Přejít na výpis diskuzí
Česká televize ruší herní pořad Game Page - UPDATE
9.6.2012 | Petr Poláček
503 příspěvků
-
jeden z mála pořadu na ČT na který se dalo dívat.... *16*
-
Přiznám se teda,že Game Page mám radši než Re-Play. Ale to je asi kvůli vzpomínkám. Když jsme ještě neměli internet, tak jsem se díky GP dozvěděl, že existuje GTA 3. Tehdy jsem myslím hrál ještě první díl a o nějakém GTA 2 nebo 3 jsem vůbec nevěděl.
-
tuuto relaciu som nikdy nemal rad bola vždy krátka na re-play to nemá ani z dialky
-
Když ČT nechce jít s dobou a spíš se víc věnovat počítačům atd., tak je to její chyba. Co mě ale prudí extrémně je to, že naše poplatky jdou právě do chřtánu tohodle byrokratickýho molochu a nikdo se ani neobtěžuje zeptat diváků (svých živitelů) na jejich názor...
-
-
Tak to neplať...já si nemůžu stěžovat:D
-
-
Ty neaktualni recenze me ani nevadili. Ale ty trapny scenky..... Kvuli tomu jsem se na to prestal divat.
-
-
*9*
-
-
Jako komentář by to bylo moc dlouhé, proto jsem to sepsal svůj názor na blog: http://snakeplisken.wowfan.cz/?p=689
-
Asi prestanu platit poplatek za televizi - ted uz tam opravdu NENI na co koukat.
-
kvalita gamepage byla docela slabá ,ale i tak sem se na to díval-škoda.Musi se uznat že RE-PLAY je o třídu víš
-
-
v čem je o třidu viš??přesně??
-
-
Přece proto, že je daleko víc bulvární.
-
-
tak to je spiš smutné
-
-
Kim: Najdi si význam slova sarkasmus...
-
-
-
-
-
ČT dělá jednu chybu za druhou - Blbý zprávy a teď nám zruší skvělej Game Page?? To snad ne!!!! Jste jedinej koukatelnej pořad pro hráče - nejlepší v Česku!
-
-
stači se podívat na zprávy a je ti jasné že to dělá nějakej troba z tv nova
-
-
Jestli to spíše nesouvisí s plánovaným, novým kanálem pro děti a mládež, který má být primárně zaměřený na interaktivní média, takže je možné, že se GP v nějaké jiné podobě vrátí právě na ČT5.