Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Abych pravdu řekl - nevhodně zvolený vysílací čas s rádoby humorem . O aktuálnosti nemůže být řeč , a koho zajímají jen recenze , když podcasty řeší i tunu dalších informací a pohled zaintersovaných .

Obávám se že na dětském kanálu najdeme kromě pohádkových vykopávek jen pořady tupu Jůhele a Kostičky .... Jakmile gamepage zruší , nebudou jej nahrtazovat podobným typem pořadu . Ale což o další důvod víc proč skoncovat s veřejnoprávní Českou televizí.
  • ja tedy rozhodne ano, pobavi a kdyz se to tak vezme ma i pravdu
  • nemuzu si pomoct, ale souhlas
  • bože další šťoura co řeší ČJ v diskusi o něčem jiném.
  • dvouch.. panebože
  • Sledovanost na bodě mrazu, ale i tak 3x větší než GP.. :)
  • Boze ses ale patolizac . *12*
  • Hnus a uprimny a pravdivy *2*
  • RE-PLAY nic nepriniesol ani Alzbetke ...
    Stale je panna a sledovanost Re-Play je na bode mrazu.
    A sorry , pozeraju to deti 2-6 rokov *1*
    Nabflovane keci, recenzia je kladna, len ked ku krabicovej verzii dostanu plagatek a hrnecek
    a 200 KČ na obed.... lol
  • Veskoslav
    A co by měli přinášet? Replay je narozdíl od Gampage aspoň aktuální a věnuje se občas i zajímavým titulům, co by mi unikli. Všechno nemůžu najít na internetu a když se přiznám, tak je mi milejší se 25 minut dívat na pořád o hrách než hledat informace na netu. Už jsem na to starý, abcyh hltal každou novinku:)
  • ALIENVIK
    To je vůlL
  • Největší problém pořadu GamePage a Re-Play je ten, že vůbec, ale vůbec nic nepřináší. To bylo jako svého času Kinobox.
  • No, to je věčný problém ČT, rozeznat pro koho je pořad vlastně určen. Vždyť ani za těch, skoro, dvacet co vysílali Simpsonovi nepochopili, že to není kreslená pohádka pro děti :)
    Ale jinak bych nějakého nástupce GP na novém kanálu nezatracoval, záleží kolik jim RRTV povolí investovat a kolik tak budou mít na vlastní tvorbu.
  • Já mám silný pocit, že v ČR stále přetrvává ten zastaralý pohled na hry a hráče. Myslím si, že jsme pořád pro většinovou společnost exoti, co promrhávají svůj čas. Skoro bych řekl, že je pro většinovou společnost přijatelnější prosedět x hodin v hospodě, než x hodin u nějaké hry. Proto bych se skoro obával, že náhrada za GP jen tak nepříjde a pokud ano, bude to pořad koncipovaný pro děti - tedy vlastně pro špatnou věkovou skupinu.
  • Mně to přijde jako zbytečné natahování. Stejně tak znělka je podle mě příliš dlouhá. Herní pořady mají bohužel málo prostoru v TV a když už ten prostor mají, ať tam nacpou co nejvíce informací o hrách a herním průmyslu.
  • Pro nás "starý kořeny" možná, pro děti (jak jsem si všiml) spíše ne. *3*
  • ALe prosimtě.To cool listovaní trvá kolik sekund ? 10 ? A kolikrát se tam to listování objeví ? Parkrát což je zanedbatelný čas.Vykřiky do tmy.
  • Veskoslav
    Staré pohádky jsou 1000krát lepší než ty nové:)
  • Veskoslav
    Největší problém je ten, že za těch 8 let se pořád naprosto nezměnil. A když změnil, tak k horšímu. Bohužel. Pakliže vzniká nový kanál pro děti a mládež, herní magazín by tam měl mít místo. Ale ať se ČT poučí a nenaváže tam, kde zkončil GamePage, to by byla chyba. A pokud by i přesto chtěli navázat, tak ať navážou na dobu kolem roku 2006 maximálně, protože to byl luxusní pořad. Ale teď to opravdu nemělo smysl. Recenze katastrofa, o grafice studia ani nemluvím raději a scénky? Dříve měly scénky v GP luxusní, teď to byl jeden veliký trapas.
  • Zato v R zase máme dlouhé a rádoby cool listování menu pořadu, recenze namluvené jedním člověkem (recenze tak zcela ztrácí osobitost) a scénky nahrazují jakési nic neříkající rozhovory dvou moderátorů, proti kterým nic nemám, ale jejich hovory by měly být více k věci. GP byl podle mě lepší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit