Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co gamepage, ale Paskvil mi chybí dodnes. *9* *13*
  • Trol.diskuzni
    Kdy je na řadě RIPlay?
  • mirekdusinojc
    Hmm, jako malý kluk jsem ten pořad miloval stejně jako Kybernet, kdyby se ten pořad vyvíjel se mnou, asi by zůstal v mém srdci, ale jakmile zamrzl se svým poloamatérským konceptem a jeho kvality neodpovídaly kvalitám v kontextu doby, zanevřel jsem na něj. Možná to ani líp dělat nešlo na veřejnoprávní televizi a já to beru jako přirozený evoluční krok, žádně slzy, žádné emoce. Gamepage se zapíše do historie počátků herní scény u nás s náhrobkem vedle Excaliburu a dalších. Vyšlapal cestičku jiným pořadům, jakým je Re-Play nebo Indián. Ovšem jeho čas došel konce a už tu pro něj není místo. Né v takové podobě, v jaké existoval.
  • Paulcz
    Bohužel tady stejně jako u dalších pořadů ČT je vidět nádech zabržděnýho myšlení, určitě tam byli lidi, kteří chtěli pořad posunout nějakým směrem, ale pan režisér tam chtěl dementní a infantilní scénky a neprofesionální přístup. ČT je schopna vyprodukovat perfektní věci, ale i pěkný srágory. GP je bohužel to druhý. Přitom tohle téma má nekonečný možnosti.. zahozená šance :)
  • Jenže Games.cz už podporuje Re-play....a Broukala bych viděl spíše na EG :) A byl by to konečne první jejich schopny redaktor :)
  • Nova ale muže jen koupit model pořadu:) Tedy je to na vyjednavaní :) Libí se mi jak na tu Novu každy nadava a přitom nejsledovanější kanal:) Není tu někdo pokrytec?
  • Amylee.Anderson
    Přiblížíme si DVD systém *1*
  • Ethy
    http://www.youtube.com/watch?v=cJBX16QL61U
    Pro ty co by si chteli trosku zavzpominat :)
  • GlaDOS
    Já spíš myslel nějaké ne-digitální studio. Klidně i nějaký uklizenější kancl by se mi líbil víc, než ta digitální ohyzdnost.
  • Amylee.Anderson
    Nedávno jsem měla tu možnost být na exkurzi v ČT a šla jsem kolem dveří, které měly cedulku "GamePage", tak jsem se pousmála nad tím, jak jsem to jako malá sledovala a strašně mě to bavilo. Nemám vůbec tušení, jak to teď vypadá a několik let jsem to neviděla, ale je to škoda. Už jenom kvuli tomu, že tu bude o herní pořad míň.
  • GlaDOS
    No, nedávno tam třeba večer běželo Psycho. Dexter taky zrovna není pub-friendly. Bohužel vyjma Game Page tu není kromě Re-Play nic jiného, takže jsem jistá očekávání měl.
  • No ono to jejich studio je skromné až až. Místnost 6x6x6 celá zelená. A je to jediné místo v kavčích horách, kde se dá něco takového dělat, tam problém nebyl.
  • Tak toto mě vůbec nemrzi, poslední roky jsem se na to nebyl schopen vůbec dívat, z pubertálního projevu třicátníků mi bylo opravdu špatně
  • GlaDOS
    No, Medůzu jsem zrovna nikdy moc nemusel. Je škoda, že se dostatečně nesnažili o nějaké zlepšení. Kdyby z GP vyškrtli ty meziscénky, přešli na nějaké rozumné a klidně i skromnější studio a taky točili každý týden (točit na měsíc je docela hodně), tak by podle mne teď byli v daleko lepší pozici.
  • Veskoslav
    No a kdo jiný:)Ale myslím, že Cool nabízí pro všechny kategorie (tedy na dívky a ženy moc ne, ty mají Prima Love).
  • Nemůžeš čekat serióznost a dospělost od pořadu, který běží na televizi se jménem CooL. Ona ta puberta a mládež je jejich cílovka.
  • Veskoslav
    Nehraji furt. Hraji jednou, dvakrát do týdne. Zbytek chodím do práce a školy. A nic nemění na faktu, že jsi škatulkoval i když jsi napsal "já myslím". Čeština, potažmo Slovenština jsou v tomto přímo kouzelné.
  • Veskoslav
    Gamepage, Medůza. Bohužel Čt to zabila sama. Ať už stylem či výběrem moderátorů např. u Médůzy. Bohužel.
  • Ethy
    Dalo se to čekat, ale stejně mě to mrzí :/... Pamatuju ještě jak mi bylo tak 9 let a sledoval jsem v GP recenzi na Outlaws ;), to byly panečku časy.. :)
  • Veskoslav
    Tak mě osobně třeba gameplay videa nějak nebaví, spíše mám třba Replay na to, abych se podíval, co je nového, jestl jsem něco na netu náhodou přehlédl. Level atd. nekupuji už dávno, kdysi jsem si kupoval, pak jsem kupoval to malé vydání, ale teď ani nevím, jestli to vychází a jestli tam někdo se známých, co jsem znal ještě píše.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit