :) . . . jó, ta nostalgie.
-
-
chcel by som si ten diel pozrieť... škoda že to nie je v archive :(
-
-
Dyť jo...proč ne, nahoďte nějakej pořad kterej bude uvádět Míša David...mezi hosty Helenka Vondráčková a podobně...něco co zaujme tu mladou generaci
-
Já jsem doufal, že když přišla konkurence v podobě RE-PLAY tak se budou snažit se zlepšovat.. Ovšem to se nestalo spíše naopak.. Trapné scénky, neaktuální recenze, často nezajímavé, nudné a nezkutečně dlouhé rozhovory a ošklivá grafika (prostředí) která by nebyla vkusná ani v roce 2000.
-
-
Neaktuální recenze jsou logické, když se ty díly točily snad po 4 nebo tak nějak na měsíc, jako u papírových médií, taky jsou neaktuální, když hra vyjde 30. a magazín vychází 20. třeba a distributor neposílá novinářské kopie dostatečně dopředu, pokud vůbec. Nechápu, co je v tom za problém, počítačová média čtu od dob Amiga Review a nikdy za celou tu dobu mi nepřišlo ako problém, že vychází po měsíci... Nevím, asi tu zdejší děti nemají nic lepšího na práci, než si poměřovat e-penis podle toho, kdo nejnověji vydanou hru jako první stáhne a dohraje. Já s nikým nesoupeřím, nemám potřebu se předhánět, počkám až se objeví pár recenzí a pak teprve zvažuju, jak se získanými informacemi naložím(čti zda si hru pořídím nebo ne), jestli je to měsíc po vydání, nebo rok, je zcela irelevantní, jelikož zajímavých her vychází víc, než stíhám hrát, zvlášť když to neustále vyplňuju stálicemi na dlouhé zimní večery jako tituly od Paradoxu, Hearts of Iron, Victoria apod.
-
-
R.I.P, umírá poslední dobrý herní pořad.
-
I LOVE Máša----
-
me se game page libil se sarkou ulrichovou.