Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A to mám vědět jako jak?
  • Uz cekam jenom na Facebook papirovy sesit.
  • ...
  • Lepe? Kdyby nebylo Steamu, tak kdovi jak by dnesni PC herni scena vypadala...
  • Bud rad ze to je aspon tak, diky piratum by to na PC nevydali vubec, nebo by pridali nejaky DRM ala Ubisoft. Takhle to hodi na Steam a vi, ze maji zaruceny prodeje - a je spokojeny jak vydavatel, tak hraci (az na par ufnukancu co nepremysli...)

Nebyt Steamu, dkovi jak by dneska vypadal PC herni prumysl a indie scena...
  • davidBray
    maminka ti nechce pořídit kreditku na platby do zahraničí, ale za to steam nemůže :)
  • davidBray
    já je možná i trochu chápu, proč steam nemají rádi. Můj kamarád chtěl batmana v akci, tak jsem mu řekl, ať si založí steam a já mu ho teda koupím. Takových nadávek co vychrlil, že je to všecko na ****. A přitom mu stačilo napsat: nechovej se jako d*b*l a přečti si co tam píšou a neodklikávej bezhlavě každé okno co na tebe vyskočí. Uklidnil se a vše fungovalo jak mělo. Takže je i chápu, když není ta inteligence .. :D
  • Nedávno sa tuším nejaké špekulácie o tomto znovu objavili. Nič nie je nemožné.
  • Mali by radsej urobit Steam pre Linux(nemyslim tym Android)
  • Ja na Steam nenadávam ani ho nevyužívam, takže bude táto aplikácia mať pre mňa nulový dopad. Oceňujem myšlienku Steamu tak ako oceňujem iTunes a podobné služby. Žial ich najväčšie plus by sa v dobách hackovania, ktoré nás ešte len čakajú, mohli stať hlavným mínusom.
  • smejki
    člověk nikdy neví. třeba jednou narazím na někoho, kdo to nemá
  • Tak to snad ani nelze nemit (Valve to rozdava na potkani) ... http://steamcommunity.com/profiles/76561197992671057/games?tab=all
  • smejki
    vyměním za Half Life 2: Episode 1 *4*
  • Kdyz nepocitam valve hry,tak tech steam only her zase tolik neni,aby sis nemohl zahrat a vylozene te to nutilo pouzivat steam.
    Nikde jsem nepsal,ze souhlasim s konceptem exkluzivit pro nejakou platformu(at uz jde o hw platformu jako jsou konzole ,pc ,nebo sw platformu).
    Ale holt uz to tak je.Docela by me zajimalo,jestli behas po diskuzich u exkluzivnich her treba pro PS3 a nadavas,jak moc je to nefer.
    Ten kdo by se mel zamyslet,jses spise ty *3* .
  • Copak te nekdo nuti to pouzivat?Kdyz ti to tak vadi,tak to nepouzivej.
    Nechapu proc mas potrebu tady ventilovat ,jak moc je to k nicemu.
  • Jistěže můžeš, máš být přihlášený. Pak jde udělat edit na "omyl" nebo něco...
  • Protože to nepatřilo k tomuhle příspěvku telata, můžu já za to že to nejde smazat...
  • No tak si ty hry jednoduše stáhni nelegálně když ti Steam nevyhovuje. Všechno má nějakou alternativu. Tím že tu bude pár lidiček psát, že steam nesnáší, svět nezmění. Je to asi tak nějak jako to řekl faceplam: "adapt or die". *4*
  • steam mam rad ale na mobil mi to pride skoro zbytocnost jedine co mi pride uzitocne je stale sledovanie akci a podobnych veci ale inak neviem...
  • v prvni rade by chtelo, aby ses zamyslel sam nad sebou, nez vyblejes takovou kravinu. Pochybuju ze mas vubec nejakej padnej duvod, kterej by opodstatnoval, ze je to kravina. A pokud mas, tak se jedna pouze o hate doprovazenej problemem, kterej ve skutecnosti ani neexistuje. Je to zase o tom, ze doma na svy pateticky policce nemas krabicku u ktery by sis moh honit. K tomu jde rict asi jedno - "adapt or die". Dalsi pathetic koment akorat do podcastu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit