Přejít na výpis diskuzí
Česká televize ruší herní pořad Game Page - UPDATE
9.6.2012 | Petr Poláček
503 příspěvků
-
tak nafoukanej mi neprijde, ale s ten urvanej džingl styl mi taky nevyhovuje. /reakce na jahudkovou)
-
http://re-play.cz/2011/03/rekordni-sledovanost-re-play-na-prima-cool/
Magazín Re-Play je tak v současné době nejsledovanějším herním pořadem na českých televizních obrazovkách. -
treba tho necim nahradi. Proste cistka pred novym formatem
-
Re play ho prostě zničilo a právem
-
Děláte si pane legraci? Právo e ekonomie? :D Filosofie jest studnice moudrosti, na to nikdy nezapomínejte.
-
vždy keď vidím v Alžbětu tak mám pocit :
- že to robí prvý krát v živote
- alebo že je zhulená
- prípadne že sú jej všetky hry vlastne uprdele -
Myslím si že ten pořad by měl běžet dál a být trochu delší, ale určitě by mohl být bez těch spojáků, ani to studio by nemuselo být tak virtuální. Na GP jsem koukal dlouho, je škoda že končí.
-
Ale na COOLu chodí i v angličtině, což je pěkný přístup *3*
-
to bylo to nejlepší co kdy čt vysílalo
-
To máte pane naprostou pravdu. Poté bych vyzdvihl nějaké ty multikuturní a mezi-subktulurní pořady, které beží na ČT 2. Gamepage, přes všechnu nostalgii, kdy jsem to ještě jako mnohem mladší člověk sledoval, bylo něco, u čeho jsem se upřímně divil, že to neskončilo již dříve. Ne opravdu, toto mohlo konkurovat tak některým videocastům, ale bez radikální změny, to nemělo na obrazovce ČT co dělat. Poradím Vám ještě lepší věc. Na televize se vůbec nedívejte. O nic nepřijdete a možná zjistíte o kolik máte najednou více času.
-
Na tvůj názor jsme všichni čekali.... *7*
-
A za pár dní se Česká televize přejmenuje na Televize Kupředu důchode... Vážně by mě zajímal důvod. Přece jenom si nemyslím, že GP byl pořad, který tu televizi nějak zatěžoval. Trval 20 minut a peněz taky moc neslupnul. Sice jsem GP moc nesledoval, protože to co tam dávali jsem měl přečtené už týden na netu a ty scénky...no bez komentáře, ale z hlediska herní komunity je to škoda. Aspoň že je tu ještě RE-Play. Jenom doufam že ho časem nebude čekat něco podobnýho.
-
Já ani nevim že něco takového Existovalo. :-( To bude tím že na ČT1 či ČT2 atd nekoukám
-
Pána poha,zadám na google Katku O. a vyskočí na mě nějaká její podnikatelská fotka,jaká škoda :D vzpomínám jak jsem od ní žral recenzi na první FEAR
-
za to muze ten reditel z novy dvorak. ted tam da misto toho telenovely
-
Já na to moc nekoukal,ale vzpomínám na díl,kde byl hostem Vilém Čok a hrál Doom 3 :D no to jsem se nasmál,potor na ty zomboně!
Vzpomínám a rád budu,také rád vzpomínám na Top Games,které moderoval Ondřej Broukal ještě s Katkou Opočenskou.
Necht´to nějak dopadne... -
My Slováci sme na tom ešte horšie, my nemáme žiadnu takúto tv.
-
Zajímalo by mě, čím ČT Gamepage nahradí. Ostatně je to veřejnoprávní TV a měla by se věnovat všemu. Komunita hráčů podle mě není tak malá, aby zůstal pořad jen tak bez náhrady. Vysílají moře daleko horších pořadů .. a vysílají je dál ..
-
Z Replaye a jeho vystajlovanosti se mi chce blejt (a z moderátorů taky, nafoukanej Tukan a ultracool Alžběta). To už raději ten suchopárnej GamePage.
-
Hrej nevím, ale Level určitě.