Přejít na výpis diskuzí
Chtěli byste remake původního Aliens vs Predator v CryEngine 3?
9.11.2012 | Adam Homola
62 příspěvků
-
ja se jenom bojim, jestli technicky propracovanejsi grafika to nezabije. moderne leskly alieni zas tolik nevystrasi.
-
Wow tak to je velká paráda. Vždycky jsem hrál za predátora nebo aliena takže mod jako stvořenej pro mě. Navíc to vypadá skvěle - atmosféra, zvuk, grafika.. Doufam, že to dodělá.
-
první AvPčka byly akcí při které bušilo srdce v hrudi o 106 :D hrozně mi chybí tahle nabitá zběsilá akce :) kampaně byly super, jen predátor mi přišel trochu nacheatovanej :D ale jak jsem se naučil i v tom zmatku a rychlosti všech kulek svištících skákat s vetřelcem, tak jsem uskákal i disku :D tam byl vetřelec fakt parádně udělanej! skočil přímo kam jsem koukal :D toho jsem se nemohl nabažit :) ...ve dvojkách už skákal obloukem...to nebylo ono :/ hlavně pamatuju jak v kampani za vetřelce jste pomalu rostli...nejdřív jako ten malej zmetek museli skočit mariňákovi na xicht a pak hurá :D lezlo se po stropě a všude možně :) mariňácká výbavička jedna báseň :) bezchybná řež, podle mne i nepřekonaná...u žádné mi nevyskakovalo srdce z hrudi napětím :D a ten multiplayer kdy sedělo deset lidí v místnosti!!! :D ;) unreal engine by také mohl zmáknout takovou rychlost jakou měl první díl Rebelionu :) už by to chtělo oprášit....nepovedlo se nikomu jinou hrou ani přiblížit si myslím k takové atmosféře ;)
-
ja to dohral napred za predatora a kdyz jsem rozehral vojaka nebo vetrelce, tak me to v tom kontrastu nebavilo. Chybely mi vsechny ty predatorsky fičuryny. Zase ale zabijet slo dost jednoduse, ale zato stylove.