Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jedna vec je, co bylo mozna kdysi kdesi mezi reci spitnuto a posleze zapomenuto a druha, co zatim bylo v tomto ohledu predvedeno. Naprosto nic. V alfe se jen jezdilo na koni ode vsi ke vsi a trailery a ukazky se soustreduji vyhradne na souboje a pribeh. Tohle proste nebude rpg.
  • ucho
    o rpg prvcich toho bylo receno dost. vylez obcas z te jeskyne.
  • Proc jsme se dosud nedozvedeli nic o rpg prvcich, o systemu levelovani, percich, skillech, farmeni/grindingu. To, co prezentuje WHS proste neni rpg nybrz akcni hra typu Division nebo Destiny. V tomhle spociva Vavrova nejvetsi lez, kterou neprohlednou pouze slabomyslni jedinci s ruzovymi cockami vrazenymi primo do ocnich bulev. Vavra slibil rpg a to je to posledni, co Paskvildom zatim predvadi. Tim se potvrzuje moje presvedceni, ze Vavra podcenil a absolutne nezvladl design hry. Na rpg nestaci pribeh a sliby o realisticky zobrazene mrkvi.
  • No nevim, tohle prý má mit narozdíl od DS i příběh
  • Pokud vim tak windows umi mapovat iso nekdy od W8. Rekl bych ze problem je mezi zidli a klavesnici, tedy v tom "nebo nevim".
  • Hele konečně hra kde by mohla být čeština.....za posledních 14 dní co sem zažil bych se ani nedivil kdyby nebyla.....cca 8-10 měsícu jsem byl bez PC a za tu dobu vyšlo pár her který sem si chtěl zahrát...a tajně sem doufal že mě nějaká hra pohltí stejně jako posledně GTA V.........tak sem začal Mafia 3 podle očekávaní vše na pohodu...další byla hra Fallout 4 sice starší ale už sem myslel že po tom roce tu češtinu udělaly...bohužel smazal sem jí stejně rychle jako když byla novinkou :-D RPG na tento styl nebudu hrát v ANG...ostaní RPG nebo hry velikosti GTA V neměli s češtinou problém....ale to je můj problém...další byla hra Mirror's Edge Catalyst čeština žadná není...další hra Dishonored 2 tam zase instalačka hlasila u konce chybu..no a poslední kapka byla hra Prey tam mě donutila spustit retro program ej kej ej Deamon jenže sem zjistil že na Win10 musí být i nový Deamon dobrý chvilku seznamovačka a už sem mastil přes image soubory....Jenže mě to nepustilo jelikož to hlasilo hrozbu ve stylu viru........takže pulku her nebudu hrát jelikož není čeština a druhou pulku nebudu hrát kvulí Win10 jelikož je to inteligentní program co pustí jen to co chce on nebo nevím...každopádně zkusím Far Cry Primal to vím že pude a koukal sem Sleeping dogs
  • odpoledne jsem se díval na Stalkera od Tarkovského a pak si chvíli zahrál betu KC

*1* věta měsíce
  • No to je ale bzunda.
  • Něco mi říká - a nazývej to třeba šestým smyslem - že teď už bude trochu pozdě.
  • ty souboje co jsem videl na youtube to je des jsem malem usnul jak zpomalenej film
  • A uz jsi jim volal? Sidlej v budove Fora karlin. Platej dost slusne. Predpokladam, ze bys je nasmeroval mnohem lip. Zavolej jim, me se to taky nelibi, ale tak dobre jako ty bych to neuchopil. Ukaz jim jak se to dela, prosim!
  • No animace jsou vskutku "povedené", ale mě spíš fascinuje, a o tom se tu nikdo nebaví, jak je to stupidně napsaný... doslova musím přeskakovat dialogy, protože je to cringe a facepalm jeden za druhym. Odpoledne jsem se díval na Stalkera od Tarkovského a pak si chvíli zahrál betu KC a říkal jsem si zda ty větičky co tam zazní nepsal nějaký mentál. Je to neskutečné kdo dnes může psát příběh pro hru, zřejmě každý kdo má deset prstů. Nebo bych si spíš měl trochu ponížit vkus, pak bych byl spokojený :D
  • Ronox
    Podle steamspy cca 3k kopií a KC: D 649 ± 898 .. jsou to regionální top sellers ;)
  • mně je mimika úplně u zadku, já potřebuji kvalitní gameplay, level desing, combat. Tohle všechno vypadá na velice slušné úrovni. Hry hraji kvůli hratelnosti stejně jako Dark Souls, Dragon Dogma apod. Těším se na prozkoumávaní vesniček a pořádnou výzvu.
  • Hobo Tough Life tenhle vikend na steamu taky slusne vali
    http://store.steampowered.com/search/?filter=topsellers
  • Mart9
    V každém jazyce se ta postava bude jmenovat jinak podle toho, jaký má Jindřich překlad. Tušim, že v angličtině to bude Henry. V německu asi Heinrich.
  • Namluvený to je hodně dobře, spíš je problém ve špatných animacích a celkově divně sestříhané
  • Jasně že koupim, podpořit to určitě chci ale to neznamená že na tom nesmim hledat chyby. A Dan tu má normal profil pokud vim, tak si jdi hrát na někoho jinýho dokud máš ještě prázdniny.
  • Stejne si to vsichni koupite *2*
  • U Andromedy bylo v pořádku nadávat na mimiku, ale tady se to nesmí :D A je mi jedno že to je menší studio, prezentuje se to jako AAA hra za 50 euro.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit