Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Smutný by měl, se vší úctou, raději zůstat u recenzí indie her.
    • trolo
      chivalry je indie hra....
      • Nikdo tu netvrdí že není
  • Odulin
    Tak já si chodím zasekat jen občasně, ale zato se vždycky pobavím. Doufám, že se dočkám dalších map a vylepšení, byla by škoda tenhle potenciál nevyužít do mrtě.:)
  • Ajajaj, tady nekdo nevi jak se spravne blokuje. Nestaci jen drzet prave tlacitko mysi, ale clovek se musi i natocit na stranu ze ktere utok jde ..
    • ales.smutny
      Tak to je zaklad, necekal bych, ze nekdo dnes prijde s autoblockem ze vsech stran :) Ale v ramci zanru je to skutecne jednoduchy elementarni system.
      Ale libi se mi opakujici se uvaha, ze pokud nekdo neco kritizuje, je to proto, ze v tom nebyl dost dobry :) Pricemz text poukazuje na neco jineho...:)
      • Myslel jsem to jeste trochu jinak. Nestaci se divat na protivnika pri blokovani, ale primo se naklanet napriklad nahoru, pokud je utok vertikalni.
        • Človeče, toto snáď pochopil každý d*bil *7*
          • Hral jsi nekdy tu hru ? Vic jak polovina lidi to nedela. *2*
  • obcas jsou na games trochu mimo no :) metacritic 8/10 to jisti.
  • walltar
    Hmm tak se zase vrátím k čekání na MaB2 no.
  • Pete.palis
    včera jsem chtěl zapařit, ale byly kur*vsky přecpaný servry *5*
  • Sorry za double post. Jen jsem dočetl recenzi a musím ještě přidat jednu poznámku - Chivalry se zdá být jednoduchou rubačkou...ale ve skutečnosti je soubojový systém propracovanější než se zdá. Autor recenze si očividně neuvědomil, že kliknutí na tlačítko myši nebo zascrollování kolečkem myši netvoří celý "útočný pohyb"...protože ve chvíli kdy mácháte mečem se můžete nejen pohybovat klávesami WASD, ale zároveň měnit směr máchnutí/bodnutí pohybem myši ! Nemluvě o klamných útocích, kdy v nápřahu útok zrušíte a můžete tím zmást nepřítele, kterého dalším útokem zasáhnete...
    Mám odehráno přes 500 hodin ve Warbandu a musím říct, že v Chivalry je soubojový systém přinejmenším stejně komplexní i když to tak na první pohled nevypadá, ale hlavně FUNGUJE přesně tak, jak má - tím myslím, že když chcete máchnout přes hlavu, tak máchnete, když bodnout, bodnete - ve Warbandu se to ne vždy podaří přesně podle vašich představ. Proto mi systém Chivalry vyhovuje víc.
  • Doporucuju vyzkouset a uvidite, ze toho vyblokujete mnohem vic.
  • 6 je malo aspon 7, ja to hraju a bavim se moc
  • opet malo bodu, hru si prvne zahrajte a pak o ni melte. Strileni z luku je desne tezky ale realny a o to víc je radost nekomu prostrelit hlavu na vetsi vzdalenost.
    Zadny customize nechybi, todle jsou stredoveky jatka jak se patří !!! Perfektni zuvky ( mlacení, velmi komický řev hráču, zvuky i při smrti - kdy chrchláte krev, nebo odpadávaj kusy masa z tela), perfektní ovládání, perfektní mapy. Originalni desne navykova hra. I přes některé nedostatky (občas chodí jak mentalove) za hru davam 8b.
    • ty zvuky jsou super jen co je pravda....taky mám rád když můžeš useknout hráči hlavu i po srmti a správně ho tím vyhecovat :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit