Přejít na výpis diskuzí
Česká televize ruší herní pořad Game Page - UPDATE
9.6.2012 | Petr Poláček
503 příspěvků
-
Hurá, konečně se nemusím dávat na tu slepici a rádoby odborné kecy. Progam má být o rencenzích her a ne o trapných můstkách mezi rádoby inteligentími poznámkami o hrách, které absolutně nic neříkali o hře...
-
To bylo téměř nevyhnutelné vždyť byly vždy pozadu o proti re-play a soutěžili o v nejlepším
průměrné hry jako je Risen 2 atd.... zastaralá grafika co říct ? Sbohem. *5* -
vieme, ty máš svoje pořady... http://www.ceskatelevize.cz/porady/1096128096-kouzelna-skolka/
-
Tohle mi přijde jako naprosto šílená zpráva.Game Page sleduji už dobrých 10 let a vždycky mi dávalo spousty užitečných informací v oblasti her.A teď má být konec? Ať jde vedení české televize do pr...e! Takovou podpásovku bych od ČT nečekal. I když má tento pořad v poslední době pořádnou konkurenci (Re-Play), tak sleduji oba pořady s chutí a teď má jeden z nich zaniknout?Každý si jede ve vlastních kolejích a doteď to fungovalo. Opravdu to vedení by zasloužilo pořádnou nakládačku! Přeci nemohou jenom tak bez uvedení důvodů zrušit pořad na kterém vyrůstalo několik generací hráčů. A já věřím, že i když tento pořad má výše uvedenou konkurenci, tak sledovanost tohoto pořadu je přinejmenším solidní. Je to hrozné (to aby za chvíli zrušili i RE-Play, časopis Level, Score a budeme tu uzavřený od informací jako kdysi za komunistů. A co na tom, že tyto informace jsou rozházeny po netu, když v tomto herním pořadu byly všechny informace podávány přehledně a uceleně) . *16* *16* *16*
-
ja nesleduju ani jeden *12*
-
davaj tam i kvaltni filmy. nedavno persepolis a pred par dnama pred pulnoci pravidla mostarny. Jenze je nedavaj o osmej tak si toho nikdo nevsimne. A jinak ve vlastni tvorbe jsou na tom stejne bidne jako vsechny cesky ostatni TV *15*
-
A presto CT vsichni plati a jsou radi ze platit muzou :)) Kdyby se mela CT fungovat jen z reklam jako Prima a Nova, tak uz by krachovaly davno... Ale zas se musi uznat ze CT2 ma alespon par dobrejch dokumentu :)
-
meles nesmysly
-
Sleduju jak Ry-play tak Gamepage. Jsou to dost rozdílné pořady, ale na oba se těším, oba mám rád a mrzelo by mě, kdyby zrušili jakýkoliv :(. Když jsem tu novinku četl na stránkách České televize, dost mě to vzalo. Kdo sleduje pořad o hrách Indian (ti co komentovali E3) delší dobu, je to podobný pocit, jako když odešel Gelu.
-
Gamepage byl dobrej, ale stejně si myslím že kdyby si udělaly šikovnou stránku tak by jim online zatraceně prospělo... ČT jde do kopru, vůbec se na ty jejich programy nedá dívat... Fakt česká televize ať už 1 nebo 2 jsou jediné programy na které bych se nedíval ani z donucení... Gamepage byl jedinej jejich pořad kvůli kterýmu jsem je občas zapnul... Oni ztrácejí diváky, nikdo kromě důchodců co čuměj na AZ kvíz už je nechce sledovat protože nestojej za nic a ještě zrušej jejich asi neůspěšnější pořad...
-
no holku meli rozhodne hezci nez maji tu na prime
-
Hele, mně bylo i jedno od koho to bylo, ale Spitfire je lepší než ta, co tam je teď, čímž neříkám, že tam nemohli dát lepší znělku, ale pořád lepší, než hudba (jestli se tomu dá říkat hudba) z Óčka.
-
velka skoda aj ked kvalita uz upadala mal som to ovela radsej nez ten machrujuci replay ktory sa vsade pcha teraz , bol som vzdy za GP vyrastal som na nom ... tak sa drzte
-
Ne jako nezlob se na mě, ale Prodigy v intro hudbě? Víc komerční to udělat nemohli, a teďka tam dali znova Prodigy..áchjo :/. Ale chápu že chtějí být, jak říkáš co nejvíc COOL, takže to vlastně dává smysl :/...
-
No, co? Prostě nemám rád tuhle moderátorku ani filosofii. Třeba Cahir má rád oboje nebo ani jedno, anebo jenom jedno z toho.
Teď vážně. Filosofie je fakt nuda. Právo a ekonomie, to je něco jiného!
PS: Kde máš ten pěkný obrázek trola? Ta růžová vyblitina je hrozná, bez urážky.
PS2: Ah, už jsem si ho prohlédl lépe. Už rozumím proč je to růžové. Pak je to tedy v pořádku. -
Já se na americké seriály typu Dexter, How I met your Mother nebo Big Bang dívám zásadně v angličtině, protože český dabing je pro tyhle seriály příšerný. Nejlepší dabing mají Simpsonovi, ten je super pořád.
-
Já jsem taky hodně dlouho sledoval Game Page, vlastně jsem na tom vyrůstal a přiblížilo mě to více ke hrám, ale pravdou je, že už mě ty jejich pseudo-vtipné scénky opravdu začaly lézt na nervy. Recenze začaly být čím dál kratší a kratší, navíc v recenzích, dejme tomu, dávaly hře samé chvály a chvály, pak řekli jedno negativum a dali tomu 75 ze 100. Co to je za objektivitu? A vizuál celého pořadu byl taky hrůza, abych pravdu řekl. Proto, když jsem narazil na RE-PLAY, tak jsem valil oči ještě několik týdnů po prvním zhlédnutí. Úžasné grafické zpracování, výborná hudba, příjemní moderátoři, recenze dlouhé a velmi informativní a navíc pokaždé dřív, než bych to sám čekal. Takže i přesto, že jsem GP sledoval cca 6 let v kuse, u mě RE-PLAY jednoznačně vítězí (nehledě na to, že jsem ho objevil teprve nedávno - cca rok zpátky).
-
"...ta druhá moderátorka, která je nudnější než přednáška o filosofických směrech 19. století..."
LOL, už se těším, až si tohle přečte Cahir. *1* *5* -
Podle mě byl Game Page dobrý ... před tím než odešel Tukan, Ondra Broukal a další. V dnešní době se tam objevili taková individua jako Jarda, který vyslovuje Knights of the Old Republic jako negramotná opice, anebo ta druhá moderátorka, která je nudnější než přednáška o filosofických směrech 19. století.
Co tam ale natahali v poslední době, to je fakt peklo. Scénky byly hloupé, moderátoři horší než hrozní a náplň nezajímavá.
Nesouhlasím, že se pořad nevyvíjel. On se vyvíjel, ale špatný směrem. Místo dopředu šel dozadu.
A RE-PLAY? Ten je na mě až moc "cool", takový, já nevím, moc moderní, blbě moderní. Jen tak mimochodem, nevím, co každému vadilo na znělce Spitfire, byla fakt dobrá, lepší než současná. -
GP jsem sledoval kdysi hodne davno, kdyz jsem doma jeste nemel internet ( bydlim na male vesnici ) . Pak uz nebyl duvod se na GP divat - podcasty a herni weby mi nabidnout daleko vic informaci nez GP.