Přejít na výpis diskuzí
České RPG Kingdom Come na vlastní oči – svébytná cesta do historie
22.1.2014 | Petr Poláček
278 příspěvků
-
Skvěle zpracovaná kampaň. Wow.
-
Backnuté. *4*
Earl edition za 65 £. Nespomínam si kedy som mal taký zážitok z rozhadzovania peňazí... *1* *1* -
Tak 20 liber je tam *3*
-
Taky jsem něco přišpendlil, sice né nějak moc, ale aspoň něco lepší než nic ;o) Před platbou tam bylo pár Liber, teď už koukám je tam pár tisíc :)
Držím palce ať se vše daří! -
To se maže na chleba.
-
Co je to ten Kickstar???
-
Češi už se na to koukám vrhli útokem *1* Ani se nedivím po tom traileru, co ke kickstarteru udělali. Tak snad to dopadne, už jsem si "předobjednal" *1*
-
já si nemůžu pomoct, ale chlápek v traileru v 1:45 vypadá jak Pavel Dobrovský *5*
-
jde platit na kickstrateru i paypalem ?
-
No a? Pokud má jeden act tolik herních hodin proč ne.
-
Jiří Světínský
-
Díl a část hry je sakra rozdíl.
-
Hurá
-
První desítku backerů jsem nestihl, škoda. Tak jsem alespoň v druhé :-)
-
To byly ale 3 knížky, toto je jedna hra.
-
Jsi nikdy nehrál Witchera?
-
Možná to bude něco jako film Pán Prstenu, rozděleno na 3 velmi kvalitní části. :)
-
Tady se budou psát dějiny českého vývojářství. Pro každého hráče, pro každého kdo sní, že by třeba jednou chtěl být vývojář, je naprostá povinnost jim přispět. Herní rpg sága z českého prostředí, kterou si zahrajete a pak se budete moct reálně zajet podívat na místo, kde se to odehrávalo (nebo naopak). A ikdyby v téhle hře nebylo vše tak, jak by si pravý rpg hráč přál, protože na to třeba nebude dost financí, nebo budou muset dělat více ústupků, tak díky úspěchu téhle hry už si příště budou moct dovolit jít více vlastní cestou.
-
Hmm, chápe někdo to dělení na Acty ? Nebude to snad vycházet jako SC2 ?
-
Nevíte někdo jméno autora artworků ke Kingdom (viz. Kickstarter)?