Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :D místo této zajímavé hry se tu řeší šišlavá polština v trapné soap opeře zvané Zaklínač 3....
  • Jo a backnul jsem to. Nejsem hater z rad plebejcu.
  • Buh odpust.
    Ale nelibi se mi to.

Jestli me dilo ve vysledku presvedci, ze i pribeh z ceske kotlinky muze byt oramovan hollywoodskou estetikou heroickeho vypraveni (se Zimmerovskymi trumpetami na OST), budu mit Vavru za genia 21. stoleti.

Btw dabing se musi zmenit. Stejne jako lipsync.
  • ucho
    "historická hra dbající na historickou přesnost". kulisy příběhu tvoří historické dění. ano, odehrává se to u nás, ale to není tak podstatné. stejně by se to mohlo odehrávat v Německu, Polsku, Rakousku, Anglii. to ve světě nikoho zajímat nebude, tam bude stačit, že je to "někde" v Evropě.
    anglický dabing k Evropě patří víc jak americký, tedy zní to lépe.
  • SalemCZ
    Tak v tom případě by se to rovnou mohlo odehrávat ve fiktivním místě a nemuseli to řešit že se snaží o co nejrealistější rpg s anglickým dabingem.
  • ? Proste se na to vybodni a zapomen ze ta hra existuje, proc mas tohle zapotrebi nekam psat? *8*
  • Mám rozpísaný článok 100 dôvodov prečo nenávidím Kingdom Come a už mám vyše 200 dôvodov, takže to budem musieť škrtať. A to hra ešte ani nevyšla.
  • ucho: To je Elton John? *2*
  • ucho
    to, kde se odehrává děj, není zase tak extrémně důležitý. to jsou jen kulisy pro příběh. marketingově to nemá prakticky žádný význam (to by se to muselo odehrávat v historický Praze).
  • SalemCZ
    čekl bych že se prezentuje zasazením jako česká hra.
  • Polštinu nikdy. Je to naprosto nesrozumitelná hatmatilka. Možná někdo ze severu tomu rozumí, ale já potkal v životě Poláky snad dvakrát a nikdy jsem jim nerozuměl ani slovo. A návod ke kočárku? Něco jako anglický návod ztracen, co to je sakra le grill?
  • ucho
    Mart9: ha, poznám kokota, když ho vidím ;)
  • ucho
    ostuda by bylo, kdyby to nemělo českou lokalizaci... ale podpásovka je rána pod pás, podraz, něco podlýho. od začátku říkali, že český dabing s největší pravděpodobností nebude. takže jestli někdo říká, že je podpásovka, že tam nebude, je to tupoň a pako v jedný osobě.

edit: a kde se Kingdom Come prezentuje jako česká hra? ta hra se prezentuje jako historická hra bez draků dbající na historickou přesnost. to, že je česká, ve světě nikoho nezajímá.
  • SalemCZ
    jsem o tom mluvil se známím a vlastně jak se ta "česká" hra bude odlišovat od jiných her? Mafie 2 která ani nebyl už česká měla dabing(jako myšleno že to neplatili Češi), Tohle který se prezentuje jako česká hra odehrávající se na českém území nemá český dabing? To je podpásovka pro lidi co mají českou občanku a ne musí být český backer.
  • Mart9
    Se divim, že máš tu drzost se tu ještě ukazovat po tom trapasu v diskusi pod bleskovkama.
  • ucho
    a v čem, prosímtě? vždyť backerům se žádný český dabing nesliboval.
    počet českých backerů je slušný, ale ten poměr už nijak nebude souviset s prodeji ve světě... našinci to jednoduše rádi podpořili.
    a kdo tě udělal mluvčím všech českých backerů? vážně věříš, že se někdo z nich bez toho českého dabingu neobejde? no a jako poslední: zjisti si, jaký je význam slova podpásovka. celkem v tom plaveš.
  • Mart9
    1. United States - 9,002 backers
    2. Germany - 4,148 backers
    3. Czech Republic - 3,661 backers
    4. United Kingdom - 3,503 backers
    5. Canada - 1,731 backers

Pokud nebude český dabing, bude to podpásovka všem českým backerům.
  • Je to uplne jednoduchy, Cesi jim nevydelaj ani zlomek toho co vsechny ty zeme, ktere mluvi FR+DE, muzeme si tu hrat na co chceme, ale v prvni rade jde vsude jen o prachy a az potom muzeme cekat nejaky bonusy jako jazyk pro mikrozem s mikro-odbytem
  • SalemCZ
    Jak by to lidi radši hrály v češtině v českém prostředí, nebo francouzsky(německy)? Jako na český dabing nejsou prachy, ale na fr a de jsou. Přitom myslím si většina slovanů by si to zahrálo s češtinou (minimálně Slováci a Poláci)
    http://store.steampowered.com/app/379430/Kingdom_Come_Deliverance/
  • SalemCZ
    že mluvili česky :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit