Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    jeji velicenstvo Alzbeta Beda Trojanova
  • jejdasek: Hele, pojdme se urazet, to me bavi. Diky, ze jsi s tim zacal. Nazval jsi me ignorantem, ja ti to oplatim naivkou, ktery si mysli, ze je neco vic nez ostatni a proto se je snazi usmernovat a moralizovat, pricemz casto nema ani ty zakladni vedomosti a znalosti o konkretnich diskutovanych tematech, pricemz je casto pristizen a stejne to nikdy neprizna. A ted zase ty... :)
  • Ne, to je znamka toho, ze sš projevujes jako naprosty ignorant. Mozna ze casem zmoudris a pochopis to, mozna budes ignorantem na vzdy. Momentalne je zbytecne ti neco vysvetlovat, protoze nejsi pripraveny naslouchat a poctive o tom premyslet.
  • A ty ses jeden z tech kulturne vyspelych lidi, ktery se diva v TV na operu?
  • ales.smutny
    Co jsme si říkali o těchto vysoce užitečných příspěvcích?:) To by stačilo :)
  • Na operu se v televizi divaji kulturne vyspeli lide, kteri si nemohou dovolit ji sledovat na zivo. A je jich pomerne dost. Urcite vic, nez nepiraticich pc hracu.
  • Na takovej kanal patrej i horsi veci. :)
  • Ja s tim souhlasim. CT2 je kulturni kanal, ktery se zameruje na okrajove a ekonomicky nesobestacne zanry. A na takovy kanal nepatri herni porad venujici se konzumnim komercnim hram. Ale na misto zruseni poradu jej meli bud dat na jiny kanal nebo zmenit zamereni poradu treba na herni underground.
  • Ja taky, teda na ne koukam vlastne z uloz.to, i kdyz s logem ct2 :)
  • Odulin
    Po 13 letech??? Kua to ten čas letí to snad není pravda. Jinak sbohem GP, sledoval jsem tě občas po sobotním rodiném obědě u našich. *3*
  • to je dobré že Opera :D :D D :D
  • Inquisitor
    Já se třeba na dvojku koukám. Často dávají kvalitní dokumenty.
  • *7*
  • Kronoss1
    Kvalitní to tak bylo před 6ti a více lety, poslední 2 - 3 roky to byla hrůza.
  • nechce sa mi citat vsetky komenty lebo je toho vela, ale mozno si niekto precita moj :)

Plne suhlasim s komentarom pod listom, taketo veci je potrebne prezentovat poriadne. svet si to zcina uvedomovat, SVK/CZ je stale v komunizme ... . Hrajes hry tak ta treba poslat na liecenie, standardny postoj u nas. TV vobec nepozeram, priznam sa ze ani neviem ci na SVK je volajaka relacia o hrach. V Cechach viem ze je Re-Play lebo to tu na strankach propagujete a cas od casu si to tu pozriem. Urcite to nieje najlepsie spravene, a aj moderaotorm mozno chyba nejaka ta skusenost, ale to casom pride. Vsetci raz musia zacat. Musim ale uznat ze ciastocne ma pravdu aj ten pan z CT, lebo ja si napr tu relaciu v telke isto nikdy v mojom zivote nepozriem a moji rodicia ju isto ihned prepnu, teda je to vlastne zaberanie vysielacieho casu. Osveta PC hier by ale mala byt zastupena.

No a ku komentom na FB, to je presne ako komenty ku vsetkemu vsade po internete. Problem je ale v tom ze INTERNET TROLLING je vseobecne znamy. Tu kazdy prehliadne bludne komentare. Problem ale je ze ludia v CT Internet Trolling nepoznaju a teda budu spokojni ze zrusili relaciu ktora sa ani hracom nepacila ... .
  • Trol.diskuzni
    *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • Trol.diskuzni
    True enough, bro!
  • EddieG: Aha, a ja celou dobu si myslel, ze to je nejakej herec za Harryho Pottera, nebo tak neco :)
  • česká televize se tímto pro mě stala stanicí naprosto zbytečnou. I když byl GP v úpadku pořád jsem se na něj koukal, jistě recenzi na hru už jsem měl dávno přečtenou a někdy i tu hru dohranou ale stejně byla radost si poslechnout názor dalších lidí. Navíc to konečně začalo vypadat že hráči v našich končinách nebudou považováni za bandu podivínů a že se jim nebo spíše hrám začnou televize věnovat. Po tomhle si nemyslím že by na české televizi dávali něco čím by mohli zaujmout mladší diváky protože když si prohlížím jejich program nacházím tam kromě značného množství křesťanských a historických pořadů (což jsou mimo jiné věci kterých je taky plnej net) jen hromadu nic neříkajících ptákovin které s prominutím nemůžou mít sledovanost viší než pár stovek nebo tisíců lidí. Vrcholem pak jsou reprízi 30-40let starých zpráv z dob komunismu u kterých by se museli nudit i v domově důchodců. Fakt sry ale ČT je pro mě mrtvá.
  • Jediný kvalitní pořad o hrách? Ty si snad přiletěl z Marsu. Je to nechutná sr*čka a je dobře, že to odpískali. Škoda peněz.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit