Přejít na výpis diskuzí
Česká televize ruší herní pořad Game Page - UPDATE
9.6.2012 | Petr Poláček
503 příspěvků
-
Sakryš, vždyť Game Page bylo naše mládí. Sice jsem si taky myslel o scénkách nehezké věci a studio nebylo zrovna nejlepší ale přece jen mi GP přišlo alespoň v ohledu recenzí daleko lepší než COOL konkurence. Zatímco v Re-Play hry recenzují kromě Vojtěcha Nováka snad samí neznámí studenti, GP měl Pavla Prouzu, Jaromíra Möwalda z Levelu, Jirku Štalmacha a hlavně Mášu, co je opravdová moderátorka... To je jiná kvalita. Tím neříkám že Re-Play je špatný ale trochu mě u něj vadí to přesné cílení na pubertální skupinu hráčů.
-
No poslední dobou se mi zdálo, že kvalita tohoto pořadu upadá, hlavně myslím, co se týče načasování (opožděné recenze apod.). Ale na druhou stranu vím, že když jsem se v poslední době na to párkrát podíval, tak tam býval často nějaký zajímavý rozhovor (například ten s tím zvukařem, co nahrává zvuky do vojenských simulátorů apod.) a to mi příšlo hodně zajímavé, takové věci leckdy nenajdete ani na internetových herních serverech. Takže si myslím, že je to určitě škoda, ať už kvůli tomuhle, nebo kvůli nostalgii
-
"Ja si myslím" je škatulkovanie? Tak to so mnou budeš mať furt problém. Ale ty si predsa uber diablo3 šampión, takže šo tu kur**a robíš? Padol server? *1*
-
Tak pro mě osobně byly časopisy místem kde číst recenze, a pořady v TV jsem měl kvuli gameplay záběrům. Oboje dostávám již 10 let skrze internet, mě osobně nemají co nabídnout. U časopisů nevím jak to je (naposledy sem si koupil Level kvuli úžasné obálce s Bioshocku) ale ten televizní pořad běží na pořád stejném principu a neinovuje. Nemají co nabídnout, nepopírám, že mají své základny, ale pro běžného hráče nemají smysl, když dnes každý druhý herni server nabízí vlastní exklusivní obsah ať už v podobě videorecenzí, rozhovorů atd. atd.
-
Byla to jen otázka času, měl jsem ten pořad rád i přes jeho chyby, ale úpadek byl nevyhnutelný. Prostě nešli s dobou a jeli si jen to svoje :) to by nebyla chyba, ale doba si žádá stále zlepšování, ale né vždy to nové musí být lepší.
-
kur*a to mela bejt reakce na "Veskoslav@tiscali.cz"
-
a zapomněl si na televizní noviny kde bejvaj zprávy typu, že marešovi někdo přejel psa... *1*
-
Indian je fajn, ale nesouhlasím, že herní časopisy a tv jsou mimo. Časopisy si sice už dávno nekupuji, ale věřím, že pořád mají svou základnu, stejně tak i pořady v Tv.
-
On je problém ten, že škatulkování, jak jsi ho předvedl ty je tragické. GP rozhodně nesledovali inteligentnější lidé než Replay nebo opačně. Na toto téma neexistuje žádná studie a i pojem "inteligence" je relevantní.
-
Ano, hraji od roku 1994:)Kolik ti tedy je 45-50? To by jsi mohl být můj otec. Ale podle stylu psaní jsi jen pidižvík, co dostává od tatínka přes pusinku, když řekne sprosté slovo:)
-
Tak ono celkově vzato jsou herní pořady úplně mimo. Dobrá, zůstaneme u toho, že jsou na české scéně 3 největší herní pořady. Re-Play, GamePage a Indian.
GamePage byl prostě pořad české televize, jak provedením tak realizací.
Re-Play byl velmi amatérský ve svých dobách na PublicTV a po přechodu na C()()L se snaží dostát jménu stanice.
Indian je prostě indie až za hrob. Ovšem je nejbližší komunitě a to se počítá, tedy byly dokud se nezačli cpát do televize. Fiola toho chce až příliš mnoho najednou. Dřív byly unikátní právě délkou celého pořadu a tím jak byl ten pořad v podstatě interaktivní. Teď jsou na Metropolu, mají 26 minut a skoro se nedají sledovat. Pominu-li to, že běží na Pražské televizi a třetina recenzí je dabována slovensky (tomu říkám profesionalita a zacílení na diváky).
Nejblíže tomu jak by měl herní pořad v roce 2012 fungovat je Re-Play -> Minimum keců a pokud jsou vstupy tak informativní (reportáže) a pak tuna materiálů. Tam to teda zase kazí nesnesitelný komentátor s výslovností žáka páté třídy základní školy nicméně na to si diváci stěžují více než rok a nikdo s tím nic neděla. Tripsi prostě ví jak zacházet s komunitou.
Herní pořady v TELEVIZI jsou stejně jako papírové časopisy mimo hru. Nemají co nabídnout. -
Tak doufám, že Ondra Broukal začne dělat pro Games *4*
ČT mu akorát házela klády pod nohy. -
sxg bez emócii:
"Veskoslav, buď máš nejaký osobný problém, alebo "čítanie s pochopením" ti nič nehovorí. Vieš čo znamenájú tri bodky, zvýraznenie, hyperbola, metafora ... /bacha tri botky/? -
Veskodomination!
Listen to his words! -
nj skoda ket nam bude ubudat komunita recenzentov a ich trefne nazory a postrehy *13*
-
Ty blbečku když jsem zečínal hrát hry tak ty si byl ještě u svýho fotra v ptáku... *10*
-
Ale smysl pro sloh máš jak děcko z první třídy.
-
Pravda.
-
No není nic snažčího si pořídit kartu do pc:)
-
Problém Gamepage je ten, že se nevydal jednou ze dvou cest:
1. Aby vyrůstal se svými diváky. Což jsem tam patřil i já.
2. Aby přilákal nové diváky.
Bohužel nedělal ani jedno. Gamepage mi přijde hodně lacině a "recenzenti" o hrách ví asi tolik, kolik já vím o rybaření na mušky.