Přejít na výpis diskuzí
Česká televize ruší herní pořad Game Page - UPDATE
9.6.2012 | Petr Poláček
503 příspěvků
-
kdyby nemeli dobry hlas, tak snad nejsou ani v tech vsuvkach
-
Přiznám se teda,že Game Page mám radši než Re-Play. Ale to je asi kvůli vzpomínkám. Když jsme ještě neměli internet, tak jsem se díky GP dozvěděl, že existuje GTA 3. Tehdy jsem myslím hrál ještě první díl a o nějakém GTA 2 nebo 3 jsem vůbec nevěděl.
-
tuuto relaciu som nikdy nemal rad bola vždy krátka na re-play to nemá ani z dialky
-
Pamatuju jak tam hrál Fifu Jan Kraus, dali mu tam joystick místo joypadu a on celou dobu nadával :D. Nebo za dob R. Zacha, tam byla jako host Gabriela Demeterová, houslistka, hrála tuším hru Turok 2 a ten rozhovor se Zachem byl celkem dost zábavný. Dobrej host byl taky Roman Šebrle a jeho Hitman: Contracts . . .
-
Tak to neplať...já si nemůžu stěžovat:D
-
Naopak jediné alespoň trochu kvalitní TV u nás. Jindra má naprostou pravdu a divím se, že sleduješ snímky jako je Persepolis, pokud ti je opravdu 13 let ;). Jejich "filmový klub" je pásmo k nezaplacení. Tisíckrát lepší nabídka, než na komerční konkurenci. Tím samozřejmě neříkám, že je to dokonalé. Nejdokonalejší je si televizi nekupovat vůbec a chodit více do lesa *15*
-
Když ČT nechce jít s dobou a spíš se víc věnovat počítačům atd., tak je to její chyba. Co mě ale prudí extrémně je to, že naše poplatky jdou právě do chřtánu tohodle byrokratickýho molochu a nikdo se ani neobtěžuje zeptat diváků (svých živitelů) na jejich názor...
-
Ty neaktualni recenze me ani nevadili. Ale ty trapny scenky..... Kvuli tomu jsem se na to prestal divat.
-
Jako komentář by to bylo moc dlouhé, proto jsem to sepsal svůj názor na blog: http://snakeplisken.wowfan.cz/?p=689
-
Hele já myslel že si každý může mít za obrázek co chce. No a co, tak se mi líbí Medal of Honor: Warfighter. Vadí ti to snad ? Jestli jo tak se běž zahrabat.... Tak ti neříkám že jsi bezmozek.
Každý má právo na svůj názor, to ano. Já to napíšu v jedné větě : Každému se líbí něco jiného.
Taky nemám rád nějaké strategie a onlinovky. Jsem na pořádné hry (Call of Duty, Medal of Honor, Battlefield, Dead Space, Far Cry, Crysis atd...). Myslím že v dnešní době dobrých her by se mnou nejméně půlka hráčů souhlasila... -
Hrát si můžeme i sami se sebou :)
-
Asi prestanu platit poplatek za televizi - ted uz tam opravdu NENI na co koukat.
-
chcel by som si ten diel pozrieť... škoda že to nie je v archive :(
-
kvalita gamepage byla docela slabá ,ale i tak sem se na to díval-škoda.Musi se uznat že RE-PLAY je o třídu víš
-
ČT dělá jednu chybu za druhou - Blbý zprávy a teď nám zruší skvělej Game Page?? To snad ne!!!! Jste jedinej koukatelnej pořad pro hráče - nejlepší v Česku!
-
Jestli to spíše nesouvisí s plánovaným, novým kanálem pro děti a mládež, který má být primárně zaměřený na interaktivní média, takže je možné, že se GP v nějaké jiné podobě vrátí právě na ČT5.
-
Dalo se to čekat...
-
no Gamepage sem sledoval od jeho začátků se Šárkou, dycky to byla zábava a hlavně jedinej herní pořad, no je to škoda, co víc k tomu dodat? Ze začátku mi Máša lezla docela na nervy, no ale už dávno tam zapadla, k tomu expert Jirka Nobody Štalmach a ostatní, vesměs docela slušný recenze, možná zbytečně přemnožený rozhovory s často dost zbytečnýma jedincema o různých trapnohrách no, asi byli nejlíp dosažitelný.
V Re-play to ale není jiný a Gamepage aspoň vždy sázela na kvalitního moderátora, ať už kdysi Roman Zach, Šárka nebo teď Máša, vždy to byl "profík", ne hráč, ale moderátor, herec, aby to mělo úroveň a z jejich vystupování to bylo znát. To prostě Re-play pořad pro hráče nedožene, Tukan a Bětka sou sice hráči, ale nejsou to profi herci a je to z jejich vystupování před obrazovkou prostě cítit. To nebrat jako nějakou výtku vyloženě, je to prostě jen konstatování faktu.
Problém byl krátká stopáž, prostě v těch 17ti minutách se toho moc udělat nedá, postupně zmizely hrající hosté(pamatujete ještě někdo ty časy, kdy tam byl host hrající s volantem nějaký závody nebo tak) atd. Nevím, jak to bylo s cenou produkce, ale mám za to, že už asi dávno měli opustit tu ideu virtuálního studia, přijde mi, že to muselo docela natahovat rozpočet a vcelku zbytečně, že se virtuální reality hned tak nedočkáme už je pár let dost zřejmé, tak proč tlačit tohle? Dost možná by s nižším rozpočtem nebyl problém v pokračování pořadu...
No a nakonec mi není moc po chuti, jak se ke hrám tímto postupem staví veřejnoprávní televize... Zvlášť, když si vemu spoustu pořadů, co tam běží, některý už desítky let a už desítky let jsou ty pořady naprosto zbytečný. Viz. třeba dnes, podívám se na program ČT2 a půlka dne natřískaná nějakýma duchovníma, náboženskýma, křesťanskýma a jinýma sračkama-jako WTF. Nikdy z toho nic dobrýho nevzešlo, jakýkoliv uctívači, ať už pánbíčkáři, nebo islamisti, všechno jsou to tisíciletí vrazi, před kterýma bledne i Hitler se Stalinem a tímhle se plní program ČT2 dnes a denně. A pořady jako Kinobox, teď Gamepage apod. končí. Aby bylo víc místa pro pánbíčkáře, když už jim dáváme ten majetek co nakradli. Doprdele a to sem do toho nechtěl tahat politiku, nemám to rád. -
Soudě podle tohoto příspěvku jsi tady bezmozek ty :)
-
Neřekl bych, že lepší, ale koukatelnější rozhodně...