Přejít na výpis diskuzí
Česká televize ruší herní pořad Game Page - UPDATE
9.6.2012 | Petr Poláček
503 příspěvků
-
Podle tebe možná...
-
Jj běž.. Tam je to jednodušší... Save and load... Žít v iluzi je lepší *3*
-
Kecy, prdy... Duvod je jasny, neumeji a nikdy ten porad neumeli udelat poradne, aby nedelal ostudu. Tak to radsi zrusej.
-
ale má.. skvěle odráží hloupost lidského pokolení napříč dějinami. *3*
-
krestanska vira taky nema moc spolecnyho s realnym svete ;)
-
No lepší určitě je. Když koukám na ty hov*da - jak v politice, tak třeba i v té církvi, raději si jdu pustit nějakou tu hru.
-
já vidím jen pomluvy...
-
I o křesťanech si lze na netu najít tuny informací. Vlastně si lze najít informace o čemkoli. Vedle toho pořad o hrách aspoň nepropaguje bludy. *3*
-
jo, divadelní tvorba a opera je přesně to, co současný divák chce. *1* *1* *1*
ještě by to chtělo více filmů pro pamětníky a dát si pár koleček starých dobrých komunistických filmů. V archivech je toho přeci více než dost. Novou tvorbu zaplácneme nudným až trapným odpoledním vysíláním, na které se nedá koukat a které je ještě horší, než bývaly pořady typu Snídaně s Novou apod.
ČT je pro mě televizní skanzen. Kromě dokumentů a ČT24 v mých očích nemá žádnou kvalitu. -
*7* Jo virtuální svět je totiž důležitější než ten reálnej co? *7*
-
To si dělají srandu. Jediný kvalitní pořad o hrách napříč televizemi a oni ho chtějí zaříznout *7*
-
Kim: Najdi si význam slova sarkasmus...
-
takže 3x nula *3*
-
Mně nepříjde, že by tam těch pořadů pro křesťany bylo nějak moc, navíc tě nikdo nenutí je sledovat. A je fakt, že v době, kdy máš na netu stovky videorecenzí, je pořad o hrách naprosto zbytečný.
-
*16*
-
GP je proste sranec na entou. Vypada to zle, dramaturgie je zla, aktualnost je mimo. Doba je hodne jinde. Dneska mas internet vsude mrknutim oka. Kouknes na mobil a prectes si cerstvou recenzi na netu, proctes diskusi , kde o hre kafraj lidi, pustis si video ke hre. Tak naco cekat tyden az to bude v tv. Porad o hrach by ve verejnopravni televizi chybet nemel, prece jen hry uz nejsou jen okrajova zalezitost ale slusnej mainstream. Hrajou decka, tatici, maminy na vsem moznem, PC, konzole, telefony, handheldy atd. A proto by mel byt porad o hrach koncipovanej uplne jinak. Takhle z hlavy se to neda vymyslet ale je potreba nad tim sednout a trochu popremyslet. Recenze asi nedelat nebo nejak jinak (pac nez se to natoci a dostane do vysilani tak uz jsou vsude na netu), spis tu hru poradne probrat do hloubky, rozebrat ji, venovat se historii studii, osobnostem, kteri hru delaji, ruzne medailonky atd. Zvat zajimave hosty do studia a delat poradne rozhovory. Probirat herni scenu a temata vice zesiroka, do hloubky a kvalitneji. Urcite ne udelat dvouminutovou recenzi , pak dat scenku jak z besidky zakladni skoly a zase dvouminutovou recenzi...to je spatna cesta v dobe internetu :)
-
no hlavně že politickejch a křesťanskejch sra.ek bude TV plná.... *16*
-
Vyjádření ČT
Zdravím napsal jsem emaila proč chcou Game page rušit. Zde odpověď:
Dobrý den,
děkujeme Vám za důvěru, se kterou jste se na nás obrátil.
Specializovaný pořad pro počítačové hry je z hlediska veřejné služby kdekoliv v Evropě nonsens. ČT2 se nově profiluje jako vzdělávací a kulturní program zaměřený na dokumenty, dramatickou tvorbu a publicistiku zaměřenou na společenská témata a alternativní zábavu. V internetovém věku se počítačové hry propagují a recenzuji mnoha cestami samy. Česká televize se proto rozhodla podpořit prioritnější oblasti, které potřebují podpořit, jako například divadelní tvorba, opera, nezávislý film, nezávislý dokument. To všechno jsou žánry, kde ČT jakožto veřejná služba hraje nezastupitelnou roli a dostává od tvůrců vizuálně televizní dílo. Je nám líto, ze pořad Game Page končí a věříme že si toto téma najde jiné mediální ztvárnění. -
já též
-
Kinobox jsem mohl .....