Přejít na výpis diskuzí
Čeští vývojáři oznamují mobilní sci-fi střílečku Dead Effect
14.5.2013 | Petr Poláček
89 příspěvků
-
- tohle neni servr (specialne tiscali) pro oznamovani CESKYCH her tohoto typu - nebylo rozumne oznamovat hru zde
- zombie jsou v kurzu, dlouho uz nebudou, pokud chci jit cestou alespon minimalni jistoty do more statisicu aplikacii je to ta lepsi volba.
- originalitu bych vubec neresil. Je to indie scena kde jsou aplikace delane pro jejich originalitu a taky aplikace delane z vypocitavosti. To bychom se dostali nekde do roku 1960 a muzem se bavit o absolutni originalite.
- hru si nekoupim urcite. Nejsem cilova skupina FPS, zombie temat uz vubec a jeste k tomu na touchpad, please.... Poti se mi prsty a zustava tam pak hodne mrtve kuze. Humus.
- zaujalo me to jen z duvodu, ze se jedna o Ceskou hru a ten zbytecny hnuj co sem lidi pisou je fakt k smichu. Strategie a marketing tady asi moc lidem nic nerika.
- doufam, ze ta hra vydela vyvojaru tolik, ze si budou moci v budoucnu dovolit originalitu
A ja uz ted radsi jdu pracovat, delam navrh noveho obalu pro Maslo aby bylo vic podobne tomu co se nejvic prodava. Je to direkce od akcionaru, pry museji jit na jistotu. Udelal bych servr kde se bude plivat i na cilene podobne veci mimo her. V pripade, ze by byli vsichni lidi jako tady plivaci na Dred Vechet znicil bych navstevnosti facebook -
Games.tiscali to mají podle mého názoru hodně špatně napsané, autor by neměl hned na začátku zmiňovat studio madfingergames, navíc v takovém slovním spojení. Nedivím se, že méně pozorný čtenář, či mladší netrpělivý hráč může hned nabýt dojmu, že madfingergames tvoří nějaké trapné duplikáty. Podle mého názoru takto napsaný článek poškozuje svým způsobem jméno firmy madfingergames a měl by být přepsán/upraven.
Pavel -
-
Nejak nechapu jak nekdo muze cizi hrou poskozovat firmu, ktera na trh dodava pouze tech. dema *3*
-
Súhlas, s takouto úbohosťou by som nechcel byt spájaný ani náhodou.
-
-
Madfinger no tak! Co jste číňani nebo co!? Kdyby to byl jen název... ale ten font...:/
I kdyby si to EA nechalo líbit, tak tohle prostě působí jako laciný moneygrab....:( -
-
ehm, tahle hra neni od nas (od Madfingeru). Doporucuju si precist prvni dve vety clanku ;)
-
-
Jej, sorry. Blbě jsem to přečet a pochopil. Sypu si popel na přirození.
-
-
Zajímavý způsob sebepoškození :D, ale ohledně toho fontu máš pravdu. Je to do očí bijící
-
-
přesně tak...nejdřiv čtu pak diskutuju *2*
-
-
-
Po prve , prosim Vas spravte uz nieco s tym video prehravacom. Seka, nedotahuje vzdy stream a ked to prdne nedokaze pokracovat kde sa zastavil len hodi error hlasku. Proste des.
Co sa tyka samotnej hry, je to zufalo neoriginalne a vykrada to kde sa da. Tak is to vasa poznamka o zamerani sa na vizualne spracovanie im moc nepomaha v presvedcovani ze to bude nejak kvalitny titul ale kto vie. Ostatne ani mnohe ine popularne hry niesu iba o originalite. Skor som zvedavy ako to budu chciet spoplatinit, alebo ako budu chciet na tom zarobit. Lebo je fakt ze s tym co odprezentovali moc ludi nepresvedcia k zaujmu o kupu. Mozno jedine nejaky F2P model, ale aj takych hier je tu uz kopec tak neviem.
A co sa tyka portu tak ak si nerobia vlastny engine dovolim si tvrdit ze na 90% je to unity a tam nie je az taky problem s portom na ine platformy. -
No, nevim. Hry od Madfinger Games... Par jsem zkousel. Vsechny jsem odinstaloval. Neda se to poradne ovladat a design jim nic nerika... Grafiku maji super, ale po nekolikate videt obslehlyho mutanta z Rage take nemusim. Ale tak hlavne ze si o sobe tolik mysli :D
Dead Effect je to stejne co od Madfingeru, jen grafika je jina. Treba Death Trigger nemit grafiku, je to o nicem. Madfinger delaji klony, tohle je take klon... nebrat ani jedno. Ale Samurai byl super. -
to je teda invence...jine studio,okopirovana hra...ale on i originalni Dead Trigger je celkem nijaky...
kdyby kluci radeji udelali pokracovani Samuraie,ten byl skvely...ale chapu,hlavni jsou in app nakupy :)
a jeste dodatek...jdete s tema zombakama uz nekam...jsou vsude a uz to neni vtipny -
Tolik de-bilnich prispevku, jako je v tehle konkretni diskusi, to jsem jeste pohromade snad nevidel. Nechcete nechat na EA, jestli je bude zalovat, nebo ne? A ze to neni originalni? No ze teda ta dnesni svetova produkce je tak originalni. Graficky to vypada lepe, nez veci od Madfingeru a pokud se to bude dobre hrat, tak nevim, co by kdo chtel.
Obcas me zdejsi diskuse fakt nuti stydet se, ze jsem taky Cech. *11* -
-
Tohle přece není o originalitě ale o očividném parazitování na cizích značkách. Koncept toho stydět se/být hrdý na cosi co není mou vinou/zásluhou (jako např. být Čechem) neuznávám, ale že to zdejším diskutérům přijde ubohé mě celkem těší.
-
-
chapu tvuj pohled na vec, ale uplne nesouhlasim, ze tohle je nejaky parazitovani ... a hlavne si nemyslim, ze v tom byl prvoplanovy umysl ... nedostatek invence mozna, ale vazne pochybuju, ze pochybna podobnost nazvu s DS a ME hre prinese jakoukoli vyhodu na trhu. Konec koncu ... pokud by to melo EA vadit, asi se ozvou a kluci nazev hry nejspis zmeni ... tusim by to nebyl prvni pripad v historii.
V kazdem pripade dost pochybuju, ze vetsina zde diskutujich mela stejne pohnutky k napsani svych vyblitku. -
-
Parazitovani na slavnych znackach to je, vzbudi to vyssi pozornost a zajem. Kdyby to tak delal kazdy, byl by to tezky zivot. Ja jsem treba znechuceny z tech ruznych mariu, donkey kongu a zeld na nintendo platforme. Staci mi to videt v nadpiu clanku a uz to ve me vyvolava silne negativni emoce. Takzezneuzivat znacek byse nemelo.
-
Sorry, ale myslet si, že v tom není úmysl, je pěkně naivní. Vždyť je to u mobilních her úplně běžná taktika - ten mobilní herní ekosystém je kvůli množství her, cenám a spol. strašná žumpa a lidi chtějí všelijak získat pozornost, kvalita hry je často na druhém místě. Neříkám, že ta hra bude špatná (nejsem věštec), ale pravděpodobnost toho, že je název, náplň, zaměření na grafiku a spol. nějaká nevinná náhoda, je extrémně nízká.
-
-
Pravda ... takhle jsem se na to nepodival ... ovsem paklize budu souhlasit, ze je to zalezitost preziti v ekosystemu (pekne nazvano), stejne mi to nejak neospravedlnuje ten relativni shitstorm tady okolo.
Takze ve vysledku se shodnem na tom, ze to vubec nemusi byt spatna hra, jen ma ponekud (ne)stastne zvoleny nazev (Coz nekoho muze iritovat, me to nestve. Nakonec mi to prijde jako mensi podvod, nez samotny DeadSpace 2 ... To mel byt opravdu DS a pritom to nejdulezitejsi - atmosfera - bylo uplne nekde jinde)
-
-
Ne, jejich výhoda na trhu je, že u nás žijou vemena jako seš ty, která se nechají podojit a ještě u toho budou děkovat a usmívat se..
-
-
Muzu vedet cim me podoji? Pokud se mi to nebude libit a dobre hrat, tak si to nekoupim at se to jmenuje jak chce .. pokud me to bude bavit, tak si to pro zmenu koupim at se to jmenuje jak chce. Nejak nevidim problem ani kdo me jak podojil ... Ty si snad vybiras hry podle nazvu? Pak te chapu ... a lituji
-
-
-
-
Jistě, protože na všech zahraničních serverech by se kolem této hry rozpoutala vysoce kulturní debata zaměřena na odhalování jejího potenciálu.
-
-
zvlastni ... na YT uz ma trailer pre 5000 shlednuti (o tom si tady na tiscali muze nechat zdat) a nikde zadna takova debilni poznamka .... cim to asi bude? (Netvrdim, ze je tam debata o potencialu hry ... jen ten pomer shlednuti a debilnich kecu je proste diametralne jinej)
-
-
Kolik shlédnutí má na youtube Gangnam Style? A kolik mají songy od Floydů a Zeppelinů? Běž hrát Minecraft kluku..
-
-
Tady to nekdo nepochopil .... nejde o to kolik to ma shlednuti celkove na YT (nemluve o tom, ze Gangnam, LZ ani PF se na YT neobjevili pred tydnem). Jde o pocet nesmyslnych kecu na pocet lidi co se na to podivali.
Jinak musim podekovat za kompliment ... "kluku" mi v mych 35ti uz dlouho nikdo nerekl ... dekuji ... -
-
tak nevim ... na novinky nechodim ... na zdejsich diskuzich se vyjadruji minimalne, a to jen kdyz me neco fakt vytoci. Pokud se ti nezda, ze v mem veku me vubec zajimaji hry, tak pak se omlouvam ... i my starci mame pravo *1* (Navic me gamedevelopment zivi .... a ne, nepodilel jsem se na Dead Effect)
V kazdem pripade pobavilo *3* -
35 let a stale je tu ta potreba chodit do zdejsich diskuzi? to uz si pomalu zacni zakladat ucet na novinkach
-
-
-
-
-
-
No nevypadá to vůbec zle, tak uvidíme jak se to bude hrát. Každopádně držím palce kluci - vypadá to nadějně.
-
Tihle pánové dělají geniální hry. Hrál jsem Dead Trigger (předchozí díl tohoto) na mobilu a byla to teda pecka. Toto asi nebude o moc odlišné, až na to že se to koná na vesmírné lodi... srovnávat to s Mass Effectem je ale trochu mimo..
-
-
Tolik zmatení, možná redakce gamesu dostane za tento článek sud pivka od vývojářů :) To je komedie tento server fakt že jo
-
Neni to od Madfinger games ;)
-
-
Aha pravda. Špatně jsem to přečetl.. no i tak to vypadá pěkně.
-
-
-
smazáno