Přejít na výpis diskuzí
Chystané novinky v dalším patchi Star Wars: Old Republic
26.2.2012 | Petr Poláček
106 příspěvků
-
Já tu hru mám rád i když někdo píše, že na END game nemá co dělat tak to pro mě neplatí nejsem žádný HC hráč když mám chuť tak k tomu sednu a po měsíci hraní mám 28 lvl a ještě o tej hře nic ani nevím než dojedu postavu zarepubliku tak to chvili trvat bude potom mě čeká ještě impérium a do tej doby vývojáři tu END game určitě vylepší na takovou úroveň, aby si lidi udržela. V této době to prostě není hra pro hráče, kteří hrají 24/7 to se ani nedivím, že po 2 týdnech nemají co dělat já si užívám příběh, planety, crafting prostě všechno co jde a nikam nespěchám :)
-
-
Ja na tom jsem podobne. Hraju od releasu a mam lvl 36. Hraju to sem tam dve tri hodky max a hodne me to bavi, uzivam si story, planety atd. Mam kamose co bud nemaji praci nebo jine konicky/rodiny a sedi u toho 10 hodin denne. Ted uz je to prestava bavit...se jim nedivim :) Ja si to budu jeste dlouho uzivat a mezitim budou pridavat dalsi content a vylepsovat to..idealni pro mne :)
-
Včera vyšel článek:
http://massively.joystiq.com/2012/02/24/bioware-average-swtor-play-session-tops-four-hours/
V něm samotní Bioware potvrzují, že většina hráčů asi hraje jako ty. Po menších sezeních. Pak ty 4h+ také označí za "absurdně hodně". No, asi nikdy neviděli hráče jiných MMO.
Jenže takto se tradiční MMO nehrají.
No, Bioware slibovali úplně odlišný zážitek, než jsou jiná MMO. A to asi splnili.
-
-
a k tehle hre neni vypnuta diskuze proc?
-
-
Abychom mohli uvést věci na pravou míru. *5*
Je to prostě WOW-like krávovina. -
-
Ty to vis nejlip no.
-
Jsi jak kolovrátek, všichni už tvůj názor znají. I když, teď mě napadá - netrpíš zapomnětlivostí?
-
Doufám, že pán Smutný/někdo udělá recenzi/nějaký článek po půl roce, jak hra obstála dlouhodobě.
-
-
Já jsem čekal i na článek od pana Vávry - něco jako u Skyrimu. Tisic a jedna největších chyb SWToR. Pokud by psal stejně přísně jako na Skyrim tak stovka by mu nestačila....
-
-
>couple months later
>still trolled
...
Fakt.. tiscali games community confirmed for easiest to troll -
-
Aha, já myslel, že máš na mysli někoho tady v diskuzi.
No jo no, težko říct, jestli Dan Vávra chtěl přímo trollit, ale určitě mohl očekávat ten výbuch v diskuzi...
Zajímalo by mě, jak by diskuze vypadala, kdyby ten článek vydal teď... když už od vydání Skyrimu něco uběhlo a lidi nejsou tak hotoví. -
To je pravda, kolego! *14*
-
Tady nikdo nikoho. Ale ten článek o skyrimu byla prostě troll thing. Já se pobavil dvakrát. Jednou když jsem ho četl a podruhý, když jsem četl reakce v diskuzi. A dozvuky tady jsou ještě dnes..
-
Sorry, ale tohle jsem nepochopil. Kdo koho vytrollil v tomto diskuzním vlákně?
-
-
To by bylo dozajista pikantní, ale Dan Vávra se v jednom podcastu vyjadřoval ve smyslu, že mu MMO nic neříkají.
-
-
-
-
-
Tak bych řekl že BW malinko zaspal.
Ten Patch měl být venku tak před měsícem.
Ještě před týdnem jsem byl největším zastáncem SW:TOR, pak jsem se zamyslel nad tím proč si ty lidi vlastně tak stěžujou. Heuréka, taky jsem na to přišel.
Když už rozjíždím čtvrtého alta, najednou si říkám že když vidím po čtvrté tu samou planetu, něco je asi špatně a vlastně mne to už moc nezajímá že tady je krásná scéna, tu je dobrý quest. SW:TOR Je jeden z nejlepší single playeru co jsem za poslední dobu hrál, každá postava má skvostný příběh (Co jiného od BW čekat), po čas expení je hra docela zábavná a companioni taky přidaj trochu svého :)
Na 50 ale končí všechna sranda,commpanion najednou ztráci využití,hra se strhne jen do hloupého a nudného honění za lepším equipem, u většiny MMO se říká že hra na Max lvl teprve začíná (Já si teda nikdy nevšiml ale budiž), tady bohužel velice závratně rychle končí.
V guildě mám ted 108 členů, z toho je průměrně aktivních 30 během dne , hraje nás tak 60 a zbytek bych to viděl na alty.
Takže vlastně nejlepší věc co člověk s rakatou může dělat je slackovat na fleet a kecat s lidma na TS.O poměrně velikém zklamání taktéž svědčí že se mi podařilo více méně půlku guildy přesvědčit aby šla hrát TERA Online, Reapers zase naopak čekaj na GW 2, jediný kdo zůstanou TORU věrní budou AF.Rozhodně si předplacení hry nezruším, těch 300 měsíčně je nic a dejme tomu že jednou za měsíc se lognu a mrknu co se stalo nového.
Třeba z toho budem mít za půl roku i fajnovou hru.
Nikdo naflameujte že hru pomlouvam a že hra vyšla nedávno, je tu spousta věcí které se dali vyřešit v testech... -
Expeni je celkem dobre, i kdyz hodne stereotypni, story line to celkem tahne, presto kazda planeta vypada jako vygenerovana ze stejnych segmentu, trosek, textur a to se kolem 40 levelu stava trochu frustrujici... no nicmene po dosazeni 50. lvl me ted cekal mesic delani daily q. ( uplne stejnych jako expicich) abych mel odpovidajici gear .. a na to nemam silu, kdyby tam aspon nekde bylo nejaky prijemny misto shromazdovaci, odpocinkovy, kraftici s eventy apod. ale ne, jen osklivej fleet ..
me to mrzi, ale ja na tu hru uz nemam energii, a presto, ze mam predplaceny jeste dva mesice uz se do ni nevracim a je to uleva *9* -
-
Já mam lvl 50 přes 2 měsíce a stále mě to baví, operace na HM nejsou zas tak lehký... Karaggu HM jsme v guildě ještě nezabili, nejsme totální nolifeři, kteří by to hrálí 4+ hod denně... Ta hra je dělaná pro normální hráče co chodí do práce/školy a nesedí u toho celej den ;)
-
-
Ani já si nepřipadam jako no-lifer a Karaggu máme na Nightmare. Už nám chybí jenom SOA na Nightmare a to jenom proto, že se buguje jako prase (despawn při 6k HP byl fakt dobrej). Jinak HMs raidujeme 2x tejdně cca 3 hodinky. 3. den clear na normal (taky tak 3 hodinky) pro lidi co nemaj columi. Sem zvědavej na tu novou Operation, na to že tohle byl jejich první počin to bylo dobrý (až na ty buggy).
-
-
Lidi tady, podle toho, co pisou, chteli inovativni systemy. Neco, o cem se dopredu vedelo, ze nebude v takovy mire, aby to v originalite konkurovalo hram jako Tera, GW2 (o tyhle hre nemam zadny info, takze ani nevim, v cem bude originalnejsi) a po pravde, ja sem za to rad. Shodou okolnosti jsou to ty samy lidi, kterym se proste do kramu hodi, ze hra ma nejaky nedostatky, nikdy neplanovali ji hrat, pripadne ji sli hrat jen jako dalsi MMORPG a cekali od toho neco, co to proste neni... Jenze, co si tyhle lidi neuvedomujou je to, ze hra je delana pro fanousky star wars, pro lidi, kterym se proste libi blastery a svetelny mece daleko vic nez normalni mece a klasicky firebally. Jedinej opravdu vaznej nedostatek (skoro bych rekl, ze na nem zavisi preziti celyho TORu) je neoptimalizace enginu, vsechno ostatni jsou detsky nemoci, ktery se daji s trochou premejsleni fixnout. Nenechte se nakazit zdejsi komunitou hateru a hrajte si klidne dal, co vas bavi. Ohledne enginu, bude to slozity, ale delaji na tom a jenom cas nam ukaze, jak to dopadne.
-
-
-
Já už s tím taky seknul a nejsem sám guilda měla celkem 100 hráčů zbylo jich 5 aktivních.
-
-
neverim, u nas v guilde aktivne zustala hrat tak pulka, ale i z tech zbylych neaktivnich se sem tam nekdo pripoji... ta hra neni vubec spatna, jen ji chybi takovy to mmo navykovy hrani :) imho a po padesatce te uz nicim neprekvapi (a neudrzi)
-
-
Máš hrát pomaleji. Vem si příklad z borců, co píšou níže.
Dáš si 2-3 hoďky denně a všichni budou šťastní. Ty si hru dýl užiješ a Bioware dostane víc peněz za měsíční poplatky. -
-
´ja jsem to hral 1- 3 hod. denne a 50ku mam jako skoro posledni z guildy :)
-
-
Tak je to tvoje chyba! Bioware dělali co mohli a ty jsi jenom nevděčnej! Buď rád za to co máš a nevymrčuj.
Tohle by ti odpověděl zarytej Biodrone na oficiálních SWtOR fórech. -
-
no toto....!Ay Caramba
-
-
No toto *8*
-
Copak, poznal ses v tom? *1*
(*joke*)
-
-
-
-
-
-
uz ot nehram za 2 mesaice som mal max pvp gear =136/140 a co ako dalej ? hrat dokola 3bgcka hm chceto viac nejake epic rewardy minimalne dalsie 3bg a ilum ako pvp zona je odpad nedomyslena hocijaky moron by vymyslel lepsi system v pvp zone nechapem za co chcu tie love
-
Super, zase se to bude hrát ještě o chlup příjemněji *4*
-
- dead open world
- design gearu
- corridorovost
- slabe dungy
- prumerne pvp a battlegroundy
- interface
- slaby pribeh, nizka epicnost
- space missions ( nuda )
- tuctove skilly a talenty
- celkove lehka obtiznost -
-
Hehe, zajimave, kdyz jsem hned na zacatku, jeste v prosinci, zminoval, jak desne je hra koridorova, tak se na mne snesli biodroni s tim, co si predstavuju pod pojmem koridor. O tri mesice pozdeji uz SWTOR nikdo jinak nez koridorovy prusvih nenazve.
-
coze ?? slabe dungeony ?? hral sto vubec ja chodim z guildou 16 hracu dungeon hrajem to vzdy cc 3 hotky nez to udelame a tomu ríkaš slabost ? vsadím boty zes to vubec nehral a kouknul ses jen na video slaba grafika se musim smat grafika je super pribech je super udelanej nato ze hra je venku 3 msice teprv ty kdiz ses narodil tak si taky hned nechodil nebo snad ano ?
-
-
Jasny, dival jsem se mesic a pul na trailer a z toho jsem vybral vsechny dulezity body, ktery hodnotim. Uz dungeony v ultime online me bavily vic nez tohle.
Nevim jak ostatni, ale ja uz nehodlam ztracet cas nedodelanyma a prumernyma mmorpg, ktere proste nemaji nic co noveho nabidnout, nez honbu za gearem a obcasnou zabavu pri progressovani bossu. -
Je velký rozdíl mezi tebou jako total CASUAL hráčem a lidma jako jsem já nebo tady OME ,kteří hráli ještě ,když jsi lezl mamce v briše/byl jsi v ústavu. SWTOR je singleplayer hríčka s CO-OP prvky... časově to vychází tak na měsíc hraní se vším všudy a nepočítám ALTy ,protože to není hlavní náplň MMORPG. Grafika je opravdu výsměch dnešním technologiím ač nevypadá tragicky, dungeony jsou na úrovní 1ruka a IQ tak 70-, každopádně dle tvého pravopisu soudím ,že jsi ideální adept pro tuto hru.... závidím ti.
-
-
Zatím jeden z nejlepších příspěvků jaké jsem tu četl a především pravdivý. *3* +1
-
A já myslel, že tihle honiči ega, kteří ostatním nadávají do casual hráčů s malým iq, jsou již reliktem. hle, zde máme exemplář totálního vymaštěnce...
-
-
Záleží na úhlu pohledu. Pro mě je totální vymaštěnec člověk ,který se snaží kritizovat a napíše slova jako "kdiž" a "příběch". Rádoby chytrý koment bez pointy... aneb troll brání trolla.
-
-
Ahá, takže forma vítězí nad obsahem?? Smutné... Ale asi máš pravdu ty, jelikož už jsi se něco napařil (a o přestávkách jsi určitě řešil příklady z kvantové fyziky), zatímco mi ostatní "jsme ještě byli v ústavu".
-
Podle toho, co se tu pohybuju pokud se nepletu, Brambic má chabou češtinu protože je Polák. A čeština je i pro ostatní slovanské národy poměrně těžký jazyk na učení.
-
-
-
Tak po vydání hry bylo jasné, že nesměřuje na klasické MMO hráče. Proto se třeba nebojím, že by nějak ohrozila TERu či jiné MMO (GW2)... mají totiž naprosto jiné cílové skupiny.
Jinak řekl bych, že co se týče grafiky, tak si lidi asi nejvíce stěžují na samotný Hero engine. Stačí se podívat po oficiálních fórech a hned uvidíš, že spousta lidí s ním má ohromné problémy i na overkill sestavách.
Jeden člověk dokonce našel velmi pravděpodobný důvod:
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=317352 -
-
Tak Teru nic ohrožovat nemusí, ta ohrožuje sebe sama (třeba tim, že jako jednu ze svjech cílovejch skupin zvolili pedofily - viz. rasa Elin). A u GW2 se spíš bojim, že neposkytne dostatečnou výzvu "HC" PvE hráčům. Ale jinak to GW2 přeju..
-
-
Nejsem hráč jen singleplayerovejch BW RPG her. Jasný - když něco vydaj tak si to zahraju, ale nikdy jsem takhle nehrál mmorpg. Nejlepší MMOrpg, který jsem hrál bylo prostě WoWko v BC. A ten systém mi nejvíc vyhovoval. "MMO hipstři" na to můžou nadávat jak chtěj, ale nejúspěšnějším mmorpg se to nestalo jen tak bez důvodu.
Momentálně by mi asi největší radost udělal stroj času, abych si to mohl znovu zahrát (na ofic.). Proto jsem doufal, že SWTOR bude nabízet něco podobnýho, ale přesto, že je to super hra se super atmosférou, zatim mi tam něco chybí. Uvidim tak za půl roku, jestli nabídnou nějakou challange a jestli vytvořej zázemí pro kompetitivnost v "první lize progressu" (= poskytovat údaje o tom, která guilda zabila jakýho bosse, a vytvořit žebříček). Do tý doby zkusim GW2, nebo prostě mmočka přestanu vyhledávat úplně.. -
Ano, spousta lidí si stěžovalo. To je fakt.
Ale to celé téma je už tak probrané až "do morku kosti" a i En Masse i Frogster už své stanovisko vydali, takže to nemá cenu dál řešit.
Jsem rád, že uznáváš bojový systém. Na oplátku musím říct, že třeba systém flashpointů z SWtOR zní skvěle, tedy to, že jednotliví členové party si mohou vybrat své odpovědi v rozhovorech a to ovlivní výsledek.
A já BETu hrál celou v aktivní PvP guildě a nenudil jsem se nikdy. Pořád bylo co dělat. Zvláště průzkum high-level lokací, či blokování městské brány, či ganking a anti-ganking v otevřeném světě byly super.
Jinak pokud nejsi hráč klasických MMO, ale spíš hráč singleplayerových Bioware RPG, tak celkem chápu, že tě TERA začne po čase nudit. -
To je možný, co jsem četl, tak na "Elinky" ale nadává dost lidí. Nevermind, já Teru hrát nebudu, hrál jsem betu celej víkend, abych si vyzkoušel ten combat system. Docela zajímavý, ale druhej den mě to už ukrutně nudilo.
-
To mate to samy jak gnomy ve wowu :)
-
Hezkej pokus, ale nevyjde ti to.
Jinak hra před uvedením na západě prošla westernizací = cenzurou.
A rasa malých děvčat byla už v Lineage 2 a nevzpomínám si, že by někdo nadával.
-
-
Ja bych se moc cilovymi skupinami neohanel. Kvalitni MMORPG by melo byt atraktivni pro vsechny skupiny hracu.
-
-
-
-
- vsude droidi
- illum
- grafika
+ companions
+ voicing
+ pekne bitvy a souboje
+ lightsabers
- kopie wowu se stejnym systemem ( coz uz lidi podle mne nechteji ) -
-
Víceméně souhlas. Jen teda ty questy patří spíš k tomu lepšímu v dnešní době (nelze srovnávat s peckami v singlu).
Ještě bych přidal do
+ dobré řešení způsobu craftingu
- ale nulová použitelnost a variabilita výrobků v endgame (má opravit patch)
- do očí bijící nedodělanost zejména vesmírných bitev (Vivat HEROshit engine) nedodělanost PvP a nedodělanost Guildovních funkcí.
Dobré jako tutorial pro začínající hráče v oboru MMO, casual hráče na hoďku denně, sólisty a fandy SW a adventur.
pokud bych měl soudit hlavní přínos do žánru - BW ukázal, že s dostatečným Hype se dá prodat i singleplayer s coopem a chatem jako MMO v systému zaplať plnou cenu za beta verzi víceméně singleplayer hry a dále plať měsíční poplatky, ať máme z čeho financovat další vývoj, opravy chyb a drobné patche. -
( smazano po mesici a pul )
-
-
-
Kam všichni spěcháte? Od preorderu jedu skoro každý den a ještě nemám lvl 50, mám ale kupu altíků. Každý den si dám jinou postavu, trošku popoženu příběh a výbavu. V novém patchi mě láká nejvíce legacy systém, co provede se všema těma postavama, které si budou "příbuzné".
Pro mě je ta hra pomalu jak droga, další měsíce si budu muset promyslet, protože vyjde nový Mass Effect a já bych na něj nerad jen nečinně koukal. *4*
Nelíbí se mi ale některé reakce zdejších "ublížených pařanů". Měli byste co nejdříve změnit slovo "já chci" na "přál bych si", tu hru nehrajete sami! -
-
Takze mam platit dve kila pade za mesic a prat si aby to konecne fixli a jelo to na mym HW tak jak ma?
-
Já nechápu proč hraješ MMO... Až vyjde Diablo, pokud ho budeš hrát, taky budeš hrát chvilku za toho a pak zas chvilku za toho? Já nevím já si vždy vzal jednu postavu a to jsem prostě hrál s tou jsem se mazlil, tu jsem si hýčkal. A o tom jsou MMO hry.
2Vrook: Ano WoW: TBC to byla ta nejlepší doba. Každej přesně měl tu svojí vymazlenou postavu a tu si hrál. Cesta vzhůru byla dlouhá a namáhavá. Prostě si musel "makat", dnes má každý všechno. Nejlépe jen za dělání daily questů. Raidovací gear z daily questů (v MoP to tak má být), může mi někdo vysvětlit na co takovej hráč ten gear potřebuje? Teď se zase ozvou hlasy, že jsem elitář a Bůh ví co. Ale co je na tom, že když tu hru hraju hodně tak mám dostat něco navíc? No WoW jsem přestal hrát chvilku po vydání citadeli ve WotLK, na Cata jsem se vrátil a před prvním patchem jsem zase leavnul. Prní dny Cata mi připomněly TBC. Po sérii neuvěřitelných nerfů jsem opět skončil. Raid Finder je výsměch všemu... To nemá cenu ani komentovat.
Zkoušel jsem RIFT, čekal jsem opět feeling TBC. Opět se dostavil do té doby než opět přišli nerfy. A dungeon finder... Atd. I hned co to přišlo jsem zrušil předplatné. A to jsem se připojoval na forech k těm co leavnou když to představí...
Nehrál jsem Swotor. Ale moc dobře si dokážu představit jak to vypadá... Nechci to ani zkusit, jelikož bych byl zklamanej jako vždy. Éra TBC (a částečně Everquestu) je pryč. Dnes budeme platit nějaký podivný MMO, kde nezáleží jestli tu hru hrajete nebo ne. Hlavně, že platíte a my vám dáme všechno. -
-
Trefa do černého! Kde to mám podepsat...
-
MoP má raid gear za daily questy? Můžeš mi prosím ukázat zdroj, ze kterého to máš?
-
-
MMO-CHAMPION nějaký první blue post:) Stačí hledat, ale máš mít emblemy za daily questy:) Takže asi tak. Už ne jen za první heroic dne.:)
-
-
Já s ním souhlasím, taky nemám ještě padesátku, zato kupu třicítek :) A jedna z nich se teda k padesátce pomalu blíží. Užívám si to, baví mě to, hraju s pár kamarády, tu s tím, tu s oním, nikam nespěchám. Byl jsem kdysi v progress gildě ve WoWu, jeli jsme naplno, byl jsem oficír a na to, jak jsme se probojovávali Black Templem, nikdy nezapomenu, ale... je mi teď o nějakých pět let víc, mám kapku jiné priority a představa, že trávím čtyři večery v týdnu od osmi do půlnoci ve hře, mě malinko děsí :)
Možná že to v Biowaru vymysleli PRÁVĚ pro staré WoWkaře. A pro mne to vymysleli dobře. Jasně, na padesátce uvidím, jestli to stojí za to, na druhou stranu... nějaký tři kila měsíčně mě nezabijou, tak co bych si to předplatné nenechal a sem tam si nezahrál? *5* -
-
Fajn, ale takhle ti může posloužit jakákoliv single player hra ne?:)
-
-
no singlovka asi těžko, řekni mi kterou novinku koupíš za 3 kila a vydrží ti déle jak 5-6 hodin hraní?
-
-
Nesedí mi ty 3 kila.
Něco přes litr instalačka, k tomu měsíc v ceně (ne zdarma ale v ceně). Pokud nejsi typ hráče co jen proběhne jednu příběhovou linku, ale chce hru pořádně prozkoumat a zkusit víceméně všechny aspekty tak je to třeba 150 hodin. No a protože je to placenej COOP single tak pokud nejsi navíc člověk co tím chce trávit třetinu dne každý den ale logneš denně na jednu dvě hoďky, máš to cca na tři měsíce.
tzn 1200+0+300+300= 1800. Což je o fous více než tvé tři stovky.
Běžný single si navíc můžeš za půl roku třeba klidně zahrát znova, když máš chuť. Tady sice taky, ale zacáluješ další 300,-. A nebo možná ne, třeba to za toho půl roku už bude F2P... *1* -
Swtor ale nestojí tři kila kámo:) To jsou jen poplatky:) Si trošku pleteš:)
-
-
-
-
-
-
Jesteze v patek zacina beta GW2, to by se tu mohly zacit konecne objevovat jine clanky nez porad dokola SWWoW
-
-
Pevně doufám že máš pravdu že beta začíná tento pátek ale spíš bych typovat že až ten další ale kdo ví
-
-
Kazdy vikend cely brezen a duben
-
-
Tak v tom případě doufám že se tam potkáme
-
-
-
Obávám se, že Skyrim, WOW a SW:TOR jsou počiny nesmrtelné...
-
-
Z toho by jsi měl mít naopak radost, ne? Musí to pro tebe přece být žně...
-
-
Změna je život.
-
-
-
-
Pro lidi co hledali Scifi alternativu k WOW s nižší obtížností ale hlavně co nejvíc stejný, aby se nedejbože nemuseli učit něco jinýho, je to super. Pár dobrých myšlenek jsem tam našel, za dva měsíce jsem dohrál příběh za troopera, za týden jsem namaxoval crafting v Biochem/Bional/Diplomacy, proletěl několikrát veškeré letecké mise i když Tyrian před 20 lety nebo minihra Viking ve starcraftu byla zábavnější - a prošel jsem všechny FP na normal (a asi 1/3 na Hard mode) a aktivně vyzkoušel PvP.
Grafika JE HNUSNÁ stejně jako animace, protože Hero engine je opravdu zprasený. Lagy na top strojích (taky jeden mám) jsou důsledkem tohoto nepovedeného experimentu s vlastním nepovedeným engine.
Je fajn, že přidělali v novém patchi 1% z věcí, co tato hra postrádá a co mělo být součástí při jejím vydání. Zvládli už v patchi aspoň i guildovní banku nebo je guilda stále jen víceméně "společný chat + seznam členů"? - ve věci jako společné guildovní sídlo a loď první 2-3 roky ani nedoufám. Co "epické vesmírné bitvy"? Stále na úrovni výherních automatů hospod třetí cenové skupiny?
Ne, tohle opravdu není MMORPG. Je to COOP adventura se zajímavým příběhem a gigantickým rozpočtem. Je to dobrý tutorial pro lidi, co chtějí do MMORPG proniknout a v čemkoli složitějším se ztrácejí. A pak samozřejmě hra pro tu část SW Fans, co je právě toto pojetí jejich oblíbeného světa neotráví.
Před 2 týdny mi skončil 2. měsíc subskribce. Neprodloužil jsem a totéž asi 20 lidí z naší 30 členné guildy.
Aktuálně to, co mne nejvíce ze SWTOR zajímá, jak velký propad v subskribcích budou mít po půl roce od vydání (tedy květen/červen) - kdy bude mít příběh za hlavní char a alt z opačné strany barikády dohraná majorita předplatitelů. Pak začne teprve to hlavní lámání chleba "co se SWTOR bude vůbec dále." Otázkou je zda se pravdivá čísla ale vůbec dozvíme.... -
-
Hero Engine není prací Bioware.
Bioware ho licencovali od Simutronics Corporation v nějaké alpha verzi. Dál se říká, že Simutronics je od toho odrazovali a pak se od SWtOR distancovali, že neodráží jak má jejich engine vypadat a fungovat. Ale to "jen říká".
Pravdou zůstává, že jeho verze použitá Bioware v SWtOR je prostě špatná. Stačí se podívat na oficiální fóra, kolik lidí má problémy.
-