Přejít na výpis diskuzí
Chtěli byste remake původního Aliens vs Predator v CryEngine 3?
9.11.2012 | Adam Homola
62 příspěvků
-
Pěkný a mlutak bych dal taky rad. Moc mě mrzí že se AvP2012 tolik multi nehraje, skoro vubec. Neni to ZASE TAK špatný.
-
-
Není, mně se líbil i singleplayer. Ale taky jsem ho koupil se 75% slevou na Steamu, což by odpovídalo kvalitě.
-
-
Uzastne. Milujem tuto clasiku. Dufam ze to zvladne do konca. Stacilo by mi ku stastiu si zahrat aspon ten level s videa.
-
Docela hezky se to šíří netem, jak v zahraničí tak i u nás. Už o tom píše i Doupě.
-
Čím víc předělávek klasik, tím líp. Žádnou hru jsem dlouho nehrál a natož nedohrál do konce, ale Black Mesa jsem dohrál skoro vkuse jako za mlada. AvP je určitě další hra, co bych si rád zahrál. Btw. nebyl radar jen u pulzní pušky?
-
-
Radar vo filmoch bol ako samostatna jednotka. Proste ju vojaci drzali v lavej ruke a v druhej povedzme zalozak. V hre AvP to bolo dostupne cely cas. Pridavalo to strasne na atmosfere a bez neho by to nebolo ono. Clovek sa prave najviac posieral ked pocul pipanie :)
-
-
vyborna hra ktera si ten rmk zaslouzi !
-
Smekám opravdu nádhera *14*
-
Ako by to bolo len vcera.. instalaciu som zvladol, menu s obtiazami, a hru? po prvej minute mi nervy zamavali na odchod a nasledoval uninstall. Video som ani nedopozeral. atmosfera!
-
-
musíš si ten strach umět užít. obzvlášt pokud to hraješ zhulákanej jak svin *5*
-
kdy co jak?
-
-
Jooo to som bušil na mojom Pentium 200 a Woodoo2 grafike, to boli časi, ked som sa pri hre ozaj bal, dnes sa už taketo hry nerobia, lebo by sa to deti nehrali a to nie je dobre pre xeft...česť vinimkam Metro, Dead Space...
Engine je ako štetec a farby, zaleži na tvorcovi čo z toho stvori a ja myslim že tento engine je dosť dobry, držim palce.
Inak myslim si že fotorelisticka grafika v hrach už je, napr. prva misia v novom Medale, ale potom to zase začali klasicky flakať... -
Kčemu?
-
-
Preste k tomu k comu je Black Mesa. Nýmande.
-
-
za prvy to nezvladne, za druhe i kdyby to zvladl tak nejdriv za deset let, za treti je to ztrata času a za pate je to blbost a mel by se radší vzdelavat
-
-
Za čtvrté..?
-
-
To ho ve skole jeste nenaucili asi *1*
-
-
*4*
-
-
v pripade ze to delas tak ti preju hodne uspechu. Ta hra byla opravdu vyborna. Jak je tu mnohokrat zmineno na posr4ti! *1*
-
Držim palce. Škoda, že si to nezahraju. Mě by z toho, když se teď navíc o 10 let starší, klepla pepka ;] Na horory jsem holt slabá povaha ;]
-
-
Já ti nevim. Podle mě, to dělá protože ho to baví a to lidi dělají větší kokotiny než remake starší hry. Vzdělává se bych řek docela hodně, když se učí psát sice v starší verzi enginu, ale naučí se postupy, techniky, ... Pokud pak bude mít zájem o job v herní branži, tak je podle mě lepší mít na triku takovejhle třeba jen částečnej remake než titul ze současný vysoký školy. Nebo ne?
-
-
samozrejme ze ano, to jenom joe je uplne idio* :)
-
-