Přejít na výpis diskuzí
České RPG Kingdom Come na vlastní oči – svébytná cesta do historie
22.1.2014 | Petr Poláček
278 příspěvků
-
Když se dívám na video, tak budeme rádi za ty titulky a kdo ví jestli vůbec oficiální.
-
Tak vidíš jak trailer dokáže zvednout národní hrdost a náladu *1* .
-
A český dabing s anglickýma titulkama !!!!!!!!!!!!!
-
Udělalo to na mě velký dojem.
Snad to nebude stát moc, já bych uvítal možná i nedodělanou a horší grafikou warez verzi, protože moje peněženka zeje prázdnotou.
Doufám že to bude jen v české verzi s anglickýma titulkama, ať si lidé z ostatních taky zkusili titulky *4* . -
!
-
Moc pěkné preview, hodně navnadilo. Díky za článek.
-
V době, kdy se upalovalo za názor jistě bylo přípustné, aby člověk viděl bílou paní a ještě o tom mluvil.. *7* Jinak pověsti o Bílé paní jsou nejčastěji psané v 19. století například.
-
Od toho máš Zaklínače, opravdu neni třeba cpát tyhle fantasmagorie úplně všude.
-
Neříkám, že je to špatně, jen říkám, že je to legrační. Kór ve chvílích, kdy se z českých luhů a hájů nic kloudnýho neděje, tak stojí v Česku všechno za hovno, všichni Češi jsou čůráci apod. Pak vyjde trailer na jednu českou hru, která vypadá opravdu skvěle a zničehonic celonárodní mír. *7*
-
Ano zapadla, k českému středověku prostě patří nadpřirozené jevy jako bílá paní, ať už se to tobě líbí nebo ne...
-
Ne nezapadla. Sice nevím, co má bílá paní a období husitských válek společného, ale přijde mi to jako nesmysl.
-
Pokud má všech pět pohromadě, tak něco vymyslí. Když koukneš, co tam občas je za projekty (a teď nemyslím v herní sféře), tak zůstává rozum stát, ale lidí platí.
-
je toho spoustu, určitě jsi je četl. Taková bílá paní by krásně zapadla do atmosféry...
-
Naopak, spíš je to dobře. Je dobře, že ještě existují chvilky, kdy se každý vykašle na brekot nebo hejtařinu, chytnem se (my Češi) společného lana, a pomůžeme dotáhnout kvalitní projekt z dílny české do finálního konce.
-
Nehledě k tomu, že někteří rytíři a správci, kteří rádi loupily, se u nás rozhodně neschovávali v jeskyni, a někteří z nich se cítili dost silní na to, aby ukázali i královi zadek.
-
otázka je co by nabízel jako protihodnotu :D
-
Ale nikdo nic takového nechce kromě tebe.....A řekni mi, co by jsi tam asi tak chtěl dát z pověstí?.... *7*
-
To vážně potřebuješ pavouky, draky, nemrtvé, upíry, vlkodlaky, bludičky, vodníky či hejkaly?
Co jsi nepochopil na větě že nemluvím o soubojích s monstry? Je ta věta tak složitá??? Já tu mluvím o vzácném zahlédnutí nadpřirozeného jevu z českých pověstí... -
Tak, zabackováno. Poslal jsem jim 30 liber. Tohle musí vyjít.
-
V době vrcholu husitckých válek byly české lesy tak bezpečné asi jako je bezpečné strkat koule pomazené krví lvovi do tlamy *1* V jeskyních systémech například Moravského krasu se skrývalo tolik "vojáků", že občas to bylo jako malá armádka.