Přejít na výpis diskuzí
České RPG Kingdom Come na vlastní oči – svébytná cesta do historie
22.1.2014 | Petr Poláček
278 příspěvků
-
Jestli se snaží o ztvárnění realistického středověku, tak tam nedat koně, by byla podobná chujovina, jako tam nedat brnění.
-
Od nich sebereflexi nemůžeš čekat, jinak by už dávno spáchali hromadné harakiri. *3*
-
Tak zapadne tak maximálně do romantických představ o středověku z 19. století. *1*
-
Protože jestli hra bude opravdu realistická, tak v plné zbroji ti i těch 9km2 bude trvat přejít hodinu. Pokud bude postava sprintovat tak jako ve všech ostatních hrách, tak potom budou koně spíš proto, že sou součástí středověku.
-
"ve hře, která se má jinak rozkládat na ploše zhruba 10 kilometrů čtverečních" - to je nějaký renonc né? Originalní informace na kickstarteru je snad ještě horší. Proč tam budou koně? To je tak pro chromého veterána.
-
Vsadím koule na to, že bys staročeštině stejně nerozuměl. :-)
-
Po tomhle by mě napadlo že by tam mohli dát styl hraní(myslím tím třeba hard, easy apod..) autentic (Tož znamená bez titulků dobovou mluvou, bez ukazatele zdraví, bez (možná) neomezených loučí). Tak by si mohli přijít na své jak češi tak i cizinci.
-
Sází na realističnost tak proč by v českých zemí mluvili anglicky (v té době se mluvilo u nás i německy myslím).
-
Ou, malé studio v srdci Evropy je schopné udělat hru, která nemá lineární příběh a není to vyložená koridorovka, která se po*e*e jen z toho že hráč udělal něco, co udělat podle autorů neměl. Co na to Dice a Infinity Ward? :-D
-
Větší krávovinu jsi říct nemohl :-D Pokud sis všiml, na této planetě je světový jazyk angličtina. Takže pokud chceš něčím zaujmout celý svět, musí to být anglicky.
-
S vyvojarema? ;)
-
Cokoliv je v pohodě, pokud to nemá velikost náklaďáku...
-
"Doufám že to bude jen v české verzi s anglickýma titulkama, ať si lidé z ostatních taky zkusili titulky."
Nějaké další nápady jak prodej této hry ještě zkomplikovat? -
To je možný. I když sranda by bylo kdyby jsi se vzdal a protivník by dělal jako že jo a pak tě stejně dorazil :)
-
Jj, vzdáš se, shlédneš animace, pak nápic game over a pak stejně load. *1*
-
Hra se nebude odehrávat v době vrcholu husitských válek...
-
Konečně někdo dal do AAA hry možnost vzdát se! Logické a reálné. Odpadá nutnost boje nahrávat dokola jak blbec. Prostě se vzdám když bude možnost a budu hrát s menšími následky dál.
-
Já tě chápu, bílá paní, polednice, poklad v jeskyni a tak... taky by se mi to líbílo. Ale oni hrajou na čistou realitu, což pro mě osobně je trochu nuda, na druhou stranu chápu, že taková hra tady ještě není, takže to spoustu lidem udělá radost.
-
Ha ha, to by byl krutý výser.
-
Tak možná jako easter egg ale jinak ne.