Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Makres
    To není moc dobrá zpráva. Game page sleduju pravidelně tak 8 let a byl to nejlepší pořad o hrách po celou tu dobu, hodně zamrzí.
  • Neaktuální recenze jsou logické, když se ty díly točily snad po 4 nebo tak nějak na měsíc, jako u papírových médií, taky jsou neaktuální, když hra vyjde 30. a magazín vychází 20. třeba a distributor neposílá novinářské kopie dostatečně dopředu, pokud vůbec. Nechápu, co je v tom za problém, počítačová média čtu od dob Amiga Review a nikdy za celou tu dobu mi nepřišlo ako problém, že vychází po měsíci... Nevím, asi tu zdejší děti nemají nic lepšího na práci, než si poměřovat e-penis podle toho, kdo nejnověji vydanou hru jako první stáhne a dohraje. Já s nikým nesoupeřím, nemám potřebu se předhánět, počkám až se objeví pár recenzí a pak teprve zvažuju, jak se získanými informacemi naložím(čti zda si hru pořídím nebo ne), jestli je to měsíc po vydání, nebo rok, je zcela irelevantní, jelikož zajímavých her vychází víc, než stíhám hrát, zvlášť když to neustále vyplňuju stálicemi na dlouhé zimní večery jako tituly od Paradoxu, Hearts of Iron, Victoria apod.
  • radši bych viděl zršenej repla než game page
  • "To byly samé strategie nebo ještě hůře nějaké onlinovky ve kterých se hloupě kliká s grafikou jako Mário a k tomu mě hodně rozčílilo hodnocení her - to už mi přetekl kalich, když nějaké naprosté debilitě dali 80 ze 100 a nějaké perfektní hře která má u hráčů obdiv pouze 50 ze 100."

říká bezmozek s ikonou Medal of Fail: Warcrap, GRATZ...
  • Zrovna jsem nedávno vzpomínal na velkou recenzi Alien vs. Predator v podání T. Zvelebila, která běžela v jednom z prvních dílů GP. Tehdy jsme to hodně hltali, internet byl u nás relativně v plenkách, většinu informací měl člověk z herních magazínů. A když pak viděl své oblíbené redaktory i na televizní obrazovce, byla to tehdy bomba :) . . . jó, ta nostalgie.
  • Dyť jo...proč ne, nahoďte nějakej pořad kterej bude uvádět Míša David...mezi hosty Helenka Vondráčková a podobně...něco co zaujme tu mladou generaci
  • Já jsem doufal, že když přišla konkurence v podobě RE-PLAY tak se budou snažit se zlepšovat.. Ovšem to se nestalo spíše naopak.. Trapné scénky, neaktuální recenze, často nezajímavé, nudné a nezkutečně dlouhé rozhovory a ošklivá grafika (prostředí) která by nebyla vkusná ani v roce 2000.
  • R.I.P, umírá poslední dobrý herní pořad.
  • tak ne každý redaktor může mít příjemný hlas
  • I LOVE Máša----
  • Já na to bohužel nemám čas koukat, ale co jsem viděl několik dílů, tak vlastně nic nezrecenzovali, nic neřekli, opravdu jen uváděli. Prostě je to škoda... Měli by dle mě i odvyprávět tu recenzi a ne že to dělá ten neznámý vypravěč:-D
  • Kronoss1
    Ano, chodí, ale za pár měsíců či za rok po tom, co je to v Americe. Z internetu to máš druhý den.
  • Jo třeba pořady jako 4Teens, to by už zrovna mohli zrušit ČT1 a ČT2 a nechat pouze ČT24 a ČT4 SPORT *1* *1* *1* *1*
  • me se game page libil se sarkou ulrichovou.
  • Alžběta měla několik recenzí co jsem si všimnul
  • Od té doby co tam nedělá Tukan s Alim, když tam tahali další kluky ze Score, nemá to cenu se na to dívat. Je to suchý... Škoda že se Alžběta s Tukym více neangažují v Replay, že dělají vlastně jen ty mezery mezi recenzemi apod... dle mě je to škoda...
  • Oba dva pořady (Replay, Game Page) mi příjdou zcela zbytečné v době internetu.
  • Já sice na GP moc nekoukal, ale pokaždé co jsem si to pustil tak hrůza děs. Hrozně mě štvali ty scénky u kterých jsem se nenasmál, ale taky nejsem rád že to ruší, protože to byl jeden z pořadů na který se hráči mohli dívat. No ale taky se musí říct že posledních pár měsíců ty hry co tam byli... no to se nedá říct ani slušnými slovy. Já jsem tam nezahlédl ani jednu dobrou hru. To byly samé strategie nebo ještě hůře nějaké onlinovky ve kterých se hloupě kliká s grafikou jako Mário a k tomu mě hodně rozčílilo hodnocení her - to už mi přetekl kalich, když nějaké naprosté debilitě dali 80 ze 100 a nějaké perfektní hře která má u hráčů obdiv pouze 50 ze 100. Aspon máme ještě v TV ten RE-Play který se mi zdá o hodně lepší no, každý má na to svůj názor. Pro mě to byl jedinný pořad na který jsem se na ČT díval, protože jinak bych celou tu ČT hodil do sraček. Snad to nenahradí nějakou hova*inou ohledně vaření a domacími prácemi. Myslím si že to nebylo potřeba rušit. Jenom mnoha vášnivým hráčům zkazili náládu.
  • Kronoss1
    Průšvih je, že oni nedělali to samé. Oni se ještě zhoršovali. Kdyby sis pustil GP před 6ti lety a teď, tak je to na jiné úrovni. I to dnešní studium se mi nelíbí, ale to je asi osobní.
  • Kronoss1
    Dávám ti plus, protože jsi mě pobavil poslední větou *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit