Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už je letím zachránit...
    • pozor na pole assteroidu ;)
  • PCfanos
    Celý je to tak absurdní, že snad každej s půl mozkem by je během dne propustil maximálně s pokutou za přestupek. Řecký stát je bohužel tak rozesranej, že jsou schopni je fakt odsoudit na 10let a nečinost naší vlády v čele s ochrápancem tomu jen nahrává...k zblití.
    P.S.
    Robert de Niro měl pravdu... *13*
    http://www.youtube.com/watch?v=y9WxZRAYOlc
  • Drzost těch podělaných líných balkánských ku*ev asi nezná mezí. Ne jenom že EU dluží tolik peněž že radši ani nevím kolik to je, ale ještě.... škoda slov. Kdyby to byla KLDR tak to pochopím, ale tohle je prostě mimo můj dosah.
  • Viktor_H
    esc: "to co si ty napisal by v praxi znamenalo ze najpravdepodobnejsie riesenie je to ktore je postavene len na jednej premise lebo je najjednoduchsie" - Tomuhle výplodu nerozumím, to naopak děláš ty. Ve stručnosti: pokud máš premisy chybné, pak přestože ti závěr vyplývá, je celý soud neplatný. Např. výrok: P1 "Člověk je opeřenec" P2 "Honza je člověk" Z "Honza je tudíž opeřenec", je sám o sobě neproblematický a dobře postavený. Závěr z premis vyplývá. Že je ale empiricky takový výrok totální nesmysl, o tom se snad nemusíme hádat. O tom mluvím od začátku, když ti říkám, že o žádné záměrné fotky v tomto případě nejde, nýbrž o krátké video pořízené cestou z letiště. Jestli nerozumíš tomu, že usuzovat na věci na základě chybných informací je nesmysl, pak se nemáme o čem bavit.

Jak jsem řekl a uznal výše, jediným důkazním materiálem je zmíněné video. Všechno ostatní, co ty, nebo já předpokládáme, jsou pouhé spekulace. Takže toto: "to ze pracuju na vojenskom simulatore ktory sa odohrava prave na lemnose a zaklada na realnom zobrazeni terenu i bojiska je teda riadny motiv ziskat co najautentickejsie informacie
    a to ze odcestovali na lemnos kde sa ma dej odohravat motali sa okolo vojenskeho objektu a dokonca vyhotovili jeho obrazovy zaznam je teda dost dobra indicia ze tam bol zamer" - je POUHÁ SPEKULACE, přestože ti zní sebevíc přesvědčivě.

Já věřím (a slovo víra je tu velmi důležité - ani ty nemůžeš pracovat s ničím jiným), že dva kluci jeli na dovolenou, cestou z letiště si bez jakýchkoliv negativních úmyslů natáčeli okolí na kameru. Bohužel přehlédli první značku, která natáčení zakazovala, po zahlédnutí druhé s tím však okamžitě přestali. A za to jim teď hrozí 20 let žaláře. A jelikož je řecká justice nefunkční byrokracie, můžou strávit i rok pouze ve vazbě.

Dál se s tebou o tom už nehodlám bavit, podobně jako kolega Coffin.Corner mám totiž pocit, že jim nepřeješ nic dobrého. To je tvoje věc, ale to, že se tu aktivně angažuješ proti nim, a přitom jsi ani neměl základní informace o případu, tě rozhodně nezobrazuje v dobrém světle. A tvoje ohánění se břitvou (kterou jsi navíc dezinterpretoval), ti v ničem nepomůže.

EDIT: Omlouvám se, double post.
    • lidi jsou proste neskutecne zly svi**... staci precist komentare k tomuhle pripadu kdekoliv jinde(idnes,novinky apod) kde jsou lidi schopny psat potmesile komentare jak si za to ty dva debilove muzou sami

me je uprimne skoro fyzicky spatne, kdyz si predstavim jak dva nevinny kluci jsou strceny na dva mesice do diry jenom proto, ze prisli do stretu s aroganci moci.
      • presne ma pointa o par prispevku nize. +1
  • Poslal bych tam 601.skss, ať chlapy odtamtud dostane :) . . .
  • O důvod více proč nehlasovat pro švancerberga.
  • Premiér by se měl sebrat a okamžitě odjet do Řecka a konečně něco dělat. Min. zahraničí bych tam neposílal, páč by jim tam usnul během jednání a to by bylo trochu kontraproduktivní. Každopádně nic nedělání českých politiků je zahanbující.
    • Ti co mi dali mínuska, by se měli laskavě zorientovat v mezinárodních vztazích. Je naprosto běžné, že se politici přimlouvají za zatčené občany. V této věci je intervence z vyšších míst na místě. Věc ambasády to samozřejmě je, ale ambasáda zcela zjevně selhala, proto by byl vhodný nátlak na té nejvyšší úrovni. Že to nemusí prezidenta či premiéra zajímat je naprostý nesmysl. Že je spousta čechů zatčených neprávem? Podle mě jen hrstka a podle mě sotva 10 za takový kolosální nesmysl, jako se tomu stalo v Řecku.
      • eeeee
        Zorientuj se sam, intervence se nedelaji ani pres media, ani osobne, alr pres diplomaty. Odkud cerpas informaci, ze neprobehla? Odkud cetpas informaci, ze jsou nevinni?
    • Kronoss1
      Ty si to představuješ jako Hurvínek válku.
      • Viktor_H
        Ne, to ty jsi si spíš zvykl na zparchantělou byrokracii... Levá ruka neví, co dělá pravá, do toho všeho populismus a stávka soudů. Kocourkov největších rozměrů. Platón s Aristotelem se obracej v hrobě.
    • A co by tam měl premiér dělat, když porušili zákon? Je to právní stát, tak ať je podle zákona potrestaj.
    • Co maju politici robit ? vybavovat 2 zatknutym chlapcom v Grecku oslobodenie ? keby si vedel kolko cechov a slovakov je zatknutych v zahranici za nic tak by si usta otvoril... to je skor vec ambasady a nie politika a prezidenta... toho to nezaujima a ani nebude...
  • Já se ptám.Co dělá kníže a ministerstvo zahraničí?
    • Knize :
      1 . napchava se kaviarem
      2. prdi na hajzlu a tesi se z dalsi miliardi na uctu
      3 . zaplatil si mladou romku, a dela mu dobre/fuj ten zarostly rozkrok/
      4. furt se zamisli, kurwa jak ty lidi mne mohli zmolit,sem ta sarmantnej?
      6. fetuje koks , prip. kouzi gandžu a popiji brandy z 19 stoleti za 200 000 Kaček

A nebo trolli na games.cz *1*
    • To co dělají všechny.Viz "Jistě pane premiére" díl 7 - biskupské šachy.
      • Magister_Peditum
        Teď by se nám spíš hodila "mise dobré vůle" z dílu Vítězství demokracie. *15*
    • Vieš, ono veľmi závisí o ministerstvo zahraničia ktorej krajiny ide. Ak ide o nejakú bezvýznamnú krajinku v strednej Európe, nemôžeš čakať výsledky. Jednoducho za všetkými diplomatickými rečičkami ministra a veľvyslanca nič nestojí a druhá strana ich tak nebude brať vážne.

Ak by išlo o nemeckých občanov, tak touto dobou by tam pre nich už platila exteritorialita. *2*
    • PLuto.petr
      Ministerstvo zahraničí je ABSOLUTNĚ k ničemu. Měli jsme takhle mechanika v Chorvatsku a nebyli schopni pomoct prakticky ničím...
    • Knize spi ;)
  • andrewz
    Z dostupných informací je poměrně obtížné udělat si o celé situaci nějaký jasný obrázek. Kde a jakou vojenskou budovu na videu omylem zachytili? Jak přesně zní příslušný řecký zákon? Čím argumentuje řecká strana? Napovídá té špionáží nějaký další materiál, třeba fotografie nebo dokumenty na zařízeních co měli při sobě? Prošel jsem si dostupné zprávy a nic z toho jsem se pořádně nedozvěděl.

Pokud ovšem Řekové za dva měsíce zatčení dostatečně neobhájili, tak je napováženou, že to Ministerstvo zahraničí neprobudilo k nějakému ráznému zásahu, ať už jsou věznění Češi podezřelí třeba z vraždy nebo znásilnění...
    • Keyz
      Rázný zásah od Ministerstva zahraničí ČR.To nejde dohromady.Krom keců neumí nic jiného.
      Bohužel asi nemají ani vlivné kamarády aby něco dělali.
      To je u diplomata ostuda.Většinou schopný diplomat má schopné známé a pak něco vyřeší.
  • Jeezisi, vsak su tie zelene mozgy dute! Z komara robia somara, tak ich mali ty dva mesiace vypocuvat, zistit si o ich zivote vsetko co potrebuju,aby zistili, ze su to neni ziadny ich spioni, znicit zachytene materialy a pustit ich, robia z toho vedu, jak prijebany, sasovia grecky :)

PS:Ak je podla Vas toto normalne riesenie (sudiac podla tych negativnych prispevkov) tak ste uz pekne mimo, toto je uz psycho, odsediet si niekolko rokov vo vazeni za taku stupiditu, ako par nepodstatnych fotiek, co ked tam je nejaka budova? ked to bude ten spion chciet vidiet, tak sa tam pride pozriet aj sam a nepotrebuje si nic fotit, pane boze! Za umyselnu vrazdu dostane clovek menej. Ste magori, ak suhlasite stym,ze ich maju zavret, ale totalny *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit