Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Nechci se nějak zastávat např. Ubisoftu, ale nedodělané a zabugované hry se vydávaly i dříve. Problém byl ten, že v době "neinternetu" to byl neskutečně větší prů*er. Navíc se o tom tolik nebavilo atd.

To si k*rva děláte p*del, že slovo průsser má ten debilní robot v databázi.
  • Dogkiller
    Stěží to může mít nějakou atmosféru, když panáčci vůbec nezapadají do 2D kulis (a i ty kulisy jsou hodně zfušované). Kolik lidí na tom dělá, dva? Pánové, tohle je holý grafický amatérismus jaký se jen tak nevidí! Snad to trochu zachrání alespoň dobrá hratelnost, ale s nejvyšší pravděpodobností se dočkáme jen další nemasné neslané slátaniny. Na víc jak 6/10 to rozhodně nevidím. *6*
  • Veskoslav
    Koupit hru a hrát? To vidím, jak to funguje u Unity. Nikdo tě nenutí s pistolí u hlavy kupovat hru v EA. Jinak, to, co ty popisuješ, tak nikdy neexistovalo. A jako dřív? Všechny hry měly dřív demo. Od Diabla II až po Warcraft III či AoE II. Tak jakou dobu dříve máš na mysli? I ten Doom měl dvě patra jako ochutnávku před vydáním.
  • Tvoje početí byla ztráta času.
  • Maxi Obr nečte ani dlouhé články na games.
  • jo, to na tebe sedí. A jsem si docela jistej, že ani knihy nečteš *3*
  • hehe, líbí se mi jak v tom článku pomlouvá Sykovou (která se zabývá těma kmenovýma buňkama).
  • když se řekne cyberpunk, tak jako první mi na mysli vytanou tyto věci: Neuromancer, Blade Runner (film či povídka), Matrix film, Deus Ex, System Shock (hlavní antagonista ve hře je sadistická umělá inteligence), A Mind Forever Voyaging (textovka), Bioforge (DOSovská adventura)

jak vidět, žánr má široký záběr od 2D, adventur, 3D, textovky až filmy a knihy :-)
  • PreidaQ
    Protože jejím otcem byl člověk a její matkou žirafa, to je ten důvod.
  • Hele a proč má vlastně ta holka s modrejma vlasama tak dlouhej krk?
  • Musím říct, že by mě vůbec nenapadlo označovat Blade Runnera v první řadě za kyberpunk, lae když jsem si na anglický wikipedii přečet, že kyberpunk je i Terminator, tak to asi jo, no *5*
  • maros.goc
    absolútne nesúhlasím s tvrdením, že až to 2D evokuje najlepšie cyberpunk ....tss aká to drzosť, práve Deus Ex HR mal tak hutnú cyberpunkovú atmosféru že sa doslova zatrasiem keď si na ňu spomeniem ...Dex vo mne toto nevyvoláva ....
  • 2d je ztráta času
  • Nedělají už to nějak dlouho?
  • Bohužel dnes už funguje herní trh asi jako teleshopping. Jen koncový zákazník trpí mladickou demencí místo stařecké.
  • Budoucnost patří kyborgům, ne kmenovým buňkám, říká neurochirurg Beneš
  • http://zpravy.idnes.cz/mozek-micha-benes-chirurgie-df8-/domaci.aspx?c=A141106_202536_domaci_hv
  • hezké zamyšlení nad podstatou kyberpunku, ale nevím jestli souhlasím s autorovým tvrzením o tom, že se jedná o jakýsi zeerust (slovo slyším poprvé)
    Problém těchto pár dekád starých sci-fi je akorát v tom, že špatně odhadla dobu a většinou vynálezů posunula do příliš nedaleké budoucnosti.
    Myslím že jednoho dnes se rozjede jak genetické inženýrství, tak třeba kyberimplantáty. Ty existují už dnes v podobně třeba sluchových, zrakových nebo kochleárních implantátů. Tyto implatáty slouží jako interface mezi nervovou soustavou a vnějším prostředím. No a je možné si představit, že třeba za 100 let nebo víc se ty implantáty zminiaturizují na uroven nanotechologií, lidé je budou nosit v sobě nebo v mozku a budou pomocí nich připojeni na matrix.
  • Jděte už s těmi alphami někam, vývojáři! Proč to nejde jako dřív, zavřit se do sklepa a vylézt ven s nabušenou hrou která všechny překvapí?! Takovou hru si chci zahrát! Žádné demoverze, alpha verze, dvacetiminutové trailery, letsplaye, prostě čtyři screenshoty, jeden odstavec textu, koupit hru a hrát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit