Přejít na výpis diskuzí
České RPG Kingdom Come na vlastní oči – svébytná cesta do historie
22.1.2014 | Petr Poláček
278 příspěvků
-
Tak se dej na kickstarter. *1*
-
Já myslím, že je to dobře, aspoň můžou Warhorse udělat hru tak jak si ji představují a ne tak jak diktuje vydavatel. Ještě by jim tam nacpali zombíky, tak jako se dneska cpou úplně do všeho.
-
Jestli to chtějí udělat opravdu realistické, tak lapka nebo náboženský fanatik bude možná v každém dvacátém dungeonu. Takže ta námitka má něco do sebe.
-
Nikdy jsem si nekoupil žádnou hru. Nejsem typický pařan jako většina z Vás tady na games.cz. S mým notebookem z roku 2008 a hraním především občasně LOLka bych si to o sobě nedovolil tvrdit. Začínám ale uvažovat o přispění na kickstarter, protože tohle je něco víc, než jen hra. Jsem vlastenec, mám rád středověk a celkem i RPG. Jsem otráven komerčností a tuctovostí dnešních her a lituji, jak dopadly tituly jako Sim City atp.
Tento projekt musí dopadnout a Vávra to musí dotáhnout do úspěšného konce. Češi mají šanci ukázat molochům jako EA záda a dokázat, že to jde i jinak. *5* -
takhle jsem to myslel...
-
Vypadá to dobře, to přiznávám, ale je legrační, jak jsou najednou všichni hrozně hrdí a patriotičtí, protože vyšel trailer na jednu dobře vypadající českou hru.
-
Tak ja nesahnu ani na 2 mm pavouka.
Jinak na tebe muze vyskocit treba 20 pavouku na oblicej na lekacku. -
Pavouci jsou v pohodě pokud nemají velikost náklaďáku.
-
Až tam na tebe vyběhne naháč s vidlema by ses divil a pak zjistíš že neni sám a tak moc tě vojebou až ti koule upadnou *1*
-
Takhle rychle kdyby se mi lidi složili na nový auto, no vůbec bych se nezlobil. *1*
-
Jedině po bitvě, když by to hrdina nějak hodně dostal, tak v rámci halucinací a vyčerpání klidně jinak ne.
-
No že největší u nás žijicí dosahuje cca 8 cm (tělo) a pokud nemáš silnou arachnofobii, tak je neškodný *1*
-
Co je na pavoukach ?
-
vypada to uzasne :) prva hra kupena cez kickstarter:)
-
Může tam hrozit nějakej inbred hajzl nebo nějakej autista a věř mi, že ty hajzlové maj docela sílu :D
-
divil bych se, kdyby tam nějaké inkviziční procesy neobjevily
-
Muzou tam byt lapkove, vlci, psy ... tech moznosti mas dost
-
Myslím, že pád do temnoty, lapkové, loupeživí rytíři, náboženští fanatici (a že jich bylo za husitských válek) a mnohé další ti přijdou jako málo? To vážně potřebuješ pavouky, draky, nemrtvé, upíry, vlkodlaky, bludičky, vodníky či hejkaly? *7*
-
30 hodinovy Act I. je myslim dost velky aby ich rozhodnutie obhajil.
-
Já tu nemluvím o soubojích s monstry ale o nádechu české mytologie. Btw: Procházet temnej dungeon bude dost nuda když víte že vám tam nic nehrozí. Prostě si myslím že by bylo bezva při procházce nočním zámkem zahlédnout za oknem bílou paní, četl jsem české báje a pověsti a skvěle by se to k tomu hodilo...