Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Od té doby co tam nedělá Tukan s Alim, když tam tahali další kluky ze Score, nemá to cenu se na to dívat. Je to suchý... Škoda že se Alžběta s Tukym více neangažují v Replay, že dělají vlastně jen ty mezery mezi recenzemi apod... dle mě je to škoda...
    • Alžběta měla několik recenzí co jsem si všimnul
      • Já na to bohužel nemám čas koukat, ale co jsem viděl několik dílů, tak vlastně nic nezrecenzovali, nic neřekli, opravdu jen uváděli. Prostě je to škoda... Měli by dle mě i odvyprávět tu recenzi a ne že to dělá ten neznámý vypravěč:-D
        • tak ne každý redaktor může mít příjemný hlas
          • kdyby nemeli dobry hlas, tak snad nejsou ani v tech vsuvkach
  • Oba dva pořady (Replay, Game Page) mi příjdou zcela zbytečné v době internetu.
  • Já sice na GP moc nekoukal, ale pokaždé co jsem si to pustil tak hrůza děs. Hrozně mě štvali ty scénky u kterých jsem se nenasmál, ale taky nejsem rád že to ruší, protože to byl jeden z pořadů na který se hráči mohli dívat. No ale taky se musí říct že posledních pár měsíců ty hry co tam byli... no to se nedá říct ani slušnými slovy. Já jsem tam nezahlédl ani jednu dobrou hru. To byly samé strategie nebo ještě hůře nějaké onlinovky ve kterých se hloupě kliká s grafikou jako Mário a k tomu mě hodně rozčílilo hodnocení her - to už mi přetekl kalich, když nějaké naprosté debilitě dali 80 ze 100 a nějaké perfektní hře která má u hráčů obdiv pouze 50 ze 100. Aspon máme ještě v TV ten RE-Play který se mi zdá o hodně lepší no, každý má na to svůj názor. Pro mě to byl jedinný pořad na který jsem se na ČT díval, protože jinak bych celou tu ČT hodil do sraček. Snad to nenahradí nějakou hova*inou ohledně vaření a domacími prácemi. Myslím si že to nebylo potřeba rušit. Jenom mnoha vášnivým hráčům zkazili náládu.
    • "To byly samé strategie nebo ještě hůře nějaké onlinovky ve kterých se hloupě kliká s grafikou jako Mário a k tomu mě hodně rozčílilo hodnocení her - to už mi přetekl kalich, když nějaké naprosté debilitě dali 80 ze 100 a nějaké perfektní hře která má u hráčů obdiv pouze 50 ze 100."

říká bezmozek s ikonou Medal of Fail: Warcrap, GRATZ...
      • Hele já myslel že si každý může mít za obrázek co chce. No a co, tak se mi líbí Medal of Honor: Warfighter. Vadí ti to snad ? Jestli jo tak se běž zahrabat.... Tak ti neříkám že jsi bezmozek.
        Každý má právo na svůj názor, to ano. Já to napíšu v jedné větě : Každému se líbí něco jiného.
        Taky nemám rád nějaké strategie a onlinovky. Jsem na pořádné hry (Call of Duty, Medal of Honor, Battlefield, Dead Space, Far Cry, Crysis atd...). Myslím že v dnešní době dobrých her by se mnou nejméně půlka hráčů souhlasila...
      • Soudě podle tohoto příspěvku jsi tady bezmozek ty :)
  • GamePage mě bavilo naposled někdy kolem let 1999-2000, kdy se tam objevovaly herní "celebrity" typu T. Zvelebil, K. Papík apod. *1* Možná je to jen nostalgií, třeba to bylo trapné i tehdy, ale jako mladý kluk jsem si to nechtěl připustit... Mám dojem, že se pár těch starých dílů válí na youtube
  • Souhlasím s tím, že jestli podobný pořad na nějakém programu vznikne, neměl by mít ten, jak již bylo řečeno dole, infantilní styl. I před dlouhou dobou, když sem se na game page díval, tak sem stejně často tišil zvuk při trapných scénkách. Na druhou stranu pokud je GP tak populární, tak mi to přijde jako hloupý krok státní televize, která se zcela nelogicky neřídí tím na co se platiči daní chtějí koukat, ale podle nějakého svého vnitřního pocitu, což mi přijde směšné, ale co už.
    • GP byl tak popularní jak to jeho skalní fanoušci dovolili.Je sice fajn se chlubit 90k "fanoušky", ale když je nesleduje ani 1/3 z těch 90k na FB tak je to prostě problém.
      A není to vymyšlený údaj.Sama CT to řekla minulý rok jakou sledovanost GP má.
      GP byl populární kdy měl kolem 300k diváků a možná i více, ale to je už spoustu let zpátky.
      Osobně jsem s ním skončil ve chvíli kdy jsem tam viděl recezne na hry s minimálně 2 měsíčním spožděním.Kdyby to bylo tyden nebo dva, ale 2 měsíce ?
    • DangerousDave
      platiči daní ? :) tí sú skôr radi ak sa ich deti na gamepage nedívajú :) Tieto pořady sú pre deti a mládež a tam tento štýl sedí... ostatní si pozrú videorecenzie od Lukáša alebo Ondřeja a prečítajú si recenzie.
      • Nesouhlasím, snad všichni lidi co jsem ve svých mladších letech znal se se mnou schodli, že by si to mohli to "trapčení" odpustit. Hele někdo je zkrátka pohodlnej a nechce na netu hledat recenze a podobný věci. Ví kdy je to v televizi a pustí si to. Tohle je typičtější spíše pro starší lidi, než pro děcka.
        • DangerousDave
          nežartuj ... pohodlný človek si za 5 minút prebehne aktuálne recenzie kde ho aj tak zaujíma predovšetkým verdikt a čísielko na konci. Ak ho niektorá hra zaujme pozrie si gameplay video na YT alebo dostupnú videorecenziu a do 10 minút vie všetko podstatné. Rozhodne sa nebude 20 minút pozerať na program pre maldých ktorý ho vlastne aj tak nezujíma a ktorý navyše obsahuje kopec omáčky okolo. Kedysi ako decko som GP doslova žral ale dnes už nevidím dôvod sa na to pozerať a nepoznám nikoho v mojom veku ktorý by na tom bol inak.
  • Asi je to skoda. Ale priznam se ze mne vadi jak u Game Page tak v mensi mire u RePlay ten infantilni styl moderovani. Priznavam ze asi nepatrim do cilove skupiny. Ale pokud je to cileno na vek 10-15 meli by to moderovat mladsi. U nich bych ten styl povazoval alespon za odpovidajici.
    Toto mi s prominutim pripomina duchodce sislajiciho nad kocarkem. *1*
  • Mě to nevadí že končí Game page stejně to už byla nuda trapná ty scénky co dělaly
  • No konecne. Trapne scenky + neaktualni recenze = velkej fail.
  • LamacJoysticku
    treba tho necim nahradi. Proste cistka pred novym formatem
    • Bojím se, aby to nebylo něčím horším.
      • Jo třeba pořady jako 4Teens, to by už zrovna mohli zrušit ČT1 a ČT2 a nechat pouze ČT24 a ČT4 SPORT *1* *1* *1* *1*
  • DarthSmurf
    Re play ho prostě zničilo a právem
    • Souhlasím...Televizní pořad se jako ostatně všechno musí vyvíjet. Nejde dělat 10 let pořád to samý. Re-play přišel s něčím novým což se GP za tu dlouho dobu nepovedlo. Škoda.
      • Kronoss1
        Průšvih je, že oni nedělali to samé. Oni se ještě zhoršovali. Kdyby sis pustil GP před 6ti lety a teď, tak je to na jiné úrovni. I to dnešní studium se mi nelíbí, ale to je asi osobní.
    • je lepší, tradičnější.repaly nesleduju nelíbí se mne styl moderování.
    • http://re-play.cz/2011/03/rekordni-sledovanost-re-play-na-prima-cool/
      Magazín Re-Play je tak v současné době nejsledovanějším herním pořadem na českých televizních obrazovkách.
      • Trol.diskuzni
        "Magazín Re-Play je tak v současné době nejsledovanějším herním pořadem na českých televizních obrazovkách."

Není se čemu divit, když tam nasadili nějakou věčně se chichotající blonďatou nánu s vyvinutým hrudníkem... To se pak zvedá nejen sledovanost. *3*
        • Kronoss1
          Dávám ti plus, protože jsi mě pobavil poslední větou *5*
      • to je jen kvůli tomu že všichni začali poslouchat Prodigy a je tam blonďatá holka, stejně si myslím že tam nemá co dělat, je divný že taková holka hraje hry a tolik toho ví, by mě zajímalo jak jí to Tukan učí *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit