Přejít na výpis diskuzí
Čeština do Dragon Age II a Deus Ex – kdy, kde a jak?
20.8.2011 | Redakce Games.cz
99 příspěvků
-
ME2 Genesis?? TO co je?? *13*
-
Každý den se tu neobjeví rozhovor člověkem, který žije v představě, že originální hry kupováné v zahraničí jsou warez.Važme si této chvíle.
Už teď slyším ten nářek kdy si češtinu do DA2 instalují hráči, kteří koupili DA2 ze zahraničí kde ušetřili 350,-
Ano ceny Xzone jsou bezkonkurenční. -
Jejda, mi tam zůstala hláška o testovací verzi ;). Z licence jsem to vymazal, ale tady na to zapomněl. Jinak s Dworkin se nemá smysl hádat. On má vždycky pravdu.
-
Citace z instalátoru češtiny do Dragon Age 2 hned první věta. "Vítejte v instalátoru testovací verze pro mužskou postavu češtiny pro hru Dragon Age 2, který vznikl s vědomím a požehnáním českého zastoupení společnosti Electronic Arts Inc."
-
No, takže obligátní otázka: Jak máte licenčně upraveno, že můžete překládat cizí autorská díla?
-
Kdyby se lidi chovali chytře, zodpovědně a nesobecky, tak tu máme ráj na zemi. Místo toho je tu finanční krize, panikařící boháči na trzích, flákající se socky, agresivní trolové na fórech, atd. Nějaká znalost angličtiny je proti tomu zcela minoritní záležitost.
-
Hmm, kdybyste lidi misto pulrocniho cekani absolvovali jazykovy kurz, nejen, ze si mnohonasobne zvysite sanci na trhu prace, ale do budoucna uz nemusite cekat na zadne preklady.
-
Děkujeme za uznání.
-
Může to mít dva důvody. Jednak jsem ho prostě přehlédl v tom shonu na začátku překladu, kdy jsem řešil komunikaci asi se 150 lidmi, z čehož asi 70 jsem do projektu přijal. Pak se dotyčnému velice omlouvám. Nicméně kdyby se ozval o dva týdny později, jistě bych mu už odpověděl, neboť první nápor opadl. Druhý možný důvod je, že jeho překlad byl buď špatný, nebo kradený (dvě fanstránky bohužel měly testovací překlad přeložený a já o tom dlouho nevěděl).
-
ME2 češtinu má (ostatně jsem ji opravoval pro Patch1), ale spousta DLC češtinu už nemá a ty překládáme.
-
Dobré ráno. Omlouvám se, došlo k chybě (mezera mezi "a http v linku) - už jsem nahlásil. Prozatím si to můžete stáhnout na naší bug-report stránce http://trac.bio-world.cz:8000/bioworld
-
Díky za poctivou práci! Marek Tvrdý a jeho tým jsou machři.
-
Chtěl sem vyzkoušet ty betaverze do DA2 Legacy a ME2 Genesis. To moc velké překvapení není, když odkazy nefungují. Mužete je obnovit? dík
-
Tahle diskuze nedopadne dobře...
-
nejen jako překladatel si umím představit tisíc a jeden důvod pro jeho konání
-
vtedy si totiz EA myslelo ze by sa to pre cz a sk hodilo spravit aspon jednu lokalizaciu, ale potom co to nejako asi nesplnilo ocakavania predaja ... :D a okrem toho aj ta cestina za vela nestala :D
-
hh :D urcite to preklada niekto cez google translator :D
-
Má, ale totálně doje*anou. Btw. Kámoš dělal na té češtině DAII, ale jaksi se mu pan Tvrdý přestal ozývat! Nevěřte mu. Burn in hell *16* *16*
-
Wtf? ME2 Ma cestinu...