Přejít na výpis diskuzí
Česká televize ruší herní pořad Game Page - UPDATE
9.6.2012 | Petr Poláček
503 příspěvků
-
tenhle příspěvek je nevýslovný hnus... *7*
-
Další špatný krok nového ředitele ČT. Hlavně že udělá celý nový kanál pro děti, kde se budou omýlat ty samé nudné pořady (většinou pohádky starší než rodiče těch dětí). Výborně!!! *7* *7* *7*
-
tak to je spiš smutné
-
Každému asi je jasné, že je to konkurencí na primě...
-
Uz bylo na case, ale nebojte nezapomeneme. Nezapomene ma vsechny ubozaky, kteri si tam prisli provarit svuj xicht nebo vydelat, dle rozhovoru s autory se to platilo velmi dobre. Vymluvy, ze za spatnou kvalitu mohla telezive, jeji zadani atd neberu, kdyz vim, ze to nedopadne dobre, tak tam nelezu.
Andrej byl sice starej podrazak a lhar, ale kam se na nej ty dnesni recenzenti hrabou. Sice vsichni uz konecne narozdil od Lachtana nebo Rybky pisou o tom, co recenziji, ale je to takovej, nemasne neslane hloupe, treba level s tema buzikama z dobrejch rodin, mezi kterymi Mowald kralem je takovy bes, ze toh asi odhlasim.., protoze ti Bednarove a Krajcove a spol to se neda cist. Tady je to lepsi, ale i takovy L. Grygar pise desne naivne a teleshopingove a nemuzu rict, ze by me cteni moc obhacovalo, je takove zjeve navsenecke shrnuti s ruzovym filtrem. -
Co je tam nalezlej ten ředitel z Novy je ČT horší. Takový Večerníček (nesluduju večerníčka pouze dávám příklad) jel na ČT1 snad 30 let ne-li víc. Příjde tam Dvořák a přesune se to na ČT2 který je určen pro důchodce.
-
Přece proto, že je daleko víc bulvární.
-
Ano, Game page už není to, co bývala, ale je to jeden z máma koukatelných pořadů na ČT. Ta si takhle sama podkopává nohy.
-
xDD.....co to meleš?? A nejsi ty autor scének v gamepage..xDD
-
A kolik si toho udělal ty ,že pindáš?
-
zrušeni R nebo GP bych mne nevadilo.recenze jsou vždy opožděné a stejně zahrnuji jen pohled jednoho hráče.v gp trapné scénky a v R přehnaně vtipní.
-
já též
-
stači se podívat na zprávy a je ti jasné že to dělá nějakej troba z tv nova
-
*9*
-
v čem je o třidu viš??přesně??
-
Hlupákům co tu porovnávaji konkurnční pořady bych rád zdělil, že je spíš smutné že mizí jeden ze dvouch pořadů.Už takhle to bylo chudé a ubohé.A teď to bude stát uplně za pendrek.
-
Po příchodu Re-playe to bylo otázkou času - Asi neměli věnovat tolik času naprosto ubohejm a trapnejm scénkám, který akorát zabírali místo pro samotné recenze...xPP
-
Chlapec si omylem pustil p*rno a dozveděl se věci co by v 5letech vědět neměl
Ehm proč je por*o v zakázaných slovech stejně na něj cenzor čučí a né že ne
PS game page je škoda, já mám sice radši replay ale koukal jsem na oba a jak už tu mnohokrát padlo nebýt těch trapnejch scének byli by skvělí fakt že jo.
PS 2 Mě osobně pozdní recenze tolik nevadily hru jsem třeba dohrál a pak si v game page dodatečně poslechl názor jejich recenzenta -
jeden z mála pořadu na ČT na který se dalo dívat.... *16*
-
Jazz: "Já jsem to vždycky musel při začátku znělky mutovat."
*1* Já to teď furt dělám u toho zelého škvora z Alzy.