Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Polsky dabing byl v Zaklínači zcela nutností. Tss, ty neumíš polštině?
  • Anglické namluvení v Zaklínači bylo naprosto v pohodě. Přestože mám Polsko rád, mně právě ten polský jazyk zněl jak rozkopnuté kastróly. Pravda, byl jsem zvyklý na anglické namluvení od začátku, krom jedničky, tu jsem hrál v češtině. Ovšem dvojku i trojku jsem hrál v angličtině a neměl jsem s tím absolutně žádný problém. Naopak, nemusel jsem se zdržovat čtením titulků a mohl pozornost naplno soustředit na scény na monitoru. A pokud budeš tvrdit, že čtení titulků částečně neodtrhává pozornost, tak kecáš, protože ty titulky prostě musíš číst, čili logicky nesoustředíš plnou pozornost na skriptované scény, když nastanou.
  • MickeyMutant
    Oblivion je jedenáct let stará hra, to přece nemá cenu srovnávat.
  • MickeyMutant
    A nevadilo by ti, že bys tomu nejspíš vůbec nerozuměl, kdyby se tam mluvilo staročesky?
  • http://kingdomcome.cz/bude-ve-hre-cesky-dabing/ ?
  • Mě se to líbí, ale moc se nedokážu přenést přes tu angličtinu, která tam pro mě je prostě jako pěst na oko :(
    Zrovna minulej týden jsem v rádiu slyšel, že v ČR žije nějaký kněz co plynně ovládá staročeštinu (dokonce v ní i občas provádí kázání). Možná by to nepasovalo k období v jakém se hra odehrává, ale i tak bych si to maximálně užil. Chápu, že rozpočet není nafukovací, ale prostě mi přijde fakt líto, že když vidím jak parádně mají vymodelovanou krajinu, tak opravdu poznám, že je to "u nás", ale přitom tam všichni žvaní in english...

I Zaklínače jsem hrál v polštině a byla to paráda(i když tam to bylo trochu zaviněno i tím, že anglickej dabing nestál za nic...). Slovanský jazyk je prostě radost pro uši!
  • vyzerá to ambiciozne ale nieje to hra pre každého ,ani pre masy..deti to hrať nebudú-je to pre ne pomalé a ťažké a cheatovať tam asi tiež nepojde takže slabší jedinci to nezvládnu ...ale predpokladám že si to nájde dosť širokú základnu..aj ked za mlákou asi nie *5* ...za mna škoda že na to nebudem mať čas bo to bude asi hra na viac večerov *1* ..za mna ale by som pridal český dabing!...tak ako k metru a stalkerovy patrí ruština a k zaklínačovi polština *1* ...aspon za mna to v inom jazyku nemalo ten správny šmrnc.:)
  • Llour
    Tvůrci ve vývojářský denících vysvětlovali, že animace se budou dolaďovat až na úplný konec. S jejich rozpočtem si nemohou dovolit ztrácet čas a zdroje na každý takový trailer. Vývoj KS her probíhá jinak než u velkých studií. *4*
  • Mart9
    Vypadá to nádherně, kritika animací určitě není na místě.

A taky by nikomu nemělo uniknout tohle video. Ta hra bude skvělá.
    https://www.youtube.com/watch?v=XxD_hqenDtI
  • *7* Tak si hraj dokola Mafii vole, v této době je tolik skvělých her, že se sám omezuješ...
  • To taky, ale ted mi to nedalo a koukal jsem nekolikrat znova. Starsi panove s vousem pusobi docela prirozene(mozna to je tim, ze jsou v zaberu vetsinou kratce), ale hlavni hrdina mi proste nesedi, nekdy to jsou moc otevrene oci, nekdy pohyb rtu.
    Na druhou stranu cim vic se na to divam tim mene mi to vadi, ale zase u traileru zalezi na prvnim dojmu a zrejme nejsem sam *4*
  • Krescz
    počkat, já myslel, že si můžu vyrobit vlastního *8* co tam ještě změnili?
  • Kravicka
    To bude asi tim ze zvuk mluvy nema zadnou hloubku prostoru ve kterym se postava nachazi, vsechno zni studiove v male uzavrene mistnosti, takze divne a neprirozene.
  • Prophet
    Obličejová mimika mě vůbec netrápí, když někdo řekne, že se mu nelíbí tvář v relativně nově vydané videohře, tak si vždy vzpomenu na Oblivion, tomu říkám špatná obličejová mimika. Každopádně hra za ten příběh, zpracování historickýho období v Čechách, soubojový systém a další prvky (propracovaný crafting atd.) rozhodně stojí a proto hru už mám předobjednanou.
  • Uf, cesky herni historie, ne svetovy *3*
  • Prijde mi to neprirozene a kdyz si vzpomenu na vyvojarske video kde pobihali herci s kamerou "prilepenou" na oblicej, tak i dost nepovedeny vysledek. Podivejte se na nejake video z prvni Mafie a srovnejte s timto a dojem z 15 let stare hry o moc horsi nebude
  • Od kvetna jsem asi tak 10x dohral mafii (predtim jsem ji dohral jenom jednou hned jak jsem asi 5 let po vydani mel poradnej HW).
    Reknu Vam, co jsem nad novejma hrama zlomil pred 5 lety hul, jeste me zadna neprivedla k myslenkam, ze by mohla zmenit zavedeny poradky, ktery me primely prestat platit za ty manazersky a distributorsky slepence nesmyslu.

Z mafie a spousty rozhovoru s Vavrou, z osudu vyvoje, kterym si KC proslo, musim rict, ze zrovna tohle by mohla bejt hra, kterou si rad koupim a specialne za plnou, ve sleve to neberu.

Zaprve jako zpetny podekovani DV za Mafii, kterou jsem mel kdysi davno kradenou jako kazdej jinej a potom ji koupil v tescu za kilo a zadruhe protoze verim, ze KC bude konecne hra, ktera tem trapnejm distributorskejm kravatam ukaze, ze hraci ve skutecnosti nechteji ty nudny zavedeny klise, ktere se hrama porad dokola opakujou.

KC bude obsahovat veci, ktery by kazdej vydavatelskej dum zatahl hned v uvodu a presne proto to bude nejuspesnejsi pocin herni historie. A kdovi, mozna se ty manazirci chytej za nos a zkusej treba taky zase udelat po 10 letech opravdovou hru. A ne ty braky co dneska vychazej.
  • Holt malej rozpočet a multiplatforma...
  • yfw animace jsou finalni *15*
  • A tak jsem se tedy podíval na celý trailer, i když na trailery se nikdy nedívám. Ale nikdy neříkej nikdy. Na telefonu. A absolutně netuším, o čem je ohledně obličejů řeč. Vždyť to vypadá krásně!
    Se snad výhledově podívám i na Andromedu, o čem že vy nespokojenci to furt hudrujete.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit