Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každy právnik ví že nestačí fotit objekty, musí jim prokázat úmysl vyzradit tyhle skutečnosti cizí moci. Pokud jsou nevinní nemají se čeho bát. Totiž nemusí prokazovat svoji nevinu, ale soud jim musí dokázat špionáž.
    Snad nečekali že v takhle citlive geopoliticke zone se tomu všichni jen zasmeji a pusti je domu. Tim spíš když jsou z takové banánové republiky jako je česko (ja nastetsi nejsme cech). Meli by si najmout kvalitniho pravnika.
    • K tomu se dá říct jen, že jsme jedině rádi, že někdo jako Vy (se svými "trollskými" názory), není čech :)
    • naivko...asi jsi ještě neslyšel rčení, že "spravedlnost je slepá". Je to řecká věc, oni jsou vůči nim zaujatí, tak si to taky zinscenujou.

Ono to s nima bude stejně, jako s Miladou Horákovou.
      • Stejně jako s Miladou Horákovou? V tom případě jsi tu jediná naivka ty, za tohle bys fakt potřeboval proplesknout.
      • To srovnání s Miladou Horákovou je fakt moc. Zamysli se nad tím. Tuhle ženu popravili velice krutým způsobem komunistický zrůdy. Těm čechům nic takového nehrozí, ačkoli už jen jediný den ve vězení je v tomto případě prostě nespravedlivé. Být to Američané, už dávno jsou doma. Jenže ČR za svými lidmi nestojí a nikdo nic relevantního nedělá.
        • Moc inteligence nemáte, když mě bere do slova. Mně šlo o princip a ten zůstává. Řekové nenávidí BI, pokud se případ nebude řešit u Evropskýho soudu (bůh ví kdy), tak si s nima řekové naložej, jak znaj za vhodný. A tim myslim nejmín 5 let, když už mě chceš brát za slovo Einsteine.
          • Vtipný příspěvek... více k tomu není třeba dodávat. *1*
          • Kronoss1
            U Evropského soudního dvora se to hned řešit určitě nebude. Napřed si budou muset projít všemi soudními instancemi a pak se budou moci odvolat až k Evropskému soudnímu dvoru, což bude prostě dlouho trvat. Podle mě je jakýkoli soudní proces nepřijatelný, protože oni budou stále ve vazbě.
  • Tak ti dva musi byt psychicky asi uz hodne v prdeli, kdyz jedina slova, co dokazou vyrknout jsou "Mami, tati, zachraňte nás,". *9*
    • ASADcz
      ty kokos a tys je to slyšel říkat, nebo co? Asi prvně musíš pochopit moc médií, hňu-PE :)
      • jo, slysel, mluvil jsem s nima totiz po telefonu........... *6* *7*
      • No ver tomu, že pri takej reportáži by nejedna mamka vyronila slzu. To čo je v médiách jednoducho treba presievať cez jemné sitko ak chcete získať aspoň aký taký obraz o realite.
    • vubec nevis, nechapes a doufej ze ani nepochopis, tak to prosim nekomentuj a nedelej ze sebe uplnyho deb*la
      • Ty primrdanej kkte a vy ostatni co davate minuska, ja ten svuj prispevek vubec nemyslel nijak zle, nejde o zadnej trolling nebo ze bych se hochum posmival, ja to prave myslel v tom smyslu, ze uz toho maj nejspis tolik hroznyho za sebou, ze uz se zmuzou jen na "Mami, tati, zachraňte nás,". Musi to tam byt fakt peklo.

Jenze na webu, kde jsou v diskuzich sami picusove, fetaci a deme*ti a jeste k tomu vsudypritomni trolujici panicove bude muset IQ jednotlivce prevysovat alespon 160, aby dotycny hulic per pochopil, ze nejde o trolling, ze?

Proste banda cur*ku, co jinyho... Jebu na to, ode dneska budu jen trolit a nadavat, protoze kdyz tu clovek napise normalni prispevek, tak dostava minusy (jakoze jsou mi u rite) a reakce od naprostych idiotu. Cira demence no.
        • je pěkné, že víme jak si to myslel, nicméně ten první příspěvek vyzněl prostě blbě, no a ta reakce pak to už je no comment
        • Nejlepší je ta pasáž o tom, jak jsou ti mínusy u řitě, ale že tě vytočili tak, že tady všem nadáváš do všeho možného, to už nevidíš. *1*
        • No hlavne, ze tento tvuj prispevek je krasna ukazka vzdelanosti a inteligence ze?
          • A nepochybně je to student vysoké školy :)
  • ale chapu jak se citi ja byl jednou ve vezeni sice jen pul roku ale bylo to drsny. nebyly tam zadne zeny tak jsem to musel delat s chlapama. Ale to taky nebylo špatny
    • a taky jsi tam musel projít těma gladiátorskejma zápasama na život a na smrt? Asi proto budeš takovej tvrdák.
  • eeeee
    Ja vim ze sem chodi spousta slaboduchych jedincu, ale to co je tady dnes, to je neco extra. :-)
    • Veskoslav
      Zapoměl ses přihlásit na Jejdáska;)A neříkej mi, že dva naprosto rozdílní lidé mají stejný obrázek Avataru. Nebo zase máš banán?:)
  • lugal:
    Ses obycejny debilek, prosim Te prestan tapetovat forum slaboduchymi vyplody.
    • Přestaň tady laskavě urážet ostatní! S tvým názorem taky nesouhlasím a nebudu ti vulgárně psát, co si o tobě myslím!
  • Když se někdo rozhodne nerespektovat zákony v cizí zemi, takto ani jinak dopadnout nemůže. Kdyby ty fotky byly tak nevinný, jak oni tvrdí, tak už by byli dávno na svobodě. Můžou si za to sami, i když jim to nepřeju.
    • Slusnej troll... tos vymyslel sam?
    • Asi tak nějak. Řekl bych, že v dnešní době by Řekové byli rádi za co nejprázdnější věznice. A nebo je náš velvyslanec naprosto k ničemu.
      • fotenie citlivych objektov a vojenskych zariadeni, ktore su zaciernene aj na google maps je vazny priestupok + ked to maju greci este v zakone... bohuzial,shit happen... Len tak si fotit vojenske objekty... to som sa neodvazil ani ja fotit v turecku na dovolenke, nie to este koli tomu cestovat do cudzieho statu koli hre... :) chlaci nie su az tak nevinny...
        • Můžu se zeptat, které ty vojenské základny jsou v demilitarizované zóně na Limnosu na google maps začerněné? Že tam žádné nevidím. Jo aha, asi ty, které jsou vidět např na youtube, kde někdo přistává na tamním civilním letišti. Ze strany Řeků je to prostě čistá buzerace a jde vidět, že Balkán je prostě Balkán a v Evropě nemá co dělat.
        • tak jeste ze tam nic nefotili
          • nie vobec, iba vojenske zakladne
            • Kronoss1
              Jak řekl, ještě, že tam nic nefotili. Oni totiž natáčeli video v autobusu, ale bohužel si nevšimli, že tam byla značka zákazu a co si budeme povídat, kolik z nás se dívá z autobusu na značky? Nikdo.
            • ne
      • aa, zase odbornik co o tom vi velky prd :)
  • Chtěl jsme se zkusit zeptat samotných, hrstky samotných, (Š)řeků, co si o tom myslí ... ale pak jsem se nechal unést. Bohužel, omlouvám se.

http://screenshot.posterus.cz/AGU8H/
    • MarekDuris
      Trosku jo no...heh :)
      • vubec netusim co tam pisou
  • Přeju jim ať se z toho dostanou. Armu jsem žádnou nehrál, ale zatknutí jakéhokoliv občana ČR a neprávem, to je poděl. Radši, ať jsou něco udělat s jejich dluhy. Pitomci *16*

Jen pro odlehčení:
    Měli by si dávat ve sprše bacha, aby jim neupadlo mýdlo.
  • Samozrejmne!!!
    Sou to spioni a maji byt adekvatne potrestany.
    Ja bych ji odsoudila na dozivoti *16*
  • risa2000
    Bohužel informace jsou tak rozporuplné, že je těžké z toho něco vyvozovat. Na jednou stranu mi přijde absurdní, že by tam kluci jeli skutečně něco vyzvídat, na druhou stranu, být Řekem, mám intenzivní pocit, že mně někdo lže a můžu mít skutečně chuť jim to dát sežrat. Protichůdná, nebo těžko uvěřitelná prohlášení uveřejněná na internetu tomu rozhodně nepomáhají.

A k české diplomacii, doufám, že něco dělá. A je jasné, že pokud to dělá dobře, tak se o tom nikdy nedozvím (a pokud ne, tak je to jedno).
    • "Čeští občané byli zadrženi na ostrově Limnos řeckou policií. Podle vyjádření policie měli pořizovat fotografie a videozáznamy vojenských objektů na ostrově, do kterých vnikli navzdory výstražným upozorněním," informoval v úterý o situaci mluvčí ministerstva zahraničních věcí Vít Kolář.

Teda zrejme ich prichytili priamo pri čine. Podľa niektorých správ sa aj rovno priznali, že sú herní vývojári a fotia kvôli hre.
      Vyjadrenia na oficiálnom fóre BI, že tam boli na dovolenke, boli tak len akési "damage control." A sú o to ťažšie uveriteľné, že ľudia z BI boli na Lemnose fotiť už niekoľko krát a na oficiálnom fóre boli varovaní gréckym fanúšikom, že fotenie vojenskej základne na Lemnose je zakázané.
      • smejki
        to jako že si jeli udělat research půl roku před vydáním hry, když tam o rok(?) dřív byli na researchi sami? Já nevím jak ty, ale já když dělám bábovku, tak nejdřív začnu těstem, ne pečením mouky.
        • Nepripadá mi nič nezvyčajné na tom, že si niekto dopĺňa informácie aj pol roka pred dokončením akéhokoľvek projektu a pochybujem, že presné plány letiska boli pre hru tak dôležité, že celý ostatný vývoj by kvôli nim stál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit