Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufam ze GTA V bude na Steam *3*
  • Víc jak 12 mu nebude.. *3*
  • Nenutí jo? A co ty krabicové hry co vyžadují instalaci a spouštění přes steam? Ach, já zapomněl na tvou větu... Vždyť mě přece nikdo nenutí je vůbec hrát že?

Než něco napíšeš tak se nad tím zamysli... *7*
  • nechápu proč tady lidi nadávají na Steam když je to (dá se říct) nejlepší dostupná služba k hraní her,přidávání přátel ,nakupovaní her atd .. mě to teda rozhodně neobtěžuje spíš v tomhle směru hodně věcí ulehčuje .
  • "určenou pro platformy Apple a Android." Tak tuhle vetu moc nechapu. Apple neni platforma, ale iOS uz ano. Pokud je to ve vete mysleno jako privlastek, tak by melo byt spis "platformy Apple a Google", ne?
  • Závidíš že nemáš na lepší ? *7* *3*
  • Od cloveka,ktery ocividne nechape smysl jeho vyroku,tezko ocekavat smysluplny prispevek ze *1* .
  • Nikdo te to nenuti pouzivat,tak si nestezuj.
  • Ellendway
    Proč se mi zdá, že Valve chce obchod i pro mobilní platformy? A tím myslím přímo hry pro mobilní telefony a tablety.
  • Teda tvojej matere mi je vážne ľúto *9*
  • Souhlas, bez Steamu a ostatních blbostí by na světě bylo zase o trochu lépe. I ten Gabe Newell, možná že je úspěšnej a známej, ale pochybuju že mu to myslí (leda když jde o peníze). Nejlepší jsou ty jeho důvody proč lidi pirátí. Prej: "Musíme nabízet lepší služby než piráti" *15* Jenže kdo stojí o jejich podělaný služby že? *4*
  • Jimei
    Fanboys gonna Fann
  • Stačí, že ta kravina je už na PC...
  • GlaDOS
    V tom případě doporučuji naučit se číst.
  • Windows stačí na PC, né tak ještě na mobilu. -,-
  • Tak proč na to reaguješ?
  • Jazz
    Asi 'přes držku'
  • Co by sis tak představoval? *12*
  • Já sem to ani nečetl...
  • Na Vánoce jsem si dal pod stromeček svůj první Android a často si říkám, že když už je u těch Androidů port na všechno, tak je škoda, že není i Steam... a jůůů, tahle novinka mě zahřála u srdce *4*

Teď jsem rád, že jsem nešel do Nokií a jejich Symbianů i když ta 700vka vypadala tak pěkně, ti to s podporou/nabídkou aplikací hodně zaspali.. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit