Přejít na výpis diskuzí
Česká televize ruší herní pořad Game Page - UPDATE
9.6.2012 | Petr Poláček
503 příspěvků
-
Já to chápu, ale týden je moc...
to Veskoslav, já se na televizi nedívám, protože ji nemám... -
Nova? Proboha jen to ne....Dopadne to jako Babicovy dobroty a podobné sračky......Nova je odpad největšího kalibru.
Obzvlášť luxusní je jejich zvyk reklama co deset minut (Námořní vyšetřovací služba atd.) -
Bohužel pro tebe nebo spíše pro GP, kteří si to asi taky mysleli, je to přesně naopak.
-
Ty a fotr? V 10ti letech? Ale nedělej chlapáka:)
-
Měl velkou sledovanost v 50+, tak nevím zda je to dobře.
-
Fakt jo? Mě poslední Gamepage připadal jak pro 10ti leté dítě po lobotomii.....
-
Ale ohledně herních zkušeností a psaní o hrách je Máša oproti Alžbětě úplný začátečník.
-
CoD nechť umře.....A GP a inteligentnější hráči? Jsi upadl takto škatulkovat? A jak jsi na to přišel? Si dělal výzkum tam u Vás ve 2. třídě?
-
Zalez sr*či...
-
No možná. Ale mě přišlo i celkově, že tam ve staých dílech byli zajímaví lidé, hry a i grafická stránka jednotlvých scének měla hlavu i patu.
-
Kriste pane oni řeknou: "Přesný důvod jsme se doposud bohužel nedozvěděli a můžeme tedy jen spekulovat". Bože kolik je jim let? Snad sami nevidí že vytvářeli naprosto trapnou slátaninu? Nemají žádnou soudnost, alespoň že jí má vedení ČT !!!.
-
Tak to bych ale řekl že Máša ke daleko atraktivnější než Alžběta. Ale to je jen na úhlu pohledu:)
Game Page je pro starší. Replay je mířen tak na 13- -
Evidentně nejseš herní fanda tak co tady děláš tak jdi na svoje stránky
http://www.ceskyduchodce.cz/ -
jn :) vcera v nocnich tn byla reportaz o E3 ;)
-
Jenže naopak!!! Tohle muže být pro Game Page jen dobře. Přece jen jejich aktualnita by se dala srovnavat s papirovíma časopisama.
Ten pořad je sice průkopníkem ale zustal o proti dnešku tak 5 let pozadu. Je to skoro jako level Tv některé scénky.
Hry se dostavají do popředí čím dal více a pokud se udělají novinky tak proč by se toho nemohla chytit třeba Nova?:) -
Že je to hovadina jak Replay tak Gamepage ti řeknu i já a to věkem můžu být tvůj fotr...
-
Náhodou scénka: "Dnes tu máme 3D" je upe šupa, ale to by si musel mať aspoń 26 ab sto pochopil. *1*
-
súhlas, GP bol úplne štandardný program aj v rámci európskej úrovne, ktorý možno dnes stráca zmysel ale stále mal akú takú sledovanosť a pre určitú kategóriu hráčov je to stále atraktívny pořad. A Máša je podľa mňa výborná, nie je to žiadna krasotinka ale je to príjemná ženská ktorá sa dobre počúva ... Nič proti hihňajúcej sa atraktívnej Alžběte ale s Mášou sa čo do profesionality nedá zrovnávať
-
Scénky byly trapné a punchline někdy vyzněla opravdu divně.
Nakonec si ale myslím, že si stejně uvědomovali, že nic moc inteligentního se udělat nedá, tak prostě udělali nějakou blbost, co jim přišla vtipná. -
Game Page neupadl, byl takový od začátku, to jenom my jsme dospěli.