Přejít na výpis diskuzí
Chtěli byste remake původního Aliens vs Predator v CryEngine 3?
9.11.2012 | Adam Homola
62 příspěvků
-
Byl jsem ještě malý chlapec, když jsem si v roce cca 2001 poprvé zahrál AvP a opravdu jsem neměl koule na to abych odehrál víc jak 10 minut. Toto video mě nutí si opět zahrát staré dobré AvP protože jsem vetřelci posedlý i dodnes. Doufám, že se tahle hra/mód (nebo jak bych to měl nazvat) povede *3*
-
-
vitej do klubu :). od te doby uz jsem marinaka dohral!
-
-
http://www.moddb.com/mods/aliens-versus-predator-classic-redux
tohle je taky jedna grafická modifikace. hlavně alieni jsou parádně vymodelovaný. víc od toho čekat nemůžete je to furt ten engine. a jede to jenom na Classic Redux verzi. Ale je to nářez:) -
moc hezke, malem jsem si i u toho videa zesral trencle :D
-
*1* na to abych hral neco takoveho nemam nervy byl jsem posranej uz jen z toho videa
-
Tak takhle má vypadat opravdu zvuk pulzní pušky. Smekám před tím chlapem co na tom pracuje. Náhodou Aliens Colonial Marines taky vypadá perfektně a těším se na to. Je to asi tím že jsem velký fanda Alienů a neminul mě ani jeden film a ani hra. Tak doufám v dobrou hratelnost, strach a taky na nějaké ty super lekačky *3*
-
-
Prave jsem se dodival na nejaka in-game videa z pripravovaneho CM a kratce predtim shledl toto a proste bohuzel CM se tomu nemuze priblizit ani omylem. Jasne jizda to bude, hezka grafika a hromada scriptu k tomu ale ohledne hratelnosti mam velkych obav, uz jen to ze hra vychazi primarne z konzoli a gamepadau (autoaimy, autohealy, mlaceni aliku pazbou zbrani a podbne "vychyty") mluvi za vse. Kez by zmineny moder tento remake dotahl do konce a nejlepe mu s tim nekdo stejne smyslejici pomohl, vyhlizi to opravu luxusne. A zvuk te pulsni pulsky, zkratka parada.
-
-
Jsem trochu skeptik ohledně data vydání, když na tom dělá jen jeden člověk, ale vypadá a zní to krásně, tak držím palce.
-
-
Jo, ten trailer mě opravdu nadchl, vypadá to nádherně, jak audio, tak video. Přál bych autorovi (a taky nám), aby se mu podařilo dodělat aspoň tu mariňáckou kampaň, protože by to fakt stálo za to.
-
-
ty zvuky, to je žrádlo :)
akorát teda v původním AVP nešlo mít zároveň zaplý infra a slyšet detektor, což tady je :( -
-
Já osobně neměl MT rád. Děsil mě *1* . Takže jestli nejde vypnout... *8* Radši jsem umíral v blahé nevědomosti, že se ke mě něco plazí. Aspoň sem umíral jenom v šoku. Takhle budu mrtvej navíc i pochc**ej strachy.
-
-
...
-
Líp bych své pocity při hraní týhle hry nezformuloval. Ale prostě MT k vetřelcům patří. Ještě, že aspoň ty filmy vydržím. První a druhej se mi oba moc líbí. Jedinej horor, kterej zkousnu je scifi horor. ;]]
-
-
...
-
-
KONEČNĚ ! Konečně hra ve které není autohealing ! Remake tak proč ne :) ale klasika je klasika a skutečnej hráč na grafiku nehledí *4*
-
Hlášku "Melee attack is useless against enemies" by mali mať v Gearboxe nad každým PC vylepenú...
-
Tož jistě že (při zachování celého tehdejšího konceptu)... a taky SystemShock1 v UE3-4 engine a.... No ještě že vedle obřích herních studií tu máme i velmi šikovné jedince a v dnešní době i celkem slušně použitelné nástroje ;o)