Přejít na výpis diskuzí
Česká televize ruší herní pořad Game Page - UPDATE
9.6.2012 | Petr Poláček
503 příspěvků
-
Až takhle, myslíš? No uvidíme podle toho až se místo reklam na hardware budou objevovat reklamy na hostie a mešní víno
-
Ja teda jsem zatvrzelej ateista neberte me spatne jen mam dneska takovou rozverne opozicni naladu :D
-
Zaplatil si za to Vatikán? *15*
-
Proč se tu řeší náboženství?
-
mi chcú povedať že ked budú vysielať debiliny o divadle a podobných nezmysloch ktoré sú tiež iba pre určitú fakt malú skupinu divákov že to posilní divadlo? ved gamepage nebol kultúrny program? čo tam propagovali hry ako nejaký teleshoping? vedenia verejnoprávnych televízií sú tupci tak ako vidím to je aj na slovensku aj v česku úplne rovnaké
-
Úžasný jak se to dá někdy jednoduše, rozumně a pěkně vysvětlit *3* Nice one!!!
-
Podle mě si každý, kdo hledá nějaký význam v takových starých žvástech, koleduje o malér.
-
Souhlas.
-
Tak přijít s nějakou teorií (třeba o superstrunách ala co bylo před Velkým třeskem) je pořád lepší, než prostě "vědět", že tady Bůh byl "odjakživa". *3*
-
No tak se opět ukázalo, že veřejnoprávní televizi, nebo aspoň její program by neměl vést člověk, který kulturně zůstal někde v 80. letech. Podívejte se na RE-PLAY! Za krátký čas si vytvořil velký počet fanoušků a získal kontakty a sponzory. A přitom vařil z počátku z vody. Game Page měla slušně naběhnuto ale bohužel jí zlomila vaz nízká stopáž, odchod Šárky, a ošklivé virtuální studio. Přitom by bylo tak pěkné mít zase hodinový pořad, kde by se věnovali progamingové scéně, třeba i okomentovali nějaký pěkný zápas a navštěvovali akce. Bohužel místo toho dostaneme další dokument o rybaření a o sokolech. Nic ve zlém ale Čt si stěžuje na nízkou sledovanost a tímhle si třeba odpálila veškeré hráče...
-
Ani jeden citat neni vyzva krestanum k netoleranci homosexualu. Oproti tomu jsem ti dal odkaz na text vyznamneho duchovniho, ktery verejne k homosexualum zaujima tolerantni postoj.
-
Robotron3: tak předně, ten překlad je nepřesný v tom, že o "homosexualitě" se tam nemluví, je tam užito slovo, které má v češtině ekvivalent "pederast", což je zneužívání mladých chlapců... podle tehdejších řecko-helénských zvyklostí, která viděla v souloži muže s mužem vyšší stupeň sexuality... a pak biblický člověk nic nevěděl o homosexuálních vrozených dispozicích
Obvykle (jako např. v příběhu o Sodomě) se vyhraňuje proti násilí a proti tomu, aby lidé stejného pohlaví, kteří ale mohou založit rodinu, aby tohoto daru nezneužívali -
ja už dlouho sleduji počínání české televize a to od podivného výběru pořadů až po tisícleté težko-sledovatelné filmíky pro náročného diváka... už se nemůžu dočkat až nám ČT předvede nový claim, který ponese tuto novou ideu: ČESKÁ TELEVIZE, SEREM* NA LIDI!
-
Ignorant je rovnez clovek, ktery ziskane informace nechape, nebo je chape povrchne a nerozumi jim ani do hloubky ani v plne siri, na zaklade cehoz se pak dopousti velmi povrchnich zkratkoviteho a kolektivniho odsuzovani skupiny lidi.
-
singed (kromě poslední věty :D) Jenom mě při čtení napadlo, proč si např. gamesáci nenajdou čas, nesesmolí koncepci a nenacpou to do čt.. asi to chce hodně času. Kolik z hráčů se dívá vůbec na televizi? Možná když zapínám xbox si projedu čt24 a dvojku..
-
To co vidis mezi radky je tva interpretace a tvuj problem, jehoz pricinou je tvuj vlastni pohled na svet, arogance a zpusob uvazovani. Ty ve me vidis sve spatne ja. Nepisu ti drz hubu a krok, ale premyslej, protoze ukazujes naproste nepochopeni hloubky veci, kterou tak lehce a hloupe odsuzujes.
A tve radoby pristizeni ze nevim absolutne nic, nenech se vysmat, pou e prani je otcem i matkou teto myslenky. -
Leviticus 18, 22: S mužem nebudeš souložit jako se souloží s ženou; je to ohavnost.
Leviticus 20, 13: Kdyby muž souložil s mužem jako se souloží s ženou, oba spáchali ohavnost; jistě budou usmrceni, jejich krev je na nich.
z noveho zakona:
Korintským 6, 9-10: Což nevíte, že nespravedliví nedostanou do dědictví Boží království? Nemylte se! Ani smilníci ani modláři, cizoložníci, rozkošníci ani lidé praktikující homosexualitu, zloději ani chamtivci, opilci, utrhači ani lupiči nebudou dědici Božího království.
Timoteovi 1, 8-11: Víme, že Zákon je dobrý, když ho někdo užívá náležitě a je si vědom toho, že Zákon není dán pro spravedlivého, nýbrž pro lidi nespravedlivé a nepoddajné, bezbožné a hříšné, pro lidi nesvaté a světské, pro otcovrahy a matkovrahy, pro vrahy vůbec, smilníky, lidi praktikující homosexualitu, únosce, lháře, křivopřísežníky, a co ještě jiného se příčí zdravému učení podle evangelia slávy blahoslaveného Boha, které mi bylo svěřeno.
... -
Je vidět, že sametově bolševická fronta plynule navázala na tu předlistopadovou, co se týče házení špíny na křesťany a vše s nimi spojené. Legrace je, že nejvíce jim vyčítají tmářství a nevzdělanost hrdí ateisté, co nenapíšou jedinou větu bez hrubky. *1* Ale to není tak úplně podstatné. Co se týče pořadu samotného, můj názor zní, že televize jako taková je médium do jisté míry překonané a tak mi absence pořadu o hrách v televizi vůbec nevadí. Stejně jsem to naposledy pravidelně sledoval v době, kdy to ještě uváděla Šárka Jávničemnejedu. Dnes může takový pořad klidně vycházet jenom na internetu a jeho fanoušci by tak o nic nepřišli. Už není rok 1995, kdy mělo internet pár lidí v republice a v televizi řádil pořad Bad influence s tou slečnou s účesem na Roxette.
-
Pokud vim tak existenci boha jeste nikdo bezpecne argumenty nevyvratil ale treba se mylim. Nekdy si rikam jestli to neni pravedpodobnejsi nez ze nahodou z niceho nic BUM a objevil vesmir :D
-
To neverici taky, resp. se nakonec ukaze, ze verici jsou vsichni.