Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V dnešní internetové době se ještě někdo dívá na televizi kvůli počítačovým hrám?
  • Hehe, to sedlo, některé scénky byly fakt trapné, pořad jako celek je fakt minulost, v záplavě zpravodajských webů typu games tiscali,zing,hrej,bonusweb atd. a hlavně,nejnovější záběry v HD rozlišení dnes každý najde na youtube,viz E3. Pořady typu Game Page jsou minulost, jak může něco takového držet krok s internetem, kde každá věc stará pár hodin je už minulost *1* Ale abych nebyl tak negativní k tomuto pořadu,tak je tu aspoň jedno plus, účinkující teď budou muset jít opravdu někde pracovat *1*
  • Toze je to hovadina moze povedat kazdy clovek s vlastnym nazorom. Tak ako ja pri vsetkom ostatnom. To ze sa tebe nieco paci neznamena ze je to ten jediny a spravny nazor
  • to ale neznamená, že měl vysokou sledovanost
  • A dyt me jsou krestani u zadky. At si delaji co chteji, at se divaji na sve porady. Kazdemu co jeho jest... Ale kdyz CT2 rekne, ze rusi porad informujici o zabave a dalo by se z casti rici i kulture urcite zajmove skupiny, tak je od nich velice pokrytecke, ze argumentuji tim, co ma v programu pred hernim poradem prednost. Nic nema prednost, vsechno je dulezite, zvlaste kdyz takovy porad bezel tolik let.
  • Já nevím jak to je přesně. Jen jsem se snažil naznačit, že pokud by měla CT2 fungovat tak jak říkáš, tak by neměl být problém neboť Křesťané jsou menšina v určitém pohledu.

A už bych toho rád nechal - dostal jsem se sám svou blbostí k tématu, které v anonymní diskuzi nerad řeším - jenom mně naštvala zmínka s pohledu hráče Kima
  • Dvakrat jsem cetl Bibli, da se snad udelat neco vic, nez zacit na protest studovat teologii? Nemyslim si... Ale ja se tu nebudu hadat s lidma, kteri treba v krestanstvi taky neveri, ale zakazdou cenu se snazi byt korektni a nekorektni nazory usmernovat :)
  • smejki
    "Pro kazdyho normalni cloveka, ktery neveri na nebe, peklo, andely, boha a jiny nerealny pohadky." pokud si představuješ Boha jako antropomorfní entitu vznášející se na obláčku, pak jsi něco hrubě nepochopil. Najdi v sobě alespoň tu pokoru, že než něco odsoudíš, prostuduješ to alespoň do hloubky větší než rovné dětskému leporelu.

"Krestanske prvky a cile se nikam nepromitaji uz par staleti." Není pravda. veškerý morální a hodnotový systém západní společnosti stojí na křesťanské nauce. Kdyby ses ocitnul v předkřesťanské Evropě, vypadly by ti oči z důlků.
  • Ja jsem ale o krestanskych poradech nepsal nic, ze bych je rusil. Ty jsi vsak argumentoval temi porady, ze maji vic divaku (krestanu) a proto maji v programu misto oproti poradu o pocitacovych hrach. Co ze je spatny argument, protoze prave o tech mensinach CT2 ma byt a vubec se nema ridit tim, kolik lidi by se na takovy porad melo divat.

O svem nevyznani a nenormalnosti viry pisu jen tak aby rec nestala :)
  • Spíš nemám chuť vysvětlovat na jakých principech, morálce, kultuře, právnímu systému stojí ČR a z jakých tradicí čerpá...

Já nejsem proti, ale nechápu argumentaci, že když mi není něco příjemného, tak budu chtít aby to bylo zrušený (nebo budu nasranej) - i když se najde asi dost lidí, pro které je to přínos... Jinak CT2 podle mne právě křesťanské menšině docela vychází.
  • true story
  • CT2 ale neni cilena na to, co lidi a vetsina lidi chteji, ale naopak na to, co skoro nikdo nechce, ale i tak to musi dostat :)
  • Současný dívak ? A kdo je současný divák.V praci co se tak bavíme s kolegy atd. tak nikdo nesleduje televizi, a pokud ano tak jen minimálně, nějaký fotbalový/hokejový zápas popřípadě dokument.A to nemluvím o těch co tu TV už ani nemají, protože ji jednoduše nepotřebují.
    Ano když GP začínal tak to byl super pořad a bavil mě, ale tehdy byla jiná doba.Kde byl internet tehdy a kde je teď.To je realita.To si opravdu myslíš, že všichni ti rozlobení fanoušci tady nebo na FB sleduje GP pravidelně? To je naivní představa.Většina z těch jakože fanoušku si to dala mezi oblíbené jen proto, že to má i v oblíbených nejaký pesudofb kamarád.Předhánějí se tam navzájem kdo má více "kamarádů", kdo založí nejstupidnější nazev nějaké skupiny tam atd.
  • Amaroun: Ze me obvinis z "neštudovanosti (chacha)", je jen znamka toho, ze nemas co k tomu rici. Naopak cela vec se ma tak, ze CT2 by mela vychazet mensinam a uzkemu okruhu konkretnich zajmu. Pod coz presne spada porad o pocitacovych hrach. Ale v CT2 jsou lemplove a takovy porad neumeji udelat poradne... Proto nektere lidi urazi, proto si na to stezuji a proto se rusi.
  • "Krestanske prvky a cile se nikam nepromitaji uz par staleti. Pokud nemyslis takovy ty vtipny udalosti ve zpravach, ze knez zneuzil nejakyho chlapecka a tak. To je fakt, to se promita :)"

Pár staletí *1* To jsi mne rozesmál... Ale ok nechme toho. Nemá cenu se hádat s neštudovaným "normálním člověkem". *5*
  • A mimochodem, normalni neni, co urcuje vetsina, ale co je prirozeny. Kdyby vetsina lidi na planete byli pedofilove, tak to porad neni normalni. Clovek se nenarodil s vytetovanym pismem svatym na prdeli, kde by mel jen jednoho Boha budes uctivati. To mu az rekli nejaky pomatenci, kterejm to rekli dalsi pomatenci pred nima.
  • Krestanske prvky a cile se nikam nepromitaji uz par staleti. Pokud nemyslis takovy ty vtipny udalosti ve zpravach, ze knez zneuzil nejakyho chlapecka a tak. To je fakt, to se promita :)
  • Běžný člověk představující normu co tak vím věří v Boha ať jde o Muslima či Křesťana, tedy dvě nejrozšířenější náboženství.. Takže by se spíše dalo říct pro každého nenormálního člověka anebo pro normálního Čecha...

Nejde mi tak ani o otázky víry tak jako spíše, že křesťanské prvky a cíle se promítají do reálného světa více než herní svět... Navíc Křesťanů je pořád více než Hc playerů v Čechách a tak bych jim z nezaujatého pohledu ten jejich pořad odpustil a dokonce i nechal...
  • Pro kazdyho normalni cloveka, ktery neveri na nebe, peklo, andely, boha a jiny nerealny pohadky.
  • Spis lenost hledat jednoducha vysvetleni a po nicem dalsim nepatrat :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit