Přejít na výpis diskuzí
Chystá se Steam pro telefony, dorazí i na tablety
27.1.2012 | levis
95 příspěvků
-
Windows Mobile *1*
-
Tim "další větší platformy" máš namysli co??
-
A dostanes za to něco, když se prihlasi?
-
Hmmm, das pifka. Warum?
-
To je v pohode, ja napríklad používam mobil primárne ako budík *4* Ale niekto napríklad preferuje predražený mobil s fukciami notebooku, malinkatým displayom a morálnou životnosťou 2 roky. Ale je spokojný a to je jediné, na čom záleží.
-
A jakýpak máš telefon?
-
Jsi to nepochopil, nejde o hrani her na telefonu. Jde o to, aby ses pomoci telefonu mohl kouknout co je ve sleve a koupit si to. Treba kdyz jsi o vanocich na horach a nemas po ruce sve pc a zrovna bezi velka slevova akce. Mozna ze ani tohle te neoslovi, pak holt nejsi cilovka, spoustu lidi to ale oslovi. A aby h nezspomnel, steam je zlo, pamatujte na to.
-
Ja by som uvital, keby sa dalo este aj platit kreditom z mobilu. Doma mame tri predplatenky, z ktorych moc nevolame a casom sa tam hromadi kredit. Bolo by ho fajn minut v zlavach na Steame. Aj ked Steam az tak moc neoblubujem, rad by som videl podobnu sluzbu dostupnu u nas s filmami a hudbou vo flac formate.
-
dedinčan *1*
-
Já potřebuju telefon na telefonování a né na hraní her..
-
Jen Symbian? Jestli šmírácký iOS a Android jsou pokrok, tak se ze mě stane tvrdý konzervativec.
Ale mohli by to vydat i na další větší platformy... -
Do bety se dostanou i obyčejní lidi, stačí se přihlásit do aplikace (tím vyjádříte svůj zájem) a steam vás tam potom postupně pustí (asi po vlnách).
-
Haters gonna hate...
-
Jasně, naražte tu blbost na všechny platformy....
-
Já na to čekal, jenže já nejsem člověk, kterej pořtřebuje jít s technikou krok po kroku, takže nemám Android ani Apple telefon, ale jen Symbian. Jestli nebude Symbian verze, tak škoda, ale já bych to rozhodně využíval :)