Přejít na výpis diskuzí
Chystá se Steam pro telefony, dorazí i na tablety
27.1.2012 | levis
95 příspěvků
-
Jasně, naražte tu blbost na všechny platformy....
-
-
maminka ti nechce pořídit kreditku na platby do zahraničí, ale za to steam nemůže :)
-
Doufam ze GTA V bude na Steam *3*
-
Souhlas, bez Steamu a ostatních blbostí by na světě bylo zase o trochu lépe. I ten Gabe Newell, možná že je úspěšnej a známej, ale pochybuju že mu to myslí (leda když jde o peníze). Nejlepší jsou ty jeho důvody proč lidi pirátí. Prej: "Musíme nabízet lepší služby než piráti" *15* Jenže kdo stojí o jejich podělaný služby že? *4*
-
-
Lepe? Kdyby nebylo Steamu, tak kdovi jak by dnesni PC herni scena vypadala...
-
Od cloveka,ktery ocividne nechape smysl jeho vyroku,tezko ocekavat smysluplny prispevek ze *1* .
-
-
Víc jak 12 mu nebude.. *3*
-
-
Napsal jsem pouze svůj názor. To že je jiný než ten váš neznamená, že jsem nějaké hloupé děcko, co rádo trolluje v diskuzích...
-
-
To, čo si tu napísal, má od inteligentného názoru dospelého človeka dosť ďaleko. A vôbec nemám na mysli tvoj negatívny vzťah k Steamu, ale spôsob jeho prezentácie.
-
No,tak to na mne působí.Jejich služba je dobrá.Kdo s ní umí zacházet,má napřed.Ty máš jak tak koukám,problém s každou hrou..
-
-
-
-
Teda tvojej matere mi je vážne ľúto *9*
-
-
Hmmm, das pifka. Warum?
-
Haters gonna hate...
-
-
Fanboys gonna Fann
-
-
:D :D a Assholes gonna Ass co? :D :D
-
-
-
-
Já na to čekal, jenže já nejsem člověk, kterej pořtřebuje jít s technikou krok po kroku, takže nemám Android ani Apple telefon, ale jen Symbian. Jestli nebude Symbian verze, tak škoda, ale já bych to rozhodně využíval :)
-
-
Jen Symbian? Jestli šmírácký iOS a Android jsou pokrok, tak se ze mě stane tvrdý konzervativec.
Ale mohli by to vydat i na další větší platformy... -
-
Tim "další větší platformy" máš namysli co??
-
-
No třeba ten Symbian, kterého tu je pořád víc nebo stejně jak iOS. Nebo ta hrůza, co má Blackberry.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ae/World-Wide-Smartphone-Market-Share.png -
Windows Mobile *1*
-
-
Windows stačí na PC, né tak ještě na mobilu. -,-
-
-
-
-