Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kronoss1
    Moc dobře ti rozumím.
  • Porad o hrach na CT by mel urcite byt. Ale asi by to melo byt neco kvalitnejsiho a profesionalnejsiho nez GP. Lidi se sice snazi ale budi to dost amatersky dojem. Jejich "scenky" az trapne. Kdyby se vice venovali hram nez nataceni kamenaku na dvorku ceske televize mozna by CT videla porad jinak...
  • Jazz
    To je pravda, ale když ho slyšíš XXX krát měsíčně (nejen z RE-Playe), tak už ti to fakt leze na mozek.
    Já jsem to vždycky musel při začátku znělky mutovat.
  • Jazz
    *českou stolici *3*
  • ne je to prima *16*
  • Člověče, ty prášky bys neměl vynechávat. *8*
  • Konečně!! *14* *15*
  • Nejlepsi porad na CT. Miluju Michala *14*
  • Kronoss1
    Jedno slovo.
    Internet???
  • Kronoss1
    Slyšel jsi někdy Óčko? Dám ti několik tzv. zpěváků, kteří jsou o hodně horší.
    Justin Bieber, Ben Christovao, 99% zpěváků na Óčku, 99% zpěvaček na Óčku (jména fakt neznám). Alespoň ten Spitfire nemá pořád ten samý blbý rytmus a jeho slova nejsou Čo ti jebe.
  • Za koncom Game Page stoji programove vedenie ČT,a nemyslim si ze ty sa divali aku ma GP konkurenciu a ci maju oproti nim lepsiu grafiku atd.

Inak je to pre mna velmi tvrda rana,co viac dodat.Dodnes si pametam ako som si raz este ako decko sadol podvecer k telke a zrazu vidim gameplay zabery z Diablo 2,ja si hovorim,sakra ved toto poznam a odvtedy bol zo mna verny divak GP.
  • Jazz
    Spitfire je nejzkurvenější song na planetě, ještě jednou by ho tam dali a šel bych jim to fakt vytmavit.
  • Njn, nebude to dlouho trvat a Mowald bude pohřbívat ještě i LEVEL a Hrej.
  • Jinak, nejlepší na tom je, že mimo na Game Page se prakticky na nic jiného na ČT nedívám. :-*
    Zprávy..internet, sport..nesleduji, dokumenty..občas. GP je vlastně pomalu jedinej důvod, proč se na ČT dívám.
    Jenom k hlavním moderátorkám, jsem na tmavovlásky, blondýny se mě moc nelíbí.
    Je pravda, že RP je cílený na ultramegagiga cool děcka.
  • xixixao
    Evoluce. Jak se říká, v nejlepším je dobré přestat. Když vzpomenu na seriály tak: SG1 taky po 10 letech skončila a svět se nezhroutil, skvostům jako House taky došla pára a nejlepší příklad přetahování je HiMYM, kterej kdyby skončil před posledním finále, tak by udělal líp. Pro děti byla GamePage absolutně mimo a stejně tak pro ty kdo byli mladý ještě pár let zpátky... Je tu RePlay, tukan občas i pobaví, tak se zas tak nic hroznýho neděje.
  • Veskoslav
    Tak on je pojem "nejsledovanější" kanál. Blesk jsou taky nejprodávanšjí noviny:)
  • Velká škoda. A pokud se lidi od Game-page rozhodnou dělat webzin, tak by se hodila podobná podpora games, jako třeba u Re-Playe *13*
  • Co ???? Bětka je mnohem hezčí ! *3*
  • jindra.veliky
    Majda *14* *14*
  • nenabírá games.cz nové redaktory?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit