-
Kdy už všichni ti, kteří nadávají na hodnocení u recenze hry pochopí, že recenze je SUBJEKTIVNÍ literární žánr... Tzn. autor si tam může napsat číslo podle sebe, jaké chce, a nemusí se za to nikomu zpovídat.
Kdo chce ucelenější obraz o hře tak si musí těch recenzí přečíst víc, mrknout na gameplay nebo si tu hru prostě zahrát sám. -
Vanguard že je "rozbité" povolání??? Lol...tak proto jsem s ním schopen vykydlit i pětinásobnou přesilu...už chápu xD Vanguard je boží! Slušná rychlost i brnění a snad ty nejsilnější zbraně z celé hry - mám odemknutou halapartnu a zweihander. Se štítama hrajou jen srabi. Stačí se pořád hýbat a jen tak někdo se netrefí...
Jediné co se mi na hře nelíbí, jsou sem tam hodně velké lagy, ale to je záležitost serveru, ne hry..takže moje hodnocení - 9/10. -
Jak me normalne nebavi se divat na gameplay videa, tak z tehle hry uz mam odkoukanych asi 8 hodin. Akorat me stve, ze zustanu zatim jen u divani, protoze mi to nerozdejcha PC. A ja bych tak rad nekoho pretahnul mecem po palici ;)
-
Kdo protrpěl Die bye two Sword a s chutí si zahrál severskou rubanici Rune nebo Heretic 2 a dejme tomu knight of temple tak je pro něj tahle hra božím požehnáním zvuky nádherný jako opravdová bitva mapy nádherný a co se týče jednotlivých povolání tak men at arms vám dají hlavně knights pěkně pokouřit jsou až moc hbití když to samozřejmě umí a Vanguard na něj fakt bacha knight má co dělat aby si ho držel od těla mám 47 rank a men at arms v poho ale Vanguard mi davá celkem zabrat když hraju za knight jinak super hra nic tu dlouho nic takovýho nebylo akorát co mě sere tak není domyšlený aby knight dohonil men at arms nemaj skoro brnění to není domyšlený snad to někdy spravý jinak je to očistec mečem a krví ,a co se týče clanů jsou tam a hrát s hráči 25v25 od 30 ranku nebo chceteli levelu to je očistec tak gl hf a vzhůru do boje
-
-
Myslíš Die by the Sword? *3* *13*
-
-
jo tak jse jmenuje sry hrozná game ale to byly ty záčatky kdy se teprve hry tvořily jsem rád že jsem tu dobu zažil aspon mám na co vzpomínat zasraný auotosave vždycky sem zařval.haha
-
-
-
Pro mě nabídl nejzajímavější šermování Gothic II. Stačilo akční tlačítko a čtyři šipky a už se dali kombinovat útoky... A hned v závěsu u mně vede Jedi Outcast II
-
Nemohu si pomoct, ale MaB:Warband asi prekona az dalsi dil *9*
-
-
chivalry ani war of the roses se MaB nesnazi prekonat, jsou to uplne jiny hry..
-
-
To je, bohuzel, omyl. Chivalry akorat nema tak velky mapy jako Warband a nemuzes se tak dopodrobna vyzrojovat a oblikat, akorat to ma hezci grafiku a lepsi fyziku...
-
to snad neni možný
-
-
-
Mohli by urobiť nejakú demo/trial verziu, rád by som si to vyskúšal. Rovnako aj wotr. Ináč asi budem čakať až na mab2.
-
-
ta hra stojí jen pár stováků, na to není potřeba demo :)
-
-
Když tam nejde hrát za mejdže, tak je to oničem *7* (ironie) *1*. Těším se na tu hru
-
Pche, to už si raději zahraju něco takového:
http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=505090 -
Tahle hra je důvod proč mně nebaví Skirym *3* *3*....perfektní nálož jednoduché zábavi...ačkoli jsem nečetl celou recenzi a kde jakou špínu co se na hru vytáhla tak nechápu hodnocení 6...vždyť je to stylem CoD *1* *1* *1* *1*
-
-
Wow. Co je to Skirym? Něco s lyžema?
-
jop, to dává smysl. recenzi jsem nečetl, ale vůbec nechápu hodnocení. perla internetových diskuzí.
-
-
Nečetl celou a nečetl je trochu něco jiného, taky si asi moc koment nedočelt *1* *1* *1*
-
-
Místo hraní by jsi mohl zajit do školy naučit se češtině. Zábavi!
-
-
Bože odpusť mi to!
-
-