Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na to musim dať +-ko :D
  • Tolik de-bilnich prispevku, jako je v tehle konkretni diskusi, to jsem jeste pohromade snad nevidel. Nechcete nechat na EA, jestli je bude zalovat, nebo ne? A ze to neni originalni? No ze teda ta dnesni svetova produkce je tak originalni. Graficky to vypada lepe, nez veci od Madfingeru a pokud se to bude dobre hrat, tak nevim, co by kdo chtel.

Obcas me zdejsi diskuse fakt nuti stydet se, ze jsem taky Cech. *11*
  • Přesně tak, už jsem myslel že jsem tady jediný pamětník! Je to sice trochu retro přístup od autorů, ale uvidíme, zřejmě sází na styl a originalitu. Podobné hry se prostě už dnes nevidí, jsem fakt hrdý že jsem Čech!!
  • jnsCZ
    wow, po dlouhé době hra se zombíkama!
  • Ano chvilku jsem se díval na prázdný papír, okusával tužku pak jsem papír odložil a zahrál si dvě "nejmenované hry", a heuréka *1* *1*
  • hlavny hrdina Isaac Shepard...
  • tak urcite maj vykalkulovane, ze se jim ta nasledna reklama pravdepodobne vyplati.
  • Kozy
    a podtitul Medal of Horror.
  • Psychotic
    smazáno
  • Trisska
    Já bych ještě přitvrdila a hru pojmenovala Call of Dead Effect... když už tak už! *15*
  • Nebo Call of Honor in Battlefield? *1*
  • Dead Trigger + Dead Space + Mass Effect = Dead Effect = Profit?
  • Nebo strategii StarConquer či další střílečku Battle of Duty
  • a druhý týden trvalo vymyslet logo (rozhodnout se jestli bude jako D.. nebo M...)
  • *1*
  • Pokračování by se mohlo jmenovat Space Mass. *15*
  • Blázníš tak rychle?, týden *1* *1* *1*
  • Ždímačka na prachy, příští rok vytvoří ojedinělou adventuru s názvem Robotarium.
  • Z toho přímo srší originalita.
  • c-z06
    Týýjo. To jsi určitě jako vývojáři vymýšlel celou noc, co? *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit