Přejít na výpis diskuzí
Chudák Jindřich. V novém traileru na Kingdom Come to zase odskáčou jeho rodiče
17.8.2017 | Václav Pecháček
234 příspěvků
-
a ve staro německým jménu je to přesně Jindrich? Doufám že do té hry nedají český jména, doufám že se tam nebude někdo jmenovat třeba Vašek, Zikmund, nebo nějaký další podobný český jména. Už slyším jak Němci budou číst Zikmunda jako Cikmund
-
takže když máš v dome okna tak dostaneš cease and desist on Microsoftu? stejná logika
-
Kdyz mas na oboji dost penez tak jo
-
To se nedá řešit najednou?
-
ehm. a víš, že Windows znamenají okna?
-
Musim jsem ti dát Like :D
-
SalemCZ: není no, je to staroněmecké jméno. a?
-
to nejsou zvratky. Tohle rika Vavra ve vetsine jeho clanku, stejne jako pribeh. pokud to beres jako zvratky, kup si posledni ctyri roky levelu, poradne precti a pak utikej nadavat jemu ;-)
-
Jenže Jindřich neni anglický jméno.
-
Ehm... víš, že je to z Bible?
-
No asi stejne jako článek od Vávry o Skyrimu:
1. Bethesda
2. Tod Howard
3. Tod Howard.
4. záchody
5. draci
6. všechno umím líp
.
100. mám velké ego -
Co bys resil driv? Nesnesitelny hardwarovy naroky, nebo ceskej dabing?
-
Je mi 6 a tohle je muj prvni komentar na internetech.
-
SalemCZ má prostě pravdu, ty vaše generátory lajků to nezmění, a komu se to nelíbí ,tak ať si dál smrká do kapsy
-
Já snad ani hollywoodskou estetiku heroického vyprávění nechci. Hollywoodu ty historický filmy v poslední době moc nejdou.
-
Skyrim trailer byl skvělej - https://www.youtube.com/watch?v=w_LH-L7HfMs ale asi ne tak jak tvůrci zamýšleli
-
Boze, zase typicky zvratky do vlastniho hnizda. V traileru na Skyrim letel drak a pobihal typek v rohaty helme, a nikdo nerekl ani popel. Kingdom Come evidenetne prinese spoustu novyho a pri kazdym traileru je stejne nutny upozornost na oblicejovy animace, nejdulezitejsi slozku hry. Hry nejsou filmy proboha. Jestli to nebude stupidita ale dalsi intereaktivni konzolovy filmy, pak mi budou animace obliceju uplne u... *6* *6* Hlavne ze tu Horizon dostane pomalu 10/10. Pritom je to pobihani po otaznickovy mape za neustalyho zapadu slunce.
-
Hollywood je poslední desetiletí asi největší tvůrce odpadu, to nebude těžké trumfnout :)
-
Největší prča bude, až to vydaj a druhej den jim přjde cease and desist od DC, protože se to jmenuje stejně jako komix se Supermanem *4*
-
1. Dan Vávra
2. Dan Vávra
3. Dan Vávra
4. Dan Vávra
5. Jsem blbec
6. Dan Vávra
.
.
200. Dan Vávra